Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το λεξικό της…κουράδας





Κουράδα «φάντασµα»:
Ξέρεις ότι υπάρχει κουράδα. Ίχνη της θα βρεις στο χαρτί υγείας και τίποτα στη λεκάνη.

Κουράδα «κομάντο»:
Γλυστράει τόσο ομαλά και καθαρά που δεν τη νιώθεις. Κάνενα ίχνος στο χαρτί, πρέπει να κοιτάξεις στη λεκάνη για να σιγουρευτείς οτι βγήκε.

Κουράδα «βδέλλα»:
Μοιάζει πολύ με τη ζεστή πίσσα. Σκουπίζεις τον πισινό σου 12 φορές και ακόμα δεν έχει καθαρίσει. Στο τέλος αναγκάζεσαι να βάλεις κωλόχαρτο στο εσώρουχό σου για να μη λερωθείς. Αυτό το είδος κουράδας αφήνει λεκέδες στη λεκάνη ακόμα και μετά από δυο φορές καζανάκι.




Κουράδα «δεύτερη ευκαιρία»:
Έχεις χέσει, έχεις σκουπιστεί και είσαι έτοιμος να σηκωθείς όταν αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά…έχεις κι άλλο!

Κουράδα «εγκεφαλικό»:
Αυτό το είδος σκότωσε τον Έλβις. Δεν βγαίνει μέχρι να ιδρώσεις ολόκληρος, να τρέμεις και να κοκκινίσεις από το σφίξιμο. Προσοχή, προκαλεί εγκεφαλικό!

Κουράδα «Gilly Diet»:
Χέζεις τόσο πολύ που χάνεις 5 κιλά.

Kουράδα άμεσης δράσης ή αλλιώς γνωστή σαν την κουράδα «αβγό»:
Σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις κάτσει στη λεκάνη, γιατι αυτή η κουράδα βγαίνει κατευθείαν. Τις περισσότερες φορές έχει βγει το κεφάλι της απέξω πριν καλά καλά κατεβάσεις το παντελόνι σου. Έτσι νιώθεις ένα αβγό ανάμεσα στα πόδια σου.

Κουράδα «Κινγκ Κονγκ»:
Αυτή η κουράδα είναι τόσο μεγάλη που είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει αν δεν τη κόψεις σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό το είδος συνήθως συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι άλλου.

Κουράδα «big splash»:
Αυτή η κουράδα χτυπάει το νερό πλαγίως και κάνει ένα μεγάλο «πλατς» που βρέχονται τα κωλομέρια σου!

Κουράδα «λόγια του αέρα»:
Κάθεσαι επί ώρες και κλάνεις, αλλά σκατό γιοκ!

Κουράδα τσιμέντο ή αλλιώς «ω Θεέ μου!»:
Εύχεσαι να είχες πάρεις αναισθητικό πριν βγάλεις αυτή την κουράδα!

Κουράδα «χέλι»:
Αυτή η κουράδα είναι μαλακιά και με διάμετρο όσο ο αντίχειρας και είναι πάνω από 50 εκατοστά.

Κουράδα «φελλός»:
Ακόμα και μετά το τρίτο καζανάκι, ακόμα επιπλέει ατάραχο. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Επίσης συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι φίλων.

Κουράδα «ο καυτερός Μεξικάνος»:
Ξέρεις οτι θα ξαναφάς όταν ο κώλος σου σταματάει να σε καίει.

Κουράδα του μπεκρή:
Φαινόμενο που παρατηρείται μια μέρα μετά από βραδιά μπύρας. Σε νορμάλ φάση, οι κουράδες σας δεν μυρίζουν πολύ, αλλά αυτή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΡΩΜΕΡΗ! Και συνήθως είναι κάποιος απέξω που περιμένει να μπει στο μπάνιο. Αυτό το είδος επίσης συναντάται όταν είστε σε ξένο σπίτι.

Κουράδα «η τρομαγμένη χελώνα» ή κουράδα «στρουθοκάμηλος»:
Η συγεκριμένη κουράδα απλά ξεμυτίζει λίγο και μετά ξαναμπαίνει γρήγορα μέσα!

Κουράδα «bungee jumping»:
Αυτή η κουράδα θα κρεμαστεί όλη από τον κώλο σας μέχρι να πέσει στο νερό.

Κουράδα «το δαχτυλίδι της φωτιάς»:
Την συναντάς όταν έχεις φάει πραγματικά πικάντικο φαγητό και νιώθεις τον κώλο σου σαν αναπτήρα, έτοιμο να κάψει τα πάντα στην τουαλέτα.

Κουράδα του σακάτη:
Είναι το είδος της κουράδας που σε καθιστά ανάπηρο, όταν μετά από μιας ώρας χέσιμο τα πόδια σου έχουν μουδιάσει από τη μέση και κάτω.

Κουράδα «τώωωωρα βρήκε;»:
Είναι η κουράδα που σε πετυχαίνει όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση μέσα στο αμάξι σου.

Κουράδα «μαλλιοτράβηγμα»:
Είναι το είδος της κουράδας που τραβάει τις τρίχες του κώλου καθώς βγαίνει.

Κουράδα «παλίρροια»:
Ονομάζεται η τεράστια κουράδα που βγάζεις και όταν πατάς το καζανάκι βλέπεις το νερό να ανεβαίνει με μανία μέχρι να γεμίσει όλη λεκάνη.

Τοξική κουράδα:
Είναι το είδος της κουράδας που σε κάνει να λιποθυμήσεις και να πέσεις από την λεκάνη και στη συνέχεια να ξυπνήσεις σε καραντίνα!

Κουράδα «χειροβομβίδα»:
Είναι το είδος της κουράδας που βγαίνει σε χιλιάδες κομμάτια το δευτερόλεπτο με εκρήξεις σκατών που γεμίζουν όλη τη λεκάνη.

Κουράδα «9 μποφώρ»:
Όταν κάθεσαι και κλάνεις για πολλή ώρα και δυνατά που δεν χρειάζεσαι πια χέσιμο.

Κουράδα «όχι ρε πούστη!»:
Χέζεις τόσο πολύ που σκουπίζεσαι μανιωδώς και τελικά μένεις χωρίς χαρτί, φωνάζοντας «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!».

Κουράδα «χωρίς τέλος»:
Είναι το σκατό που συνεχίζει να βγαίνει σαν μπιζέλι και όταν ξεκινάς να σκουπίζεσαι το στομάχι σου γουργουρίζει και ξαναχέζεσαι! Η διαφορά με την κουράδα «δεύτερης ευκαιρίας» είναι ότι αναφέρεται σε 3-4 συνεχόμενες φορές!

Κουράδα «αγγούρι»:
Είναι το είδος της κουράδας που νιώθεις σαν να κάθισες σε ποδήλατο χωρίς σέλα. Συνήθως αυτή η αίσθηση κρατάει για ώρες.

Κουράδα «η νύφη και τα παρανυφάκια»:
Είναι η οικογένεια κουράδων που στην αρχή βγαίνει το μεγαλύτερο σκατό (νύφη) και στη συνέχεια τα μικρότερα (παρανυφάκια).

Κουράδα «καθιστική διαδήλωση»:
Είναι η κουράδα των δυσκοίλιων! Δεν βγαίνει με τίποτα, αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της! Προσοχή, αν δεν θέλει να βγει, μ-η-ν την πίεσετε! Δεν παίρνει από λόγια! Κίνδυνος να μετατραπεί σε κουράδα «εγκεφαλικό». Απαραίτητα εργαλεία: Εφημερίδα, περιοδικό, nintendo, psp ίσως και laptop και πολλή υπομονή.

Κουράδα «λαθρεπιβάτης»:
Αυτη η κουράδα (ένα κομμάτι της έστω) που βγαίνει μαζί με την κλανιά χωρίς να το περιμένεις.

Κουράδα της χαράς ή αλλιώς κουράδα «κλόουν»:
Αυτή η κουράδα συναντάται σε χαρές και πανηγύρια, όταν από το πολύ γέλιο μας φεύγουν βρώμικες ποσότητες με αποτέλεσμα να λερωθούμε. Η κουράδα αυτή συνήθως ακολουθεί μετά απο 2-3 κλανίτσες και γούρλωμα των ματιών.









Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


2 Responses to “Το λεξικό της…κουράδας”

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 168 του Ποινικού Κώδικα
1. ………
2. Όποιος προσβάλλει την τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας ή εκείνου που ασκεί την προεδρική εξουσία ή τον δυσφημεί δημόσια ή όταν είναι παρών τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
(δηλαδή μέχρι 5 ετών που είναι η φυλάκιση, αν δεν υπάρχουν ελαφρυντικά)

Να πως πρέπει να διωχθεί ποινικά το www.olympia.gr μαζί με την οlympiada και την Nancy του για τις κατάφωρες όπως φαίνεται παρακάτω παραβάσεις της ανωτέρω διάταξης του Ποινικού Κώδικα:

1) ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Posted by dexiextrem στο Δεκεμβρίου 13, 2010 στο http://olympia.gr/2010/12/13/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd/
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

2) ← Η προδοσία των σπουδασμένων
Έχετε γεια συμβάσεις →
Τα… άκουσαν Παπούλιας – Αρχιεπίσκοπος στον Αγιο Παντελεήμονα
Ἀναρτήθηκε στὶς 13 Δεκεμβρίου 2010 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10 στο http://filologos10.wordpress.com/2010/12/13/%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82/
Στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας που επίσημη θρησκεία είναι η Ορθόδοξη, με την άδεια και την παρουσία του προκαθημένου της, ο ιερός ναός μετετράπη σε χώρο συναυλίας και υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία της. Φρικτόν ιδείν!
Οι ορθόδοξοι πιστοί της ενορίας με πίκρα και αγανάκτηση αποδοκίμασαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με τις λέξεις «Αίσχος, είσαι προδότης»! Την ίδια τύχη είχε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε πιο σκληρά αφού οι κάτοικοι φώναζαν «ο Παπούλιας στο Γουδί»!

3) ΚΟΜΗΣ ZIABRALON είπε στο http://olympia.gr/2010/12/13/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4/
Δεκεμβρίου 13, 2010 στο 8:06 μμ
Εγω ολους τους καταλαβαινω.Εκεινο το ξεμωραμενο γεροντακι που κανει τον προεδρο τι ρολο παιζει ?
Τσιπα δεν εχει? Καλα εχει βαλει τον κολο στα μουτρα και κυκλοφορει ως προεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ?.Ουστ ρε χαμαντρακι.Τον φτυνει ολη η ΕΛΛΑΔΑ και αυτος εκει TEFAL.Δεν κολαει τιποτα.Δεν ξερω το βελουτε αν κανη κατι.Και να σκεφτη κανεις οτι τον πειραζε και ο ΟΡΚΟΣ .Μαζευε υπογραφες το ανθρωπακι, ο δανιστης του παπατζη για το κολοσπιτο.Μην ξεχναμε τι ειπε η ΜΠΕΝΑΚΙ στην εκλογη του.Γυρευε τι υπεγραψε ο ανθελληνας ,και ειναι γνωστο σε λιγους.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ.(ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ !ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?)ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΑΙ?ΞΕΡΕΙ Η ΤΣΑΝΤ ΤΙΠΟΤΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Βασικός κανόνας στους καλούς τρόπους και στους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς είναι ότι:"όταν προσκαλείς κάποιον σε μια διάλεξη, και για οποιοδήποτε λόγο την ματαιώνεις, φροντίζεις να ενημερώσεις για την ακύρωση τους προσκεκλημένους σου ή, στην χειρότερη περίπτωση, να βγάλεις μια ανακοίνωση με τρόπο που οι ενδιαφερόμενοι να το μάθουν και να μην υποβληθούν στην ταλαιπωρία να έρθουν τόσο δρόμο για μία διάλεξη που.. δεν θα γίνει"

Τον στοιχειώδη αυτον κανόνα καλής συμπεριφοράς φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ούτε η Πρεσβεία της Ουρουγουάης στην Αθήνα, ούτε το Ινστιτούτο Θερβάντες Αθηνών,που είχαν οργανώσει για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, στις 19,30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες, διάλεξη του κ. Χουάν Κάρλος Παλάσιος με τίτλο "Ιησουίτες και Ινδιάνοι Γουαρανί ή Γκουαρανί στον ποταμό Ουρουγουάη".

Λόγω της 24ωρης απεργίας των συγκοινωνιακών μέσων στην Αθήνα τη μέρα αυτή, οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνούσαν απεγνωσμένα το απόγευμα 18,00-19,00 στα εξής τηλέφωνα , τα οποία αναφέρονταν στη σχετική πρόσκληση που τους είχε αποσταλεί:

α) Στο τηλέφωνο 210 3602635 της Πρεσβείας της Ουρουγουάης, δεν απαντούσε κανείς.

β)Στο τηλέφωνο 210 3634117 του τηλεφωνικού κέντρου του Ινστιτούτου Θερβάντες, μια γλυκειά μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους απαντούσε ότι πρέπει να πληκτρολογήσουν τον αριθμό 2 για τα πολιτιστικά θέματα (διαλέξεις), αλλά παρά την πληκτρολογηση του αριθμού 2, η ευγενική μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους ενημέρωνε "ότι αυτή τη στιγμή οι γραμμές είναι κατειλημμένες- Καλέσατε αργότερα". Το ίδιο και όταν δεν γινόταν επιλογή του αριθμού 2 αλλά του αριθμού 1 (Γραμματεία) ή χωρίς καμία επιλογή (τηλεφωνικό κέντρο), δηλαδή η η ευγενική μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους ενημέρωνε "ότι αυτή τη στιγμή οι γραμμές είναι κατειλημμένες- Καλέσατε αργότερα".

Δηλαδή, με το πρόσχημα της απεργίας των συγκοινωνιακών μέσων στην Αθήνα, οι παραπάνω υπηρεσίες (Πρεσβεία της Ουρουγουάης και Ινστιτούτο Θερβάντες) έγραψαν στα παπάρια τους τον κόσμο που αποφάσιζε να κάνει ποδαρόδρομο όλη τη διαδρομή και να προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει τηλεφωνικά την πληροφορία "θα γίνει ή δεν θα γίνει απόψε η γαμημένη η διάλεξη;"

Όπως πάντα συμβαίνει σε υπηρεσίες παρόμοιου είδους, κανένας δεν θα τιμωρηθεί και κανένας δεν θα ζητήσει συγγνώμη.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails