Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Από άντρας νεοναζί, αριστερή νοσοκόμα !!!

Οι αλλαγές της Μόνικα Στραμπ ήταν κάτι παραπάνω από ριζικές...Η Μόνικα Στραμπ όχι μόνο άλλαξε φύλο, αλλά άλλαξε και ριζικά ιδεολογία!

Ο Χορστ Στραμ υπήρξε ένας νεοναζί Γερμανός άντρας, ενώ ήταν μέλος και του NPD από το 2000. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε ότι όχι μόνο δεν την εκφράζει αυτή η ιδεολογία αλλά ούτε και το φύλο της!

Έτσι, έκανε εγχείρηση, μετονομάστηκε σε Μόνικα και απέκτησε αριστερές πεποιθήσεις. Εργάζεται ως νοσοκομά και μάλιστα πρόκειται να πολιτευθεί με το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών, στο Μπάντεν - Βίρτερμπεργκ.

«Είμαι μία πραγματική σοσιαλίστρια», δηλώνει χωρίς όμως να κρύβει ποτέ το παρελθόν της, ενώ έχει κόψει τελείως τους δεσμούς με το NPD.

Κατγγέλει ωστόσο ότι έχει δεχθεί απειλές από ανθρώπους που θεωρούν ότι «πρόδωσε» το κόμμα των νεοναζί, ενώ συχνά έχει βανδαλιστεί και το σπίτι της!


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!No response to “Από άντρας νεοναζί, αριστερή νοσοκόμα !!!”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails