Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το ευαγγέλιο ενός εργένη





Έχει διαφορά το να είσαι single από το να είσαι γεροντοπαλίκαρο. Τι είναι αυτό που κάνει τον εργένη, πραγματικό εργένη; Διαβάστε παρακάτω και θα το μάθετε...





ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ένας εργένης μένει μόνο (και μόνο) στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ σπίτι. Αν μένει ακόμα στους γονείς του θεωρείται γεροντοπαλίκαρο.


ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο εργένης δεν ζει για να δουλεύει, απλά δουλεύει για να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ξένοιαστα (έχε υπόψη σου ότι πετυχημένος εργένης = πετυχημένος επαγγελματικά).


ΛΕΦΤΑ

Τον όρο "οικονομία" όχι απλά δεν τον γνωρίζει άλλα τον αγνοεί παντελώς! Ότι έχει και δεν έχει τα επενδύει σε ότι πολυτιμότερο έχει - στον εαυτό του.


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αμέσως μετά τον εαυτό του, ο εργένης αγαπάει… τι άλλο; Τα αυτοκίνητα! Το αυτοκίνητο για τον εργένη είναι το φετίχ, το status, η γκομενοπαγίδα και πάνω απ' όλα το σύμβολο της ελευθερίας του!


SEX

Κόψτε απ' τον εργένη το σεξ και αυτομάτως του κόβετε το οξυγόνο απ' τα πνευμόνια του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μην παρεξηγηθούμε: ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΕΝΗΣ (χωρίς να έχουνε σχολιάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τέσσερα θηλυκά την διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας μέσα σε ένα μήνα. Εργένης χωρίς Sex = Θεσσαλονίκη χωρίς Λευκό Πύργο!)


ΓΑΜΟΣ

Καλύτερα να τον σκοτώσετε παρά να τον παντρέψετε. Τα σκαλοπάτια της εκκλησίας είναι για τον εργένη ο δρόμος προς την ηλεκτρική καρέκλα.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Όσο απίστευτο και να σας φαίνεται ο εργένης τις γυναίκες όχι μόνο τις αγαπάει, άλλα τις ΛΑΤΡΕΥΕΙ! Σε βαθμό μάλιστα που δεν σκέφτεται καν να τις αποκαταστήσει επειδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά πόσο μεγάλο κοπρόσκυλο είναι!


ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Παρόλο που δεν έχει πιάσει ΠΟΤΕ σε όλη του την ζωή σκούπα, σίδερο ή να πιάσει να πλένει ρούχα, ο εργένης δίνει μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα ειδικά στο χώρο που ζει (να 'ναι καλά οι γυναίκες που κατά διαστήματα περνάνε απ' την ζωή και απ' το σπίτι του). Ακόμα όμως κι αν μείνει από γυναικεία φροντίδα δεν θα κωλώσει να βγει έξω με ένα τσαλακωμένο T-SHIRT ή ένα ασιδέρωτο Jeans γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως οι γυναίκες θα τον δούνε ως έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση που δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική του εμφάνιση και ότι απλά αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του!


ΠΑΡΕΑ

Η ανδροπαρέα είναι για τον εργένη κάτι σαν την μηχανή του χρόνου. Τον γυρίζει χρόνια πίσω και του βγάζει το παιδί που στην καθημερινή ρουτίνα κρατάει μέσα του κλειστό. Η παρέα του εργένη είναι απρόβλεπτη και δεν μασάει (όταν έχει κέφια) σε κανενός είδους σκανδαλιές. Είναι δύσκολο (σχεδόν αδύνατον) να την διασπάσετε και είναι πάνω από οποιαδήποτε γυναίκα.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αν και μένει μόνος έχει πολύ καλή επαφή με τους δικούς του. Θα πείτε : "Καλά, αφού τα πάει καλά με τους δικούς του γιατί δεν μένει εκεί"; Ελάτε τώρα… είπαμε! Δεν είναι και εύκολο να ζεις με έναν πατέρα που σε ζηλεύει (επειδή δεν την πάτησες ακόμα όπως αυτός) και με μια μάνα που σε πρήζει κάθε λίγο και λιγάκι για το πόσο πολύ θα ήθελε να είχε ένα εγγονάκι. Γι' αυτό λοιπόν… καλή η οικογένεια άλλα από μακριά και αγαπημένοι.






Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




No response to “Το ευαγγέλιο ενός εργένη”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails