Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η NASA ΑΝΙΧΝΕΥΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ





Ένα διαγαλαξιακό μήνυμα κινδύνου που η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε από έναν εξωγήινο πολιτισμό, διέρρευσε πρόσφατα από τα αποχαρακτηρισμένα εθνικά αρχεία ufo του Υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας!



Το θέμα είχε δημοσιευθεί στο εβδομαδιαίο έντυπο World News στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 (Τόμος 19 Αρ. 51), αλλά ο παγκόσμιος τύπος σιώπησε ύποπτα σχετικά με το εκπληκτικό μήνυμα, αν και είχαν προγραμματιστεί εκθέσεις για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά αστρονομίας.

Το 80.000 ετών μήνυμα SOS ελήφθη στα τέλη του Ιανουαρίου του 1998 και αποκωδικοποιήθηκε μετά από πολλούς μήνες όταν αστρονόμοι και εμπειρογνώμονες μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη γλώσσα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της NASA, αναφέρεται ότι το μήνυμα προήλθε από ένα σημείο πέρα από το γαλαξία μας και εστάλη από ένα πολιτισμό όχι πιο προηγμένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.

"Το απλό γεγονός ότι έχουμε λάβει και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η γνώση και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας." ανάφερε ο Δρ Kulakov. " Πιστεύουμε ,ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους, δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποιας κοσμικής καταστροφής. Ήταν το αποτέλεσμα κατάρρευσης του πλανήτη τους από αυτοκαταστροφική εξελικτική μανία ή πόλεμο. Το (ίσως) τελευταίο τους μήνυμα που έτυχε και λάβαμε, καθιστά σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στο κόσμο τους. Όποιο και αν ήταν το τέλος τους, προφανώς δεν είχαν κανένα τρόπο για να σωθούν."

Ο Δρ Kulakov κατηγορηματικά αρνήθηκε να δημοσιεύσει αντίγραφο του μηνύματος, αλλά και οποιαδήποτε στοιχεία προκειμένου να προσδιοριστεί η ακριβής θέση του καταδικασμένου πλανήτη.


http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/03/nasa.html







Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! 



No response to “Η NASA ΑΝΙΧΝΕΥΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails