Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σε 51 μέρες η συντέλεια του κόσμου





Νέα προφητεία που φέρνει το τέλος ακόμα πιο κοντά. Ελάχιστος χρόνος μας απομένει μέχρι την καταστροφή του κόσμου αν επιβεβαιωθεί ο ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ ο οποίος αναφέρει πως τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου του 2011 δεν θα μείνει τίποτα.



Μάλιστα ο Κάμπινγκ προσπαθεί να ενημερώσει τους πάντες καθώς βγαίνει καθημερινώς σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ έχει βάλει πάνω από 2000 αφίσες που προειδοποιούν για το γεγονός.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία μετρώντας 722.500 ημέρες -που προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17- από την ημέρα της σταύρωσης, 1 Απριλίου του 33. Μάλιστα, οι πρόσφατοι φονικοί σεισμοί σε Αϊτή, Ν. Ζηλανδία και Ιαπωνία αποτελούν σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Πάντως ο ίδιος ιεροκήρυκας το 1994 είχε ξανακάνει λόγο για συντέλεια του κόσμου τη συγκεκριμένη χρονιά αλλά όπως έδειξε η συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε. Όσο για το που θα πάμε μετά τη συντέλεια ο Κάμπινγκ τονίζει ότι μόλις το 2% του πληθυσμού θα πάει στον Παράδεισο και οι υπόλοιποι στην κόλαση.






Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Σε 51 μέρες η συντέλεια του κόσμου”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails