Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κατεβάστε δωρεάν πρόγραμμα ανεύρεσης Ωροσκόπου





Με αυτό το πρόγραμμα, εισάγωντας την ημερομηνία και την ώρα γέννησης σας, βρίσκετε πάρα πολύ εύκολα το ζώδιο και τον οροσκόπο σας. Είναι φυσικά στα ελληνικά. Ένα πασχαλιάτικο δώρο από τον Crazy Greek blogger.





Μέγεθος αρχείου Ωροσκόπος V1 : 232,66kb . Δεν θέλει εγκατάσταση, είναι portable σε μορφή rar.

Free Download : Ωροσκόπος.rar





Ας δούμε όμως τις πληροφορίες που μας δίνει ο ωροσκόπος για κάθε ζώδιο χωριστά by αστρολογία.gr :


Κριός

Ο ωροσκόπος στο Κριό δίνει ένα ανταγωνιστικό πνεύμα, αυτοπεποίθηση, έντονη παρουσία, τεράστια αποθέματα ζωτικότητας και ενεργητικότητας, αγάπη για την περιπέτεια και την ταχύτητα.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι έντονα, ιδιαίτερα η μύτη. Είναι φιλόδοξος, παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει να είναι ο αρχηγός και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Ψάχνει συνεχώς καινούργιες εμπειρίες κοιτάζοντας μπροστά και μη κάνοντας ένα βήμα πίσω. Μπορεί να γίνει κτητικός, ευέξαπτος, ιδιοτελής και κυριαρχικός.Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι, χειρούργος, στρατιωτικός επιχειρηματίας, ή συνδικαλιστής ενώ έχει ταλέντο στα οικονομικά, στη ψυχολογία και στη δημοσιογραφία.


Ταύρος

Ο ωροσκόπος στο Ταύρο δίνει μια ανάγκη για σταθερότητα και πραγματοποίηση των ονείρων μέσα από πολύ δουλειά με υπομονή και επιμονή, ανεξάρτητα από τις όποιες δυσκολίες. Έχει ανάγκη από αγάπη και έρωτα τον οποίο απολαμβάνει στο έπακρο και για τον οποίο μπορεί να τα δώσει όλα. Έχει έντονη σεξουαλικότητα & όμορφη εξωτερική εμφάνιση με έμφαση στα μάτια και τα χείλη.Είναι ανασφαλής, μισεί τις αλλαγές, είναι συνετός και αξιόπιστος.

Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή του και κύριο μέλημα του είναι να δημιουργήσει τα δικά του αποκτήματα. Όμως διακατέχεται από μία έντονη ανάγκη κατοχής, ιδιαίτερα οικονομικής που μπορεί να φτάσει σε σημεία απληστίας.

Ο ωροσκόπος στο Ταύρο δίνει επίσης μια αγάπη για όμορφα πράγματα, καλό φαγητό και κρασί, ποιοτική μουσική, όμορφα ρούχα και καλαίσθητο σπίτι.


Δίδυμοι

Ο ωροσκόπος τους Διδύμους προικίζει τον άνθρωπο με ζωντάνια, υπερ-κινητικότητα, αγάπη για το διαφορετικό και για την αλλαγή. Έτσι λατρεύει τα ταξίδια και τις εκδρομές. Επίσης, είναι επικοινωνιακός, και του αρέσει να έρχεται σε επαφή με άλλους και να συζητάει μιλώντας ακατάπαυστα. Έχει εξαιρετική αντίληψη και διανοητικές ικανότητες και τον έλκουν άτομα με πνευματική ευστροφία.Έχει πολύ έξυπνα και χαμογελαστά μάτια, συνήθως μοιάζει μικρότερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία και έχει καλοδιατηρημένο σώμα.

Είναι υπερβολικά ασταθής και συναισθηματικός, δεν μπορεί εύκολα να είναι πιστός και η ανία σκοτώνει τις σχέσεις του με αποτέλεσμα αρκετοί να συνάπτουν σχέση με πάνω από ένα πρόσωπα του αντίθετου φύλου ταυτόχρονα.


Καρκίνος

Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο φανερώνει ευαισθησία, καλοσύνη, γρήγορη αντίληψη και ιδιαίτερα μεγάλη φαντασία.
Ο χαρακτηριστικός τύπος με ωροσκόπο καρκίνο, έχει μακριά άκρα, είναι ψηλός και έχει έντονα μάτια. Η προσωπικότητα του είναι αντιφατική. Μπορεί να είναι συνεσταλμένος, κλειστός και λιγομίλητος και να ανοίγεται μόνο σε λίγους. Μπορεί όμως να είναι γοητευτικός, επικοινωνιακός και κοινωνικός.

Είναι προσκολλημένος στο παρελθόν του και στην οικογένεια του την οποία λατρεύει και στην οποία παραμένει πιστός σε όλη του τη ζωή. Είναι συντηρητικός και σπιτόγατος. Δεν εμπιστεύεται εύκολα αλλά αν κάνει κάποιον φίλο, η φιλία θα κρατήσει πολλά χρόνια.

Έχει πολύ καλή σχέση με τα θαλάσσια σπορ, το κολύμπι, το ψάρεμα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη θάλασσα, την οποία λατρεύει.
Του ταιριάζουν καλύτερα τουριστικά επαγγέλματα, οικονομικά και η διακόσμηση. Έχει όμως ένα ιδιαίτερο λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό ή ρητορικό ταλέντο.


Λέων

Ο ωροσκόπος στον Λέοντα δηλώνει μια αίσθηση δύναμης και κυριαρχίας και μια τάση για δημιουργία, οργάνωση και επίτευξη.
Κάνει μεγαλόπνοα σχέδια και έχει το ταλέντο να τα μετατρέψει σε πραγματικότητα, έτσι αποκτά νωρίς στη ζωή του οικονομική ανεξαρτησία.Θέλει να είναι διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής και αντικείμενο θαυμασμού των άλλων. Είναι δημοφιλής στις παρέες αφού είναι πάντα χαρούμενος και έχει χιούμορ.

Εντύπωση στο πρόσωπο του προκαλεί η λάμψη του , η έντονη έκφραση του και γενικά τα έντονα χαρακτηριστικά του με έμφαση στα πυκνά μαλλιά και φρύδια.
Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι επιχειρηματίας, ηθοποιός και ελεύθερος επαγγελματίας ενώ έχει ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις.

Αγαπά πολύ τα παιδιά , οι σχέσεις του είναι έντονες και παθιασμένες και αποπνέει μία έντονη σεξουαλικότητα.


Παρθένος

Ο ωροσκόπος στο Παρθένο, δίνει μια ανάγκη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο μέσα από σκληρή δουλειά. Η εργασία αποτελεί το βασικό του ενδιαφέρον, είναι ευσυνείδητος, τελειομανής και ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε οτιδήποτε αναλαμβάνει. Μισεί την ακαταστασία, αγαπάει την ακρίβεια και τη μεθοδικότητα, και δεν μπορεί να λειτουργήσει με ανοργάνωτους ανθρώπους.

Απέναντι στους συνεργάτες του έχει κριτική διάθεση. Συναισθηματικά είναι συνεσταλμένος, δεκτικός και ευαίσθητος. Μένει πιστός στο σύντροφο του, είναι στοργικός και καλός γονέας.Έχει ταλέντο στο γράψιμο, στην οργάνωση επιχειρήσεων, στο προγραμματισμό Η/Υ και στην Δικηγορία. Η εμφάνιση του φανερώνει τον συντηρητικό του χαρακτήρα, έχει όμως έξυπνα μάτια και όμορφα χέρια.


Ζυγός

Ο ωροσκόπος στον Ζυγό προικίζει τους ανθρώπους με ανιδιοτέλεια, ευγένεια, αισιοδοξία και αγάπη για τη δικαιοσύνη.
Έχει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, έχει όμορφα χέρια και λαιμό. Σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο χαμόγελο του που είναι διαρκώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, την αγάπη του για το κομψό ντύσιμο και την έντονη λάμψη του, γίνεται περιζήτητος στις παρέες και διαπρέπει στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι έμπορος, διπλωμάτης, δημόσιος υπάλληλος ενώ έχει ταλέντο στη μόδα, στο θέατρο, στη κομμωτική και στη διακόσμηση
Το μεγαλύτερο ελάττωμα του είναι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα. Επίσης επειδή είναι καλοπροαίρετος δυσκολεύεται να πει όχι και δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που θα εκμεταλλευτούν αυτή του την αδυναμία.

Συναισθηματικά, σε ολόκληρη τη ζωή του ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Ολοκληρώνεται και ισορροπεί μόνο μέσω των άλλων & δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Είναι έντονα ερωτικός και δεν φημίζεται για την πίστη του.


Σκορπιός

Ο ωροσκόπος στο Σκορπιό φανερώνει αποφασιστικότητα, αναζήτηση τελειότητας, ισχυρή θέληση και μυστικοπάθεια. Κλείνεται συνήθως στον εαυτό του και θα ανοιχθεί μόνο αφού γνωρίσει καλά τον άλλον και νοιώσει ασφαλής.Όταν παίρνει μια απόφαση κανένας δεν μπορεί να του την αλλάξει.

Έχει εξαιρετική αντοχή και δύναμη θέλησης και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Επίσης ο ωροσκόπος στο Σκορπιό βγάζει προς τα έξω το πάθος του ανθρώπου που μπορεί να φτάσει στα άκρα. Συναισθηματικά είναι θερμός και ειλικρινής απέναντι στο σύντροφο του αλλά μισεί την απιστία την οποία ποτέ δεν θα συγχωρήσει.

Διαθέτει έντονο μαγνητισμό και το μυστηριώδες και μυστικοπαθές ύφος του ελκύει τους άλλους.Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι ζωγράφος, ποιητής, ντετέκτιβ, αστυνομικός, ενώ έχει ταλέντο στο γράψιμο στη ρητορική και στη μαγειρική.


Τοξότης

Ο ωροσκόπος στο Τοξότη δηλώνει προσαρμοστικότητα, αισιοδοξία και θετική στάση. Αγαπάει τη ζωή και θέλει να τη γευτεί στο πλήρες. Αντανακλά ζωντάνια ενθουσιασμό και ευθυμία.Απολαμβάνει τα ταξίδια και την εξερεύνηση, και αναζητά νέες εμπειρίες.
Έχει φιλοδοξία, αισιοδοξία και υψηλό ηθικό.

Τον διακρίνει εντιμότητα, ειλικρίνεια και έχει εξαιρετικές διανοητικές ικανότητες που τον κάνουν να αγαπάει τη μάθηση και την γνώση.Έχει ισχυρή θέληση και ικανότητα οργάνωσης, είναι πολύπλευρος και ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς δυστυχώς να προσηλώνεται σε κάτι για πολύ καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ολοκληρώσει επιτυχώς.

Έχουν μια επιτακτική ανάγκη να αισθάνονται ελεύθεροι και πολλές φορές το κάνουν αυτό εις βάρος της προοπτικής μια οικογένειας.

Στην εμφάνιση, έχουν δεμένο κορμί, δυνατά πόδια και χαρούμενη παρουσία. Επαγγελματικά, είναι γεννημένος δάσκαλος, του αρέσει ο αθλητισμός και έχει ταλέντο στη ζωγραφική και το τραγούδι. Μπορεί να γίνει συγγραφέας, γιατρός και δημόσιος υπάλληλος ή γυμναστής.


Αιγόκερως

Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω δίνει ανεπτυγμένη αίσθηση του καθήκοντος, σύνεση και αξιοπιστία αλλά και ένα υλιστικό πνεύμα.
Επίσης προικίζει το άτομο με πνευματική ευστροφία, ωριμότητα, και χιούμορ. Είναι αποφασιστικός και προγραμματίζει την κάθε του κίνηση. Δουλεύει σκληρά για την πραγματοποίηση των σκοπών του.

Είναι πρακτικός , πειθαρχημένος, συνεσταλμένος και ανασφαλής με αποτέλεσμα να αποζητά την απομόνωση. Μεταδίδει συναισθήματα άγχους και απαισιοδοξίας προς τους άλλους και έχει καταθλιπτικές τάσεις.

Έχει σοβαρή παρουσία με έντονο βλέμμα. Συναισθηματικά εκφράζεται με πολύ δυσκολία. Στις σχέσεις του είναι σταθερός, αφοσιωμένος και πιστός αλλά καθόλου διαχυτικός ή εκδηλωτικός. Μερικές φορές τείνει να γίνει βαρετός και κουραστικός.



Υδροχόος

Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο φανερώνει ένα αίσθημα ιδεαλισμού και υψηλών ηθικών και πνευματικών αξιών.

Είναι βαθιά ανθρωπιστής, επιλέγει να ασχοληθεί με πρωτοπόρα αντικείμενα και ιδέες συλλέγοντας συνεχώς πλήθος πληροφοριών. Συνήθως είναι ψηλός και έχει διαπεραστικά μάτια. Είναι φιλελεύθερο πνεύμα, έχει ανοιχτό μυαλό, είναι κοινωνικός και δημοφιλής. Το χιούμορ του είναι καυστικό.

Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι πολιτικός, κοινωνιολόγος, τηλεπαρουσιαστής, αεροπόρος ενώ έχει ταλέντο στην ψυχολογία, στην νέα τεχνολογία και στις ανθρώπινες σχέσεις. Στις σχέσεις του δεν επιτρέπει σε κανέναν να περιορίσει την ελευθερία του, ενδιαφέρεται όμως πραγματικά για τους άλλους και θα λατρέψει και θα προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά.


Ιχθείς

Ο ωροσκόπος στους Ιχθείς φανερώνει την επιδίωξη της ανώτερης τελειότητας που κατευθύνει τον άνθρωπο στη θρησκεία ή σε άλλες πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Έχει μεγάλα και έντονα μάτια, και πολύ γλυκιά παρουσία. Του λείπει η ικανότητα συγκέντρωσης όμως ανταμείβεται γι αυτή του την αδυναμία με έντονη διαίσθηση και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.Καταφέρνει να προσαρμόζεται σε κάθε αλλαγή και σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Είναι άτομο συμπονετικό, δεκτικό και διακριτικό. Κατανοεί πλήρως τα ανθρώπινα λάθη και έχει την τάση να δικαιολογεί τις αδυναμίες των άλλων.Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι μέντιουμ, ιερέας, κτηνίατρος, αστυνομικός, δικαστικός, ενώ έχε ταλέντο στη μόδα, τη ζωγραφική και τη ποίηση. Είναι υπερβολικά συναισθηματικός , ρομαντικός, ενθουσιάζεται εύκολα και έχει την τάση να εξιδανικεύει τις αρετές του συντρόφου του.

Συμπονετικοί με πλήρη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη και αδυναμίες, με αγάπη για τη δικαιοσύνη, κάμπτουν εύκολα άθραυστους κανόνες εάν η κατάσταση απαιτεί μια περισσότερο ανθρωπιστική προσέγγιση. Για να διατηρήσουν τη συναισθηματική ισορροπία τους, χρειάζονται ένα ιδιωτικό χώρο και χρόνο μακριά από τη καθημερινότητα για στοχασμό και χαλάρωση. Η φυσική τους καλοσύνη, η ηπιότητα του χαρακτήρα του, και το γεγονός ότι εμπνέουν τη συμπάθεια κάνει τους οικείους τους να τους συγχωρούν για την ακαταστασία που επικρατεί στο σπίτι και στη ζωή τους Βέβαια, μερικοί από τους Ιχθείς είναι τακτικοί και καλά οργανωμένοι, οι περισσότεροι όμως είναι ατημέλητοι και απρόσεκτοι.

Οι προσωπικές τους συνήθειες είναι συχνά μια άμεση αντανάκλαση των συναισθηματικών αντιδράσεων στο περιβάλλον τους. Η φαντασία τους είναι απεριόριστη και αυτό μπορεί να τους μετατρέψει σε παθολογικούς ψεύτες.
Ο Ιχθύς δείχνει να ταλαντεύεται μεταξύ αγιοσύνης και αμαρτίας. Εξαιτίας της συμπόνιας που νοιώθει για τους άλλους, της τάσης του να παρέχει ανακούφιση και φροντίδα και του γεγονότος ότι αντιστέκεται στην σκληρή πραγματικότητα, αν είναι αδύναμο μυαλό μπορεί να δραπετεύσει από τις δυσκολίες και τη σκληρότητα αυτού του κόσμου, με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αν όμως είναι δυνατό μυαλό μπορεί να διοχετεύσει την συμπόνια, την κατανόηση και την αγάπη του για τους άλλους στην φυσική του κλίση προς την ποίηση, το χορό και το θέατρο και επαγγέλματα που βοηθούν άλλους π.χ νοσοκόμος.

Για τους Ιχθείς είναι ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της διατύπωσης των ιδεών τους στο χαρτί με λογικό και εύτακτο τρόπο, και αυτό όχι γιατί δεν έχουν ιδέες αλλά γιατί δεν είναι σε θέση να επιχειρηματολογήσουν κατάλληλα και πολλές από τις ιδέες τους είναι ανεδαφικές.







Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




2 Responses to “Κατεβάστε δωρεάν πρόγραμμα ανεύρεσης Ωροσκόπου”

Χρήστος Γ. είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Crazy Greek blogger είπε...

Χρόνια πολλά , αληθώς ανέστη Chrisgio

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails