Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Το FΒΙ αποκαλύπτει τριπλή συντριβή UFO το 1950 !!!

Από τα απόρρητα και εμπιστεύτηκα έγραφα UFO που αποχαρακτήρισε το FBI και δημοσιοποίησε στο ευρύ κοινό, ξεχωρίζει μια αναφορά ενός ειδικού πράκτορα που ήταν μάρτυρας μιας τριπλής(!) συντριβής ufo στο Νέο Μεξικό.
Ο ειδικός Πράκτορας του FBI Guy Hottel, διαβίβασε στην Διεύθυνση του FBI στις 22 Μαρτίου του 1950 ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε: "Μετά την έρευνα που πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία, βρέθηκαν εκεί συνολικά τρία κατεστραμμένα ΑΤΙΑ, πλάτους 15 μέτρων, με ένα οβάλ, πλατύ στη μέση σχήμα. Σε κάθε ένα από τα τρία ΑΤΙΑ βρήκαμε τρία παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα, κάτω από ένα μέτρο σε ύψος που φορούσαν μια πολύ λεπτή μεταλλική στολή. Πιστεύουμε ότι τα αίτια της πτώσης ήταν, ότι η Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε να λειτουργεί στο Νέο Μεξικό εκείνες τις μέρες ένα ισχυρό ραντάρ και αυτό είχε αποτέλεσμα να διαταράξει τον έλεγχο των UFO".

Αυτό και τα υπόλοιπα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI είναι διαθέσιμα στο κοινό, στον δικτυακό τόπο http://vault.fbi.gov .by ufotruth-gr.blogspot.comΚαι μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!No response to “Το FΒΙ αποκαλύπτει τριπλή συντριβή UFO το 1950 !!!”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails