Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Δολοφονία on line

Μια κοπέλα στον Καναδά δολοφονήθηκε, ενώ ο φίλος της την έβλεπε μέσω web κάμερας!Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας νεαρής Κινέζας φοιτήτριας, η οποία καταγράφηκε από την web κάμερα του υπολογιστή της, με τρόπο που θυμίζει επεισόδιο του CSI!

Η 23χρονη φοιτήτρια Κουίαν Λιού που σπούδαζε στο Τορόντο του Καναδά μιλούσε μέσω κάμερας στον υπολογιστή με τον φίλο της στο Πεκίνο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Η κοπέλα έμενε στη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου. Ενώ μιλούσε, στην πόρτα της εμφανίστηκε ένας άγνωστος άντρας που της ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της για κάτι επείγον.

«Ξαφνικά ακούστηκαν κάποιες αψιμαχίες. Είδα μέρος της, αλλά ορισμένα από τα γεγονότα έγιναν μακριά από την κάμερα. Στο τέλος ο δράστης πήγε προς τον υπολογιστή, τον έκλεισε και τον πήρε μαζί του», ανέφερε ο φίλος της 23χρονης που έβλεπε και άκουγε την κοπέλα του να πεθαίνει χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. O νεαρός ειδοποίησε την μητέρα ης κοπέλας, η οποία τηλεφώνησε στο Κινεζικό προξενείο στο Τορόντο, το οποίο και ειδοποίησε τις τοπικές αρχές.

Όταν όμως η αστυνομία έφτασε στην εστία ήταν ήδη αργά και η κοπέλα ήταν νεκρή. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί η περίπτωση της σεξουαλικής κακοποίησης. Οι αρχές τώρα ελπίζουν να βρουν τον δολοφόνο μέσω μιας φωτογραφίας που τράβηξε ο νεαρός από την web κάμερα.Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!One response to “Δολοφονία on line”

Ανώνυμος είπε...

makabrio !!

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails