Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Ποιους stars παρακολουθούσε το FBI

Απόρρητοι φάκελοι του FBI που έρχονται στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ότι η υπηρεσία παρακολουθούσε τις ζωές πολλών αστέρων, μεταξύ αυτών του Michael Jackson, των Beatles και του Frank Sinatra.Όπως αναφέρει η Sun, για το FBI o John Lennon ήταν ένα “ριζοσπαστικό πρεζόνι”. Αυτό αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων σε αναφορά 200 σελίδων για τον ίδιο και τη σύντροφό του Γιόκο Όνο.

Στη λίστα του FΒΙ μπαίνει και ο βασιλιάς της Ποπ, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που του είχαν απαγγελθεί.

Περίπου 34 σελίδες είναι αφιερωμένες στον Jimmy Hendrix και τη σχέση του με τα ναρκωτικά. Φάκελο είχε και ο Φρανκ Σινάτρα για ενδεχόμενες σχέσεις με τη μαφία, ενώ υπό παρακολούθηση είχαν τεθεί κατά καιρούς οι Kiss και ο ράπερ Tupac, ο οποίος δολοφονήθηκε.

Στα αρχεία του FBI υπάρχουν ακόμη εκτενείς αναφορές στον Έλβις Πρίσλει, ο οποίος δεχόταν σύμφωνα με την υπηρεσία εκβιασμό.

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! No response to “Ποιους stars παρακολουθούσε το FBI”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails