Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Κατεβάζεις από torrents...κόβεται η σύνδεση!

Νόμο κατά του παράνομου downloading επέβαλε την Πέμπτη (14/4) η Νέα Ζηλανδία, η οποία “απειλεί” τους κατ' εξακολούθηση παραβάτες ότι απλώς θα τους κόψει το Ίντερνετ!


Ο νέος νόμος προβλέπει χρηματικό πρόστιμο έως και 12.000 δολάρια από τον παραβάτη στον ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει έτσι ώστε να συνετιστεί ο παραβάτης, τότε ο εισαγγελέας διατάζει την άμεση διακοπή της παροχής του internet για τουλάχιστον 6 μήνες.

“Η νομοθεσία αυτή πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ αποτελεσματική κατά της πειρατείας στο διαδίκτυο γιατί κόβουμε το κακό από τη ρίζα του”, είπε ο αρμόδιος υπουργός Σάιμον Πάουερ.

Αυτός ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους δημιουργούς να στέλνουν στοιχεία στις εταιρείες παροχής internet για το ποιος κατεβάζει τα αρχεία τους, ενώ στον χρήστη θα στέλνουν τρεις ειδοποιήσεις.

Αν τις αγνοήσει, τότε ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο το οποίο θα επιδικάζει το πρόστιμο.


cosmo.grΚαι μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!
3 Responses to “Κατεβάζεις από torrents...κόβεται η σύνδεση!”

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστεύω να ισχύει και στην Ελλάδα..?!?!?

Crazy Greek blogger είπε...

Ακόμα όχι. Για να δούμε μέχρι πότε

gaouraparos είπε...

αυτο δεν ειναι τιποτα...
εμενα στην δουλεια καποιος δ/ντης του κ**υ μου εκοψε την συνδεση οχι γιατι κατεβαζα τορρεντ αλλα γιατι ειναι ανικανος να λυσει ενα τεχνικο προβλημα .....

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails