Σάββατο 28 Μαΐου 2011

15 +1 λόγοι για να μη χάσεις τον τελικό Champions League





Το να δεις το παιχνίδι ανάμεσα στην Barcelona και την Manchester United δεν είναι απλό ραντεβού. Είναι ανδρική υποχρέωση. Όχι γιατί πρέπει ντε και καλά να αρέσει σε όλους τους άντρες η μπάλα, αλλά γιατί ο συγκεκριμένος τελικός έχει πάρα πολλούς λόγους για να μην χάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτό του.



Σάββατο βράδυ, ώρα 21:40. Η τηλεόραση γυρισμένη στην ΕΡΤ HD, το κινητό στο αθόρυβο, η κοπέλα σου έξω με τις φίλες της, οι μπίρες στο ψυγείο να παγώνουν, η πίτσα στο φούρνο να ζεσταίνεται και εσύ εδραιωμένος στον καναπέ του σαλονιού σου. Το μεγαλύτερο ανδρικό ραντεβού της χρονιάς έχει φτάσει.


1. Θα φας σουβλάκια. Tυλιχτά. Τρία.

Sorry, αλλά για μερικούς ανθρώπους (και όχι, δεν είμαστε χοντροί) η μπάλα είναι μία από τις καλύτερες αφορμές για να ανατρέξουμε στους καταλόγους των delivery και να απαντήσουμε στο εξής τεράστιο δίλημμα: Τρία πίτα γύρο χοιρινό απ’ όλα ή μία σκεπαστή με γύρο κοτόπουλο και extra μαγιονέζα;




2. Θα μάθεις ποια είναι η Malena Costa, γκόμενα του Carles Puyol.

Δεν μπορεί, θα είναι εκεί το κορίτσι και οι κάμεραμεν θα έχουν λάβει ρητή εντολή να την ψάξουν μέσα στο πλήθος. Που να βάλει και κανένα γκολ ο «αφάνας». Το γιατί το 21 ετών μοντέλο είναι σοβαρός λόγος να δεις το παιχνίδι, είναι αυταπόδεικτο στο παρακάτω βίντεο.

3. Θα δεις πώς «μπιστάει» η μπάλα του τελικού.

Για ακόμα μια χρονιά, η επίσημη μπάλα του τελικού είναι λίγο καρναβαλίσια αλλά όπως και να ‘χει, ανήκει στα collectibles κάθε ποδοσφαιρόφιλου που σέβεται τον εαυτό του. Σε επίσημη παρουσίασηπουέγινε στις 3 Μαρτίου, οι Nasri, Kalou και Defoe παρουσίασαν το νέο δημιούργημα της Adidas. Ειρωνικά, κανείς από τους τρεις τους δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

4. Θα δεις για πρώτη φορά τελικό Τσου-Λου σε High Definition.

Το κανάλι ΕΡΤ HD σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις για πρώτη φορά στα χρονικά έναν τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε σήμα Υψηλής Ευκρίνειας. Γιατί μπορεί εσύ να έχεις εδώ και τρία χρόνια τηλεόραση Full HD αλλά μόλις φέτος η NOVA και η ΕΡΤ αποφάσισαν να αρχίσουν να εκπέμπουν σε σήμα High Definition.

5. Θα παιχτεί επιτέλους ένα σοβαρό παιχνίδι στο Wembley.

Μήνες τώρα περίμενε το έρμο αυτό στάδιο να κάνει ένα κανονικό δοκιμαστικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού, μιας και μέχρι τώρα είχε περιοριστεί στον τελικό του FA Cup και του FA Community Shield. Ολόκληρη γηπεδάρα 90 χιλιάδων θέσεων και την είχανε για συναυλίες και φιλικά δυο χρόνια τώρα.

6. Θα πέσει τρελό ξύλο εντός των γραμμών, ελέω Viktor Kassai.

Στους 5 φετινούς αγώνες Champions League που έχει διαιτητεύσει ο άρχοντας του τελικού, έχει μοιράσει 25 κίτρινες κάρτες. Στον αγώνα της United με την Valencia είχε βγάλει μόνο μία κάρτα αλλά το ταμπεραμέντο των Καταλανών μάς κάνει να ελπίζουμε σε Καλιτζάκεια τάκλιν και Ζιντανέικες κουτουλιές. Α, μην ξεχάσεις να ρίξεις κανένα ευρώ παραπάνω στο over των κίτρινων καρτών.

7. Είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλεις τα στοιχηματικά σπασμένα.

Όχι ότι το ματς προσφέρεται για σίγουρους στοιχηματισμούς αλλά οι αποδόσεις που βγάζουν την United τροπαιούχο υπόσχονται καλά κέρδη. Και από τη στιγμή που είναι το τελευταίο hot ποδοσφαιρικό event της χρονιάς (εκτός κι αν θεωρείς hot τον τελικό Coppa Italia μεταξύ Inter και Palermo), ρίξε όλη σου την στοιχηματική προσοχή εκεί.

8. Θα είναι και η Pippa εκεί. Και τα οπίσθιά της.

Τώρα που την έμαθε η υφήλιος, νομίζεις ότι θα λείψει από το συγκλονιστικότερο media event του Λονδίνου για τον μήνα Μάιο; Το πριγκηπικό ζεύγος είναι φυσικά καλεσμένο στον μεγάλο τελικό και είναι βέβαιο ότι κάπου εκεί κοντά θα στρογγυλοκάθονται τα οπίσθια που σκανδάλισαν την υφήλιο στον γάμο της χρονιάς. Ιδού και το ντοκουμέντο…




9. Θα αράξεις επιτέλους με όλους τους άντρες φίλους σου.

Χωρίς να κουβαλήσουν τις γκόμενές τους. Γιατί ναι, όσο ατομάρα και να είναι η γκόμενα του κολλητού σου, δεν κολλάει στον καναπέ σου μια τέτοια βραδιά. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι κάθε τρεις και λίγο με τους φίλους σου, είναι πράγματι σπάνιες οι στιγμές που μαζεύεται όλη μα όλη η αντροπαρέα στο ίδιο σαλόνι.

10. Θα τεστάρεις την Sharp 85’’ Ultra HDTV που αγόρασες για τον τελικό (λέμε τώρα).

Και σου κοκορεύονται οι φίλοι σου με τις 32άρες ότι έχουν μεγάλες τηλεοράσεις; Η Sharp παρουσίασε το νέο μεγαθήριο της τεχνολογίας High Definition και με καμιά εικοσαριά μηνιάτικα μπορεί να γίνει και δική σου. Περισσότερα εδώ.

11. Ο Alex Ferguson πρέπει να πάρει ρεβάνς από τον Pep Guardiola.

Αν έχουμε καταλάβει κάτι τα τελευταία 24 χρόνια που ο Sir είναι απόλυτο αφεντικό της ομάδας του Μάντσεστερ, είναι ότι δεν του αρέσει καθόλου να χάνει. Η ήττα από τον Guardiola στο τελικό του 2009 με 2-0, με τα γκολ του Eto’o και του Messi, ζητά απάντηση και ο 69χρονος τεχνικός είναι έτοιμος, αν και με κατώτερη φαινομενικά ομάδα, να τη δώσει.

12. Θα κάνεις pre-game με μαραθώνιο Pro.

Μην νιώθεις χαζός. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι και εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποί μας θα παίξουν έστω ένα παιχνίδι Barca – Manchester στο PES, λίγες ώρες πριν αρχίσει ο τελικός. Αν και το πιο σύνηθες είναι οι φανατικοί της ηττημένης ομάδας να βγάζουν το άχτι και την πίκρα τους μετά τον τελικό στο Playstation.

13. Όλο και κάπου θα πετύχεις την Shakira.

Η αλήθεια είναι ότι μας έψηνε περισσότερο αυτή η ιστορία ανάμεσα στον Gerard Pique και την τραγουδίστρια όσο παρέμενε κρυφή. Αλλά όσο και να βλέπεις αυτήν την λατίνα, δεν την χορταίνεις με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα κακεντρεχή σχόλια για τον ανδρισμό του Pique ξεκίνησαν την ίδια περίπου περίοδο με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Ιδού και μία γεύση από loca Shakira.

14. Γλιτώνεις την κίνηση της παραλιακής.

Σάββατο βράδυ και θα ήσουν σχεδόν υποχρεωμένος να βγεις για ένα ποτό, είτε με τους φίλους σου είτε με την γκόμενά σου. Με το να κάτσεις να δεις μπάλα, γλιτώνεις και τα λεφτά που θα χάλαγες σε βενζίνες για το αμάξι και βενζίνες-μπόμπες που θα σου σέρβιραν στα club αλλά και την κίνηση της παραλιακής.

15. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει παντόφλα.

Μέχρι και η πιο σκληροπυρηνική γκόμενα ξέρει ότι οφείλει να μείνει σιωπηλή μπροστά στο μεγαλείο του Champions League. Ειδικά αν έναν μήνα πριν, την είχες αφήσει να παρακολουθήσει και τις έξι ώρες του πριγκηπικού γάμου.

Bonus λόγος: Οι επιδόσεις του Ryan Giggs.

O Giggs αναμένεται να δώσει τον καλύτερο αγώνα της ζωής του για να βουλώσει μερικά στόματα. Τα καταφέρει δεν τα καταφέρει όλο και κάποιο γελοίο σχόλιο θα ακούσουμε κατά τη διάρκεια του τελικού για το ροζ σκάνδαλο με την Imogen Thomas.





men24.gr
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




No response to “15 +1 λόγοι για να μη χάσεις τον τελικό Champions League”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails