Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Αχαλίνωτο σεξ με 15χρονους στο δρόμο

Μια 21χρονη στη Βρετανία είχε τρομερές ορέξεις και χάρη σε πέντε 15χρονους ικανοποιήθηκε!Αν ήσασταν με τέσσερις φίλους σας στο δρόμο και μια ξανθιά 21χρονη σας ζητούσε να κάνετε σεξ όλοι μαζί τι θα κάνετε; Η απάντηση νομίζω είναι απλή, όπως και ήταν και για τους πέντε 15χρονους που τους πλησίασε η 21χρονη Σαμάνθα Αρμστρονγκ από τη Μεγάλη Βρετανία και τους έκανε την ανήθικη πρόταση. Φυσικά οι νέοι είπαν ναι και η ξαναμμένη 21χρονη τους οδήγησε πίσω από ένα ερημωμένο κτήριο κοντά στη σιδηροδρομικές γραμμή του Αμπέι Γούντ στο Νότιο Λονδίνο.

Εκεί πήραν σειρά ο ένας μετά τον άλλο για να ικανοποιήσουν την ακόρεστη σύντροφο τους, αλλά τους τα χάλασαν όλα οι αστυνομικοί όταν κατέφθασαν στο σημείο, μετά από ειδοποίηση των επιβατών ενός τρένου που περνούσε από κει (ξενέρωτοι)

Τρεις από τα παιδιά μόλις αντιλήφθηκαν ότι έρχεται η αστυνομία έτρεξαν και κατάφεραν να γλιτώσουν, όμως δυο από αυτούς όπως και η 21χρονη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σήμερα μάλιστα πέρασαν από το πταισματοδικείο του Greenwich στο Νοτιανατολικό Λονδίνο. Η δικηγόρος της κοπέλας για την υπεράσπισή της ανέφερε ότι πάσχει από ένα σύνδρομο που είναι δύσκολο γι' αυτήν να καταλάβει την πρέπουσα συμπεριφορά.Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!No response to “Αχαλίνωτο σεξ με 15χρονους στο δρόμο”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails