Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Φαντάσματα στη Θεσσαλονίκη





Ένα παλιό αρχοντικό στη Θεσσαλονίκη θεωρείται στοιχειωμένο




Πολλά περίεργα πράγματα ακούγονται στην συμπρωτεύουσα για ένα κτήριο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 263 το οποίο θεωρείται από πολλούς στοιχειωμένο.

Το σπίτι λέγεται ότι ήταν αρχοντικό κάποιου Εβραίου και σήμερα δεν κατοικείται, καθώς είναι ετοιμόρροπο. Οι φήμες λένε ότι όσοι έχουν μείνει εκεί νύχτα, ακούνε έντονους θορύβους από φαντάσματα, που κυκλοφορούν στα δωμάτια με αποτέλεσμα όλοι να φοβούνται και να φεύγουν τρομοκρατημένοι.

Μάλιστα υπάρχει και μια κατάρα σχετικά με το σπίτι το οποίο δεν αφήνει να απαλλαχθούν από αυτό. Σύμφωνα με την κατάρα, όποιος προσπαθήσει να το γκρεμίσει κινδυνεύει να πεθάνει και όποιος μείνει εκεί θα τρελαθεί.

Ο μύθος θέλει δύο εργολάβους που αγόρασαν το σπίτι για να το κατεδαφίσουν να πέθαναν και οι δύο την επόμενη μέρα που απέκτησαν και επίσημα το κτήριο. Ο ένας έπαθε καρδιακή προσβολή και ο άλλος πέθανε σε τροχαίο.

Στο διαδίκτυο μάλιστα η συζήτηση για το αρχοντικό έχει πάρει φωτιά:

«Όποιος τολμάει ας πάει να το επισκεφτεί. Εγώ προτιμώ να μην περνάω ούτε απ' έξω. Το σπίτι αυτό κρύβει κάποιο φοβερό μυστικό και όποιος είναι γενναίος ας πάει να το λύσει», αναφέρει ένας χρήστης σε ιστοσελίδα.

«Πήγαμε χθες με φίλους, αλλά δεν μπήκαμε μέσα γιατί φοβηθήκαμε... Τι θα συναντήσουμε; Μπορεί να σε ακολουθήσει το πνεύμα;» γράφει νεαρός σε φόρουμ.

Στην Θεσσαλονίκη ωστόσο υπάρχουν πολλά σπίτια που θεωρούνται στοιχειωμένα με κακά πνεύματα και συνοδεύονται από τραγικές ιστορίες για τους ιδιοκτήτες τους. Τέτοια είναι στην Αρετσού της Καλαμαριάς, αλλά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά το δικαστικό μέγαρο.




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Φαντάσματα στη Θεσσαλονίκη”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails