Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

VIDEO ΣΟΚ: Δάσκαλος-τέρας…





Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον ενός δασκάλου στην περιοχή Καφρ Σουκρ λίγο έξω από το Κάιρο διέταξε η Αιγυπτιακή δικαιοσύνη μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την εφημερίδα Αλ Αχράμ που δείχνει τα ‘κατορθώματα’ του.



Στο βίντεο, φαίνεται ο δάσκαλος να χτυπά με ικανοποίηση και μένος τα επτάχρονα και οκτάχρονα παιδιά τα οποία περιμένουν με τρόμο να του δείξουν τις εργασίες τους, χωρίς να πτοείται από τις φωνές και τα κλάματα τους.

Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Αίγυπτο είναι γνωστό ωστόσο, για τις “σκληρές” μεθόδους των εκπαιδευτικών λειτουργών. Το 2008 ένας δάσκαλος σε παραθαλάσσια πόλη στην περιοχή της Αλεξάνδρειας συνελήφθη επειδή αφού πρώτα έδειρε έναν μαθητή με χάρακα στη συνέχεια τον χτύπησε στο στομάχι. Αποτέλεσμα της πράξης του δασκάλου ήταν ο μαθητής να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να πεθάνει.





ierosagon.org
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



4 Responses to “VIDEO ΣΟΚ: Δάσκαλος-τέρας…”

Ανώνυμος είπε...

Γεια φαντάσου. Υπάρχουν και τέτοια κτήνη στην κοινωνία, εκεί που θα έπρεπε να μορφώσουν νεαρά μυαλά κάνουν το αντίθετο δείχνουν τον φόβο στα μικρά παιδάκια.

Ανώνυμος είπε...

κατι τετοια video βλεπω και αναθεωρω τις αποψεις μου για την ποινη του θανατου...κτηνος...

Crazy Greek blogger είπε...

Λυπούμαστε που το λέμε αλλά εδώ χρειάζεται κρεμάλα

Αρτεμις είπε...

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτά εγκαταλείπουν το σχολείο...
Και κανεις δεν το σταμάτησε το κάθαρμα απλά γελούσαν με τις τρομοκρατημένες αντιδράσεις των παιδιών.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails