Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ





"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ μέσα στο κεφάλι και το σώμα του. Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία.. Είκοσι οκτώ (28) λεπτά μετά ξύπνησε!



Αυτή είναι η μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.
Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως. Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως. Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν έως το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012.

Συγκεκριμένα μιλάει για την επιστροφή ενός ενεργειακού συστήματος που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό αλλά κανένας δεν γνώριζε και θα καταλήξει σε μια ηλεκτρομαγνητική μετατόπιση των πόλων της Γης μεταξύ 2012 και 2014. Η όλη διαδικασία θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η ανθρωπότητα να αλλάξει την συνείδηση της."

Αυτή είναι η ιστορία του Dannion Brinkley και την υποστηρίζει δεκάδες χρόνια τώρα. Υπάρχει περίπτωση να βίωσε αυτήν την μοναδική εμπειρία;







Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα!

(ολόκληρο το άρθροhttp://worldjudge2012.blogspot.com/2010/10/2012.htmlκαι αν δεν το έχετε διαβάσει καλό θα είναι να το κάνετε πριν συνεχίσετε).



Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!

Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt) και ευθύνεται για τις αλλαγές. Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης», περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα από το τρισδιάστατο κόσμο.

Επιπλέον στις 14 Ιουλίου 2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο. Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα..

Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου. Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑΣΑ να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός;
(http://ellania.pblogs.gr/2011/06/ti-xerei-h-nasa-kai-proeidopoiei-ton-kosmo-binteo.html)




πηγές: worldjudge2012.blogspot.com, kalyterotera.blogspot.com



No response to “ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails