Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ανέκδοτα





*Πάει ένα κοριτσάκι σχολείο με ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι!
- Μα, πού το χτύπησες το κεφαλάκι σου μικρό μου; ρωτάει ο δάσκαλος.
- Με τσίμπησε μια μύγα.
- Μια μύγα; Και σου έκανε τέτοιο καρούμπαλο....
- Ναι! Αλλά ευτυχώς τη σκότωσε ο μπαμπάς με το φτυάρι.



*Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100. Ο γιατρός τον ρωτά :
- Πίνεις, καπνίζεις;
- Όχι, απαντά ο άντρας.
- Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά; ξαναρωτά ο γιατρός
- Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
- Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
- Όχι και ούτε πρόκειται.
- Και τότε γιατί στο διάολο θες να ζήσεις τόσο πολύ;


*Μια κοπέλα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και κάνει ότι την βιάσανε . Βγαίνουν λοιπόν στην πιάτσα τα τσακάλια τις ασφάλειας και πιάνουν τρεις υπόπτους κι έναν Πόντιο. Τους πηγαίνουν στο τμήμα και την επόμενη μέρα φέρνουν την παθούσα για αναγνώριση. Της φέρνουν τον πρώτο και την ρωτάνε αν είναι ο δράστης.
- Όχι, δεν είναι αυτός, λέει η κοπέλα. Αυτός που με βίασε ήταν πιο κοντός.
Tης φέρνουν το δεύτερο και την ξαναρωτάνε.
- Ούτε αυτός είναι, απαντάει η κοπέλα. Αυτός που με βίασε ήταν αδύνατος, όχι χοντρός σαν αυτόν.
Της παρουσιάζουν τον τρίτο και την ξαναρωτάνε.
- Μμμμμ, δε νομίζω, σκέφτεται η κοπέλα. Ο βιαστής μου δεν είχε μουστάκι, αυτός έχει.
Στο τέλος της φέρνουν και τον Πόντιο. Μόλις τη βλέπει ο Πόντιος βάζει τις φωνές :
- Nάτη, αυτή είναι!



*Στην είσοδο του παραδείσου είναι μια κοκκινομάλα, μια καστανομάλα και μια ξανθιά και τους λέει ο Αγιος Πέτρος :
- Θα σας πω μερικά ανέκδοτα και όποια γελάσει τελευταία θα πέει στον παράδεισο ενώ οι άλλες δυο θα πάνε στην κόλαση. Η κοκκινομαλα στα 3 ανέκδοτα γέλασε, η καστανομάλα στα 5 ανεκδοτα γελασε ενώ η ξανθιά γέλασε στα 8 ανεκδοτα. Οπότε απορημένος ο Αγιος Πέτρος την ρωταει :
- Εσυ πως άντεξες;
Και απαντάει η ξανθιά :
- Τώρα κατάλαβα το πρώτο...!!!



*Συζητούν ο Σατανάς κι η Παναγία. Λέει ο Σατανάς :
- Eίδα τον Iωάννη τον Πρόδρομο να πηγαίνει στην Kόλαση.
- Αει στο Διάολο, ξαφνιάζεται η Παναγία.
- Mα την Παναγία, απαντάει ο Σατανάς!



*Τα εγγόνια είναι κοντά στην ετοιμοθάνατη γιαγιά και την ρωτάνε :
- Γιαγιά, πως γεννιούνται τα παιδιά;
- Τα φέρνει ο πελαργός, απαντάει αυτη.
Τα παιδιά πηγαίνουν στην γωνία και ψιθυρίζουν μεταξύ τους :
- Να της πούμε τι γίνεται ή να την αφήσουμε να πεθάνει χωρίς να μάθει ποτέ την αλήθεια;



*Είναι ένας τύπος και δεν του σηκώνεται με τίποτα. Παντρεύεται λοιπόν και πρέπει το βράδυ να κάνει έρωτα. Αποφασίζει λοιπόν να πάει σε ένα γιατρό και να του το πει.
- Μην ανησυχείς θα πάρεις αυτό το σιρόπι, του λέει ο γιατρός, θα το πιεις τώρα και θα μπορείς 3 φορές να κανείς, αλλά πρόσεξε τι θα σου πω. Mόλις κανείς μπιπ θα σου σηκώνεται. Μόλις θα κάνεις μπιπ μπιπ θα πέφτει. Aλλά έχεις το δικαίωμα μόνο για 3 φορές είπαμε.
- Eντάξει, λέει αυτός.
Το πίνει και φεύγει απο το ιατρείο. Κάνει τον γάμο και στον δρόμο για το σπίτι κορνάρει ακούγεται υο πρώτο μπιπ και του σηκώνεται, κορνάρει πάλι μπιπ μπιπ και του πέφτει.
- Γαμώτο, λέει, πάει η μια φορά.
Έξω απο το σπίτι ξανά κόρναρει ένας και ξανακάνει μπιπ μπιπ αυτός για να του πέσει. Πάει και η δεύτερη φορά, οπότε λέει στην γυναίκα τρέχα επάνω γδύσου άνοιξε τα πόδια και έρχομαι.
Aνεβαίνει αυτή και περιμένει. Πάει και αυτός γδύνεται και της λέει απο πάνω της.
- ΜΠΙΠ και του σηκώνεται.
Και λέει η γυναίκα του :
- Τι μπιμπ μπιπ και μαλακίες ρε.!!!



*Το αγοράκι έσπρωχνε με πολύ κόπο στον ανήφορο ένα βαρύ καρότσι. Η δουλειά ήταν πολύ κοπιαστική, για αυτό κάποιος περαστικός το λυπήθηκε και το βοήθησε να το ανεβάσει το καρότσι μέχρι το τέρμα της ανηφοριάς. Εκεί σταμάτησε αγανακτισμένος και λέει στο παιδί :
- Δεν λες στα αφεντικά σου ότι είναι ντροπή να σε βάζουν να κάνεις τέτοιες δουλειές;
- Τους το είπα, κύριε..
- Λοιπόν;
- Μου είπαν, τράβα μικρέ και θα βρεθεί κάποιο κορόιδο να σε βοηθήσει...!!!



*Μέσα στα σπερματοθυλάκια τα σπερματοζωάρια έχουν πανηγύρι. Ποτό, μουσική, χορός, βαβούρα, ανέκδοτα. Μονάχα ένα από αυτά, μόνο του στη γωνία, δε συμμετέχει στο ξεφάντωμα και κάνει ασκήσεις. Να κάμψεις, να τρέξιμο γύρω στη σάλα, να βάρη, περιμένει κάνοντας γυμναστική. Κάποια στιγμή,τα άλλα το φωνάζουν να πιεί μαζί τους.

- Μήτσο,τι θα γίνει; Παράτησε τα και έλα να πιεις κάνα ποτήρι!
- Καλά, ξεφαντώστε εσείς. Όταν όμως έρθει η ώρα, εγώ θα είμαι αυτός που θα φτάσω πρώτος στο ωάριο και θα το γονιμοποιήσω...

Και πριν προλάβει να τελειώσει άλλη μία έλξη στο μονόζυγο, χτυπάει ο συναγερμός. Μια τεράστια προειδοποιητική κόκκινη πινακίδα αναβοσβήνει τα γράμματα "ΟΡΓΑΣΜΟΣ" και ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος πανικού (σαν τις σειρήνες αεροπορικής επιδρομής). Τα σπερματοζωάρια παρατάνε τα πάντα, τρέχουν και στήνονται στην εκκινήση, έτοιμα για να ξεχυθούν στο διάδρομο. Ο Μήτσος στην πρώτη γραμμή, με μάτι κόκκινο από την αδρεναλίνη, περιμένει μαζί με τους άλλους. Το πράσινο ανάβει και το τσούρμο αρχίζει το τρέξιμο. Μερικοί τσαλαπατιωνται στη διαδρομή, οι πιο γέροι τα φτύνουν μετά από λίγο, οι πιωμένοι ξερνάνε τα άντερα τους, ο Μήτσος όμως τους έχει αφήσει όλους πίσω. Το τρέξιμο συνεχίζεται (η κάμερα δείχνει τα κεφάλια των δρομέων από πίσω, φωνές πανικού παντού, μη σπρώχνεις ρε, κάνε πιο πέρα μαλακα και στο βάθος ο σωληνοειδής στίβος που πλησιάζει στο τέλος του), με το Μήτσο να προηγείται των άλλων. Φτάνει στην έξοδο, βγάζει το κεφάλι του έξω, σταματάει απότομα, και με πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πανικό φωνάζει στους άλλους που τον πλησιάζουν ασταμάτητοι :
- Πίσω μαλακες! Πισω γαμω την πουτανα μου! Μαλακια ηταν...!!!




And here the best of all:

*Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...

Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:
- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.

Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν.
Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:

«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας».
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει...

«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά... ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά....

Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου.»




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




No response to “Ανέκδοτα”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails