Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Τι θα κάνατε αν περπατούσατε στο δάσος και βλέπατε μπροστά σας αυτό το πλάσμα;

Δεν ξέρω αν είχατε το θάρρος να το βγάλετε φωτογραφία, πάντως αυτό έκανε ένας κυνηγός στις ΗΠΑ, στο δάσος του Berwick στην Λουιζιάνα.Ο άνδρας είχε βγει για να κυνηγήσει ελάφια και καθώς περίμενε στο σκοτάδι, ένα ανατριχιαστικό στοιχειό παγίδευσε το βλέμμα του. Τα μάτια του πλάσματος έλαμπαν στο φως του φακού. Πριν εξαφανιστεί ξανά ανάμεσα στους θάμνους από όπου είχε πεταχτεί, ο κυνηγός πρόλαβε να αποτυπώσει το θέαμα στην φωτογραφική του μηχανή.

Από την ταραχή του, του έπεσε η φωτογραφική μηχανή και έσπασε, όμως έμεινε ανέπαφη η κάρτα μνήμης και έτσι το σπάνιο ντοκουμέντο σώθηκε. Ο κυνηγός, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, ανέβασε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα μιας εταιρείας ειδών κυνηγιού. Οι περισσότεροι χρήστες του Internet που είδαν τη φωτογραφία υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απάτη. Για παράδειγμα, ένα από τα σχόλια ανέφερε ότι η φιγούρα του πλάσματος έχει «κλαπεί» από ένα video game. Ο κυνηγός από την άλλη, επιμένει ότι δεν είναι φάρσα και ότι η ιστορία του είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Άλλοι, εντοπίζοντας την ομοιότητα της στάσης του πλάσματος με αυτή του …Spider-Man, πιστεύουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ – προπομπού της νέας ταινίας του σούπερ ήρωα, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012, ενώ τα γυρίσματά της μόλις ξεκίνησαν. Εσείς;

newsbomb.gr
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!
One response to “Τι θα κάνατε αν περπατούσατε στο δάσος και βλέπατε μπροστά σας αυτό το πλάσμα;”

γνωριμίες είπε...

x-files αν το έβλεπα αυτό το τέρας ακόμη θα έτρεχα χαχα

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails