Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Στραβομάρα έχεις κορίτσι μου;





Πάω σε ένα κέντρο τελευταία και εκεί βλέπω συχνά μια 24άρα ξανθιά, σκέτο τούμπανο. Σωματάρα μοντέλου, προσωπάρα, χειλάρες, tatoo πίσω στον κώλο και όλα τα συναφή. Για να μην το πολυλογώ είναι καλούπι σκέτο. Αυτή λοιπόν είναι παντρεμένη με έναν (κρατηθείτε) 35+, χοντρό 120 κιλά και βάλε, με αραιά μαλλιά και εμφάνιση γύφτου.



Και ρωτάω εγώ: Στραβομάρα έχεις κορίτσι μου;

Δηλαδή δεν βρέθηκε μία φίλη σου ή έστω το σόι σου (μέσα) να σου πει "Που πήγες και τον βρήκες αυτόν τον πατσαβούρη"; Θα μου πείτε "Εσείς οι άντρες όλο την εμφάνιση σκέφτεστε". Για κάτσε ρε κοπελιά, εσύ που με διαβάζεις, αφού δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση θα τα έφτιαχνες με τον Πάγκαλο ας πούμε που δεν χωράει να περάσει ούτε από την πόρτα της Βουλής; Και μη μου πεις ότι είναι μεγάλος σε ηλικία γιατί άνετα σου βάζω τον Clooney δίπλα. Η τον Νικοπολίδη (για να αντιπαραθέσω μια greek version).

Γιατί στους άντρες δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Δηλαδή ένας με εμφάνιση Σάκη Ρουβά να κυκλοφορεί π.χ. με μια Άση Μπήλιου; Δεν θα συμβεί. Γιατί ο άντρας είναι έξυπνος και ξέρει ότι δεν είναι μαλάκας να κάτσει με την φάλαινα. Δεν θα του σηκώνεται εξάλλου. Αφού λοιπόν εμείς δεν είμαστε τόσο μαλάκες, εσείς οι γυναίκες που έχετε και το δικαίωμα να επιλέγετε (γιατί αν είστε ωραίες έχετε όποιον ελεύθερο θέλετε) γιατί κάνετε τέτοιες μαλακίες; Όσα κι αν μπορεί να προσφέρει αυτός ο ρινόκερος, δεν θα υπάρχουν άλλα 2 εκατομμύρια άντρες να είναι πιο όμορφοι και πιο σωστοί από αυτόν;

Η λέξη "Ξεκόλλα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της γυναίκας. Όλη η μαλακία στο μεγαλείο της.

Και μετά από όλα αυτά, μετά είναι να κάθεσαι και να απορείς. Να λες "Ειμαι ωραιος, έχω καλή δουλειά, έχω χιούμορ, τι γίνεται και είμαι μπουκάλα;" Δηλαδή πραγματικά τι σκατά έχουνε πάθει όλες και δεν βρίσκεται μία της προκοπής; Η ακόμα χειρότερα γιατί να βλέπεις αυτούς τους χοντρομπαλάδες να χτυπάνε τέτοιο γκομενέτο κι εσύ στην απ' έξω; "Πίσω πίσω στην εξώστη στριμωχτά" που έλεγε και το άσμα; Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;

Οχι ρε παιδιά, δεν έχουνε στραβομάρα. Εθελοτυφλούνε! Δηλαδή όποια είναι εύκολη και ξέρει τι θέλει πάει και τα φτιάχνει με όποιον να 'ναι (κακάσχημος ή κούκλος) και καλά κάνει. Αλλά όποια είναι ξενέρωτη όμως θα κάνει όλα τα παρακάτω:
- Θα κάτσει μόνη της κάνα χρόνο και βάλε "για να ηρεμήσει".
- Θα μείνει κολλημένη με τον πρώην της και θα συνεχίσει να μιλάει μαζί του (είτε είναι αυτός που την ξεπαρθένιασε είτε όχι, δεν έχει να κάνει).
- Θα μείνει "αφοσιωμένη στη σχολή της" και "θα πηγαίνει διακοπές με τις φίλες της". Κοινώς αγάμητη ψωνάρα.
- Θα πρίξει τ'@@ όποιου βγει ραντεβού γιατί ο επόμενος "ήταν σκάρτος". Μέχρι που μετά από 3-4 ραντεβού ο άλλος θα τα πάρει και θα εξαφανιστεί.
- Θα προφασιστεί κανέναν άκυρο λόγο του στυλ "Περνάω άσχημη φάση, δεν έχω δουλειά" οπότε θα βγαίνει λιγότερο, θα κοιτάξει να την βολέψει κάποιος (άρα θα πρέπει να είναι ελεύθερη) κτλ.

Καταλήγουμε λοιπόν σε κάτι που βλέπουμε μία στο τόσο και γελάμε. Ότι άμα κολλήσει μία με κάποιον τότε πάει, έληξε. Τυφλώνεται και δεν βλέπει τίποτα άλλο. Η στραβομάρα σε όλο της το μεγαλείο. Δεν πειράζει κορίτσι μου, κάτσε με τον μαλάκα. Καλοκαιράκι έρχεται κι από τουρίστριες ΝΑ.





by ksenerotes.blogspot.com
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!





No response to “Στραβομάρα έχεις κορίτσι μου;”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails