Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πιο ελκυστικό για τις γυναίκες το σερφάρισμα στο Internet παρά το SEX





Είσαι στο κρεβάτι με την κοπέλα σου και έχεις όρεξη για «αγαπούλες». Ωστόσο, εκείνη έχει αγκαλιάσει τον υπολογιστή της και «σερφάρει» στο Internet χωρίς να σου δίνει σημασία. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Οφείλω να σε ενημερώσω ότι δεν είσαι ο μόνος! Πιο ελκυστικό φαίνεται το σερφάρισμα στο Internet, σε σύγκριση με το σεξ, για τις γυναίκες, σύμφωνα με νέα έρευνα!



Αναλυτικότερα, τρεις ασχολίες με τις οποίες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν για ένα μήνα έπρεπε να επιλέξουν οι συμμετέχοντες της μελέτης, μέσα από μία λίστα καθημερινών δραστηριοτήτων. Άντρες και γυναίκες επέλεξαν τον ύπνο και το διαδίκτυο ως απολύτως απαραίτητα, ενώ στην τρίτη επιλογή υπήρξε διάσταση απόψεων. Οι άντρες διάλεξαν το σεξ, ενώ οι γυναίκες προτίμησαν να κάνουν μπάνιο! Παράλληλα, το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε ότι οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με την τεχνολογία, συγκριτικά με το παρελθόν. Επιπλέον, το 54% των γυναικών ηλικίας 18 με 54 κατέχουν κάποιο smartphone, ενώ το ποσοστό για τους άνδρες ανέρχεται στο 46%. Στο ίδιο κλίμα, το θηλυκό φύλο «κατεβάζει» περισσότερα παιχνίδια στο κινητό.

Μήπως κάνουμε κάποιο λάθος στις «αγαπούλες»;



Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Πιο ελκυστικό για τις γυναίκες το σερφάρισμα στο Internet παρά το SEX”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails