Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επάγγελμα : Μοντέλο σε live sex cams





Ονομάζονται “περφόρμερς” ή “μοντέλα”. Νεαρά κυρίως κορίτσια, αλλά και άνδρες, ζευγάρια, ώριμες γυναίκες και τρανσέξουαλ. Στο δωμάτιό τους και μπροστά στην κάμερα του συνδεδεμένου στο διαδίκτυο υπολογιστή τους, συχνά ακούγοντας μουσική, προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες στα πριβέ chat rooms τους. Εκεί θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα ανταποκριθούν σε σεξουαλικές “επιθυμίες” των πελατών που έρχονται με σύντομα γραπτά μηνύματα στην οθόνη τους. Μπορεί να Βρίσκονται στις Φιλιππίνες, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Κολομβία ή τη Γαλλία.



Το website LiveJasmin διαφημίζει ότι έχει στις λίστες του 31.315 κορίτσια και 8.921 αγόρια. Υπάρχουν πλατφόρμες που προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τέτοιων sites τεράστιους καταλόγους “μοντέλων” απ΄ όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές ζώνες ωρών κάτι που επιτρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη.

Σε αντίθεση με τα sites ή τα φόρουμ που σκοπός τους είναι οι φυσικές συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που μπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλικές επαφές, αυτά τα site είναι αποκλειστικά εικονικά. Πολλά μάλιστα διασαφηνίζουν στους όρους χρήσης τους ότι όσοι επιχειρήσουν να συναντήσουν τα “μοντέλα”, θα αποκλειστούν.

Ανάλογα με το site, μια σύνδεση δέκα λεπτών με τέσσερις πελάτες ταυτόχρονα, αποφέρει στο “μοντέλο” 5 με 10 ευρώ. Και καθώς την περισσότερη ώρα την περνούν προσπαθώντας να προσελκύσουν πελάτες, αυτό δεν τους επιτρέπει παρά να κερδίζουν, στην καλύτερη περίπτωση και με πολλές ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή τους, τόσα όσο ο κατώτατος μηνιαίος μισθός στη Γαλλία [περίπου 1300 ευρώ το μήνα]. Στη χειρότερη, μερικές δεκάδες ευρώ. Οι εταιρείες των site αυτών έχουν συνήθως την έδρα τους σε φορολογικούς παραδείσους όπως οι Ολλανδικές Αντίλλες, η Κόστα Ρίκα, το Λουξεμβούργο και το Γιβραλτάρ, ή σε πολιτείες της Αμερικής όπου οι νόμοι για τις επιχειρήσεις είναι ελαστικοί όπως το Delaware και το Όρεγκον.

Από μισθολογικής άποψης, στη Γαλλία και στις περισσότερες δυτικές χώρες, οι πορνοστάρ και οι στρίπερς θεωρούνται ημιαπασχολούμενοι της βιομηχανίας του θεάματος και πληρώνονται ως τέτοιοι με βραχυπρόθεσμες συμβάσεις. Το προσωπικό των ροζ τηλεφωνικών γραμμών θεωρούνται υπάλληλοι εταιρειών τηλεπικοινωνίας. Όσο για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, στη Γαλλία δεν έχουν νομική και διοικητική υπόσταση παρά μόνο ως προς το ότι φορολογούνται στην κατηγορία των ατόμων που δεν έχουν εισοδήματα από εμπορικές δραστηριότητες. Οι νέοι λοιπόν αυτοί ανεξάρτητοι εργαζόμενοι έρχονται να διευρύνουν κι άλλο τη γκάμα των επαγγελμάτων της βιομηχανίας σεξ.

Όπως και για τις κλασικές δουλειές απ’ το σπίτι, οι αγγελίες για μοντέλα σε live sex κάμερες στο διαδίκτυο υπόσχονται “ένίσχυση του μηνιαίου εισοδήματος”, και μιλάνε για “ελεύθερο χωρίς περιορισμούς ωράριο”, και για “ερασιτεχνική ενασχόληση που μπορεί να αποφέρει χρήματα”. Οι αμοιβές (που κυμαίνονται ανάλογα με τη χώρα του επισκέπτη) είναι από δεκάδες cents μέχρι 1 ευρώ το λεπτό για τα “πριβέ” τα οποία μπορούν να δούν και άλλοι χρήστες προς 1 ευρώ το λεπτό. Οι πληρωμές γίνονται μηνιαίως με τραπεζικά εμβάσματα ή με PayPal που εξασφαλίζει κάποια σχετική ανωνυμία.




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




One response to “Επάγγελμα : Μοντέλο σε live sex cams”

γνωριμίες είπε...

Η βιομηχανία του σεξ επεκτείνετε και βρίσκει νέους τρόπους για να πουλάει και να κερδίζει εκατομμύρια

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails