Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το βίντεο με τον εξωγήινο του Αμαζονίου







Το παρακάτω βίντεο - από όπου προέρχεται και η φωτογραφία- κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ως "η ατράνταχτη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων στη Γη".



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, τραβήχτηκε από Βρετανούς τουρίστες οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδρομή εξερέυνησης του Αμαζονίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες βρίσκονταν στην περιοχή Manaus της ζούγκλας του Αμαζονίου και κατέγραφαν με την κάμερά τους μια ομάδα νέων παιδιών, όταν ξαφνικά πίσω από τα δέντρα εμφανίστηκε ένα "εξωγήινο ον" και μία περίεργη λάμψη!

Όταν το οπτικό ντοκουμέντο έφτασε στα χέρια του ερευνητή και συγγραφέα υπερφυσικών δραστηριοτήτων, Mike Cohen, εκείνος υποστήριξε ότι δεν εκπλήσσεται από το γεγονός αφού η περιοχή αυτή είναι εδώ και χρόνια γνωστή για "έντονη εξωγήινη δραστηριότητα". Σύμφωνα με τον ίδιο οι εξωγήινοι προφανώς ενδιαφέρονται για αυτή την περιοχή λόγω της βιολογικής ποικιλότητας της.

Η αλήθεια είνια πως στο παρελθόν η κυβέρνηση της Βραζιλίας, είχε χρηματοδοτήσει έρευνα με την ονομασία «Επιχείρηση Prato», στην οποία συμμετείχαν άντρες του στρατού με αποστολή να ελεγχθεί και να επιβεβαιώθει η παρουσία εξωγήινων στον Αμαζόνιο!

Σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο βίντεο, το δικό μας σχόλιο είναι πως το "εξωγήινο ον" παραείναι βγαλμένο από ταινία του Σπήλμπεργκ για να είναι αληθινό. Η δική σας γνώμη;








No response to “Το βίντεο με τον εξωγήινο του Αμαζονίου”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails