Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τα levels των ξενέρωτων στο Facebook






Τα levels των ξενέρωτων στο Facebook. Για να ξεχωρίζετε τον βαθμό τους.




Από ξενέρωτη σε ξενέρωτη, η συμπεριφορά διαφέρει. Όλες τους θέλουν πρώτα απ' όλα την επιβεβαίωση ότι "μετράνε". Και γι' αυτό το λόγο αν τους την δώσει κάποιος τότε είναι "χορτάτες" άρα τα γράφουν όλα στις παλιές τους τις γόβες. Το Facebook είναι ένα βασικό εργαλείο για να επιβεβαιωθούν σε καθημερινή βάση και κάτι λιγούρια όπως ορισμένοι από εσάς, κάνετε likes ή αφήνετε σχόλια και ανεβάζετε τις "μετοχές" τους στο χρηματιστήριο.


Οκ και τώρα που διαβάσετε αυτό πηγαίντε να τα σβήσετε και ξαναεπιστρέψτε.

Παραθέτω λοιπόν μία κλίμακα με τα levels των ξενέρωτων, τα οποία προκύπτουν ανάλογα με το πως δρα η καθεμία. Από σήμερα ενδέχεται να χρησιμοποιώ την κλίκαμα αυτή και στα μελλοντικά κείμενα.


Level 1

Οποιαδήποτε γκόμενα έχει ακόμα και σχέση αλλά θα επιχειρήσει να σε κάνει add, έστω κι αν δεν σε ξέρει. Θέλει πολύ απλά να έχει την "καβάτζα" της και φυσικά ο φίλος της δεν της βάζει χέρι που έχει ξεπεράσει τους 1.000 friends (της βάζει αλλού χέρι για την ακρίβεια) και το περνάει στο ντούκου. Στα κρυφά, η Ξενέρωτη Level 1 θα σου μιλήσει στο chat, αλλά κατά βάση θα πάρει την επιβεβαίωση που τόσο έψαχνε και θα αρκεστεί σε αυτό, χωρίς φυσικά να σου δώσει υποσχέσεις. Ακόμα κι αν βγεις έξω μαζί της, θα είναι καθαρά σε "φιλικό" επίπεδο και τίποτα παραπάνω. Στην καλύτερη άντε να γίνεις καληνυχτάκιας και πολύ σου είναι. Κι εσύ παπάρα, αφού έβλεπες το relationship, τι συνέχιζες να της μιλάς;


Level 2

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε μια εξελιγμένη μορφή ξενέρωτης που της αρέσει να παίζει χοντρά. Είναι το νέτο που ψάχνει κυρίως τον τέλειο άντρα, κοινώς το Alpha male, το οποίο ακόμα κι αν το βρει, θα βγει μαζί του, θα ρίξει κάνα φάσωμα και μέχρι εκεί. Chatάρει με όλους, δείχνει ακομπλεξάριστη και μπορεί ακόμα και να σε κάνει add, αλλά αν καταφέρεις και της μιλήσεις στο τηλέφωνο μην το θεωρήσεις "επιτυχία". Δεν παίζει ούτε 1 στις 100 να βγεις μαζί της γιατί η γκόμενα είναι "ότι να 'ναι". Οπότε θα την πάρεις 2-3 φορές, θα την παρακαλέσεις, θα φας το άκυρό σου και στο τέλος θα βαρεθείς και θα περάσεις στην επόμενη.


Level 3

Μορφή ήπιας ξενέρωτης, η οποία ναι μεν κάνει chat ακόμα και με αγνώστους, αλλά αν τους ξέρει δεν πρόκειται να βγει με την καμία μαζί τους. Λες και θα την βιάσουν ένα πράγμα. Έστω κι αν έχετε 10 κοινούς γνωστούς, ακόμα κι αν είσαι φίλος με κάποιον φίλο της, αν δεν γίνει κονέ έξω και μέσω του γνωστού, δεν θα την δεις και πάρτο χαμπάρι. Θα μιλήσετε πολλές ώρες, θα σου δώσει το τηλέφωνό της, αλλά όποτε την καλέσεις θα σε συνδέσει κανονικά. Κι επειδή ξέρω τι σου πέρασε απ' το μυαλό μόλις τώρα, επειδή είναι κι άλλα θύματα σαν εσένα με τα οποία μιλάει, δεν σηκώνει ούτε τις αποκρύψεις.


Level 4

Το προφίλ της έχει 2.000-5.000 φίλους στάνταρ. Αν την κάνεις add θα σε δεχτεί αλλά δεν θα σου μιλήσει. Ακόμα κι αν σε κάνει αυτή add και την ρωτήσεις από που γνωρίζεστε και αν ξέρει τους κοινούς σας φίλους, δεν θα λάβεις καμία απάντηση. Στόχος της είναι να μαζέψει μια μεγάααλη αυλή και βέβαια να ανεβάζει καυτές φωτογραφίες και να εισπράτει Likes και σχόλια. Έτσι, ο εκάστοτε γκόμενός της θα είναι μονίμως στην "τσίτα" και στη ζήλια κι αυτή θα τους παίζει όλους στα δάχτυλα. Αν της στείλεις μήνυμα τι θα γίνει; Είναι πιο πιθανό να πάρει το μουντιάλ η Εθνική παρά να λάβεις απάντηση.


Level 5

Η απόλυτη ξενέρωτη. Το ψώνιο σε όλο του το μεγαλείο. Έχει κρυφό το προφίλ της και δεν μπορείς ούτε να την κάνεις add αλλά ούτε και να της στείλεις μήνυμα. Διαθέτει συνήθως γύρω στους 100 φίλους, μιλάει με "λίγους και καλούς", αλλά ακόμα και τις περιόδους που είναι ελεύθερη, προτιμάει να πιάσει αράχνες παρά να βγει έξω. Δεν μπαίνει ποτέ online στο chat και της αρέσει απλά να περνάει μόνη της, στο σπίτι της, χωρίς γκόμενο και με παρέα το dodgames και τα βίντεο του youtube που ανεβάζει στο προφίλ της. Περαστικά σου και καλές αυτοκτονίες.





ksenerotes.blogspot.com


No response to “Τα levels των ξενέρωτων στο Facebook”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails