Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO HOT-SPOTS1. Όλυμπος

Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των ufo, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε ‘’κούφια’’ σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’ όπου λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα δισκοειδή σκάφη της ΕΑΒ, ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για υπόγειες εξωγήινες βάσεις.
2. Λόφος Γορίτσας

Η τοποθεσία Παγασές, που βρίσκεται κοντά στο λόφο Γορίτσα ανατολικά του Βόλου, αποτελεί για τους ερευνητές των αρχαίων εξωγήινων έναν τόπο μυστικών κατασκευών σε συνεργασία ανθρώπων και Θεών! Ιστορικά κείμενα θέλουν την περιοχή να συνδέεται με την αρχαία Ιωλκό και την κατασκευή της θρυλικής ιπτάμενης Αργούς, όπως υποστηρίζουν και τα Ορφικά κείμενα. Οι υπόγειες στοές, ο συνεχής έντονος μαγνητισμός, αλλά και το παράξενο σχήμα των κτισμάτων που μοιάζει με αντίρροπο Έψιλον, έχουν φουντώσει στις μέρες μας τα νεομυθολογικά σενάρια και ωθούν τους τοπικούς ερευνητές σε συνεχείς έρευνες!


3. Δελφοί

Εκτός από την τακτική διέλευση ufo από τους ουρανούς της πόλης που είναι άξια παρατήρησης, αξίζει να επισκεφτείτε το Μαντείο των Δελφών που ήταν τα αρχαία χρόνια ο ‘’τηλεφωνικός θάλαμος’’ των Θεών. Τα μαγνητικά πεδία της περιοχής και ο ομφαλός της Γης, η λατρεία του εξωγήινου Θεού Απόλλων (που ήρθε από τον Σείριο), τα γραπτά κείμενα με τα συχνά ταξίδια του γιού του Ορφέα στη γενέτειρα του πατέρα του, και ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας που αναγγέλλει την επιστροφή του Απόλλων… θα σας ωθήσουν στην περιοχή για περεταίρω έρευνα!


4. Αερογραμμές ufo στην Ελλάδα

Όλα αυτά τα χρόνια που μας απασχολεί το φαινόμενο των ufo στην Ελλάδα, έχουν παρατηρηθεί τρείς βασικές αερογραμμές συχνής διέλευσης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Η Βόρεια, η Ολύμπια, και η Κεντροελλαδική. Στην Βόρεια, από τα καλύτερα σημεία παρατήρησης είναι τα προάστια του Κιλκίς, το Άγιο Όρος και η Μυτιλήνη. Στην Ολύμπια, η οποία είναι εσωελλαδική (δηλαδή αρχίζει και τελειώνει εντός Ελληνικού εδάφους), επιλέξτε ορεινά σημεία με λίγο φως που κοιτούν θάλασσα, από το Δίον έως τη Κυλλήνη της Εύβοιας . Στην Κεντροελλαδική επιλέξτε ένα από τα hot-spots σημεία… Κέρκυρα, Δελφούς, Κόρινθο, Σούνιο, Δήλο και Ρόδο.


5. EADS Κρήτης

Μια μυστική Ελληνική ιπτάμενη μηχανή αντιβαρύτητας με το όνομα «Νέαρχος», εικάζεται ότι πετά στους ουρανούς της Κρήτης αφού στις Μουρνιές του Νομού Χανίων βρίσκεται το εργοστάσιο κατασκευής της, ιδιοκτησίας της εταιρίας EADS 3 SIGMA (Εuropean Aeronautics Defense & Space Company). Στις περιφραζόμενες και φυλασσόμενες, ιδιωτικές παραθαλάσσιες εξέδρες απογείωσης κοντά στο Ελαφονήσι και στις ορεινές κοντά στον Αλίκαμπο, μπορείτε να δείτε (φυσικά στα μυστικά!) πολλές δοκιμές πυραυλικών βλημάτων, τηλεχειριζόμενων οχημάτων, αλλά και απόρρητων UAV (Unmanned/Uninhabited Aerial Vehicle) ιπτάμενων μηχανών που μπερδεύονται πολύ συχνά με ufo’s από παραθεριστές και κατοίκους της περιοχής.


6. Η πυραμίδα του Ταΰγετου

Ο ορεινός όγκος του Ταΰγετου αποτελεί προέκταση του ορεινού αρκαδικού όγκου του Μαίναλου και η κορυφή του με το όνομα Ουραμίδα, είναι η γνωστή πυραμίδα του Ταΰγετου. Οι σύγχρονοι ufo-ερευνητές δεν μιλούν για φυσικό σχήμα, αλλά για τεχνητό αρχαίο εξωγήινο κατασκεύασμα! Η γνώμη αυτή προκύπτει (εκτός από το πυραμοειδή σχήμα) από την μετάφραση του αρχαιοελληνικού ονόματος του βουνού («ταυ» στάση φωτός, «ταϋγετη» πλειάδες, «ταυ- ταϋγετη- τηϋγετον» η ροη του πλειάδος φωτός που σταματά στον Ταΰγετο), το σφραγισμένο σπήλαιο-βάραθρο στη κορυφή που αναφέρεται ως μια πύλη εισόδου στην πυραμίδα και την τέλεια σκιά της που σχηματίζεται στον αέρα, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου προς τον μεσσηνιακό κόλπο! (ένα μοναδικό πλανητικό φαινόμενο διάθλασης φωτός). Ένας τόπος που πρέπει να επισκεφτείτε...


7. Καλαμίτσι Γεωργιούπολης

Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου. Το μυστήριο ξεδιπλώνεται εδώ και πολλά χρόνια και φαίνεται να το γνωρίζουν οι γεροντότεροι κάτοικοι του κοντινού χωριού Καλαμίτσι Αμυγδάλου. Και το σημαντικότερο, το σκαλιστό ον είναι προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε!


8. Στάγειρα Χαλκιδικής

Στα Στάγειρα της Χαλκιδικής στην τοποθεσία «Μαύρη Πέτρα», εκτός από τους ασυνήθιστους μαύρους βράχους, εκπέμπεται και ένα μικρό ποσοστό ραδιενέργειας. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γεώργιο Γκιόλβα (Έλληνα ερευνητή ufo, καθηγητή και ευρεσιτέχνη) η ραδιενέργεια όπως και το χρώμα προέρχονται από τα αρχαία χρόνια, από την προσγείωση του ιπτάμενου δίσκου που έφερε τον 5χρονο Αριστοτέλη και τον πατέρα του Νικόμαχο στη Χθωνά (Γη), μετανάστες του πλανήτη Α του αστερισμού του Λαγού τον οποίο κατέστρεψαν οι Λίλιοι, κάτοικοι ενός άλλου πλανήτη. Το πανέμορφο και ιστορικό χωριό Στάγειρα βρίσκεται πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολης. Επισκεφτείτε επίσης το Άλσος του Αριστοτέλη στην Β.Δ. είσοδο του Δήμου Σταγείρων - Ακάνθου και δείτε με τας μάτια σας τις θεϊκές εφευρέσεις του!


9. Σπήλαιο Κουκλεσίου

Το σπήλαιο Περιστέρι έξω από το χωριό Κουκλέσι στο δρόμο Άρτας - Ιωαννίνων ερευνάται από ειδικούς σπηλαιολόγους και εικάζεται ότι αποτελείται από επάλληλα επίπεδα και στοές. Σύμφωνα με τον ερευνητή ufo Σωκράτης Αικατενίδη, το σπήλαιο, εκτός από τα τρία επίπεδα στοών που ανακάλυψε και οδηγούν κάτω από τη Γη, υπάρχουν ενδείξεις αινιγματικών δραστηριοτήτων! Το σπήλαιο βρίσκεται 40 Km περίπου Νότια των Ιωαννίνων, σε υψόμετρο 640m σε μια απότομη πλαγιά που βλέπει στον ποταμό Λούρο και δύσκολα θα το προσεγγίσετε χωρίς άδεια αφού έχει χαρακτηριστεί ‘’προστατευόμενη περιοχή’’. Μήπως κάποιοι θέλουν κάτι να κρύψουν;


10. Χαράδρες Κρήτης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κατοίκων ορεινών χωριών, μιλούν για εξωγήινες βάσεις ufo μέσα στις ανεξερεύνητες χαράδρες του νησιού και για παράξενα φώτα. Αν τις συνδυάσεις με τις φήμες που μιλούν για μυστικά πειράματα Ελληνικών ιπτάμενων μηχανών αντιβαρύτητας πάνω από τα φαράγγια, λόγο της δυσβατότητας και των ερημικών περιοχών... είναι μια καλή ευκαιρία για πρωτογεννή εξερεύνηση, αφού κανείς έως σήμερα δεν έχει απαντήσει για τα άγνωστα φώτα που λέγεται ότι βγαίνουν τη νύχτα μέσα από αυτές! (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

ufotruth-gr.blogspot.com

5 Responses to “ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO HOT-SPOTS”

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

1 ) Η «πράσινη Βίβλος» της Ε. Ε…., κεφ. χξς΄ : το ‘’κούρεμα της περούκας’’ μας….: αποκωδικοποίηση….!

‘’1ο’’ Δόγμα της «Βίβλου των του Αδάμ Κάδμου» είναι η συνεχής οικονομική εξάρτηση χωρών σε αυτούς….!
Κι αυτό, κατά το ’’απόκρυφο’’ Σενάριό τους : «Καμπάλα»…., που το συναποτελούν η Εβραίικη Παλαιά
και Καινή Διαθήκη – «Αδάμ» και η Ελληνική Μυθολογία – «Κάδμος»….: «Αδάμ Κάδμος»….,
αυτό που είν’ η κωδικοποιητική βάση, και, της ‘’σκόρπιας’’ «πράσινης Βίβλου» της Ευρωπαïκής Ένωσης….!

Εξάρτηση «μη αγαπημένων τους» χωρών, αφ’ ενός, μέσω των σ’ αυτές «διεσπαρμένων» ‘’ομοεθνών’’ τους
και «διασκορπιστών των εθνών της γης, μετά τον κατακλυσμόν»…., Γέν..: 10 : 32….,
και, αφ’ ετέρου, μέσω των εγκαθέτων τους σε αυτές «σπαρτών» προκάτ ανδρεικέλων….!

Συνήθως, δηλαδή,‘’μόλις’’, τους ξεχρεώνεται μια οικονομικά εξαρτημένη τους χώρα….,
ένας μυημένος τους εκεί αριθμοφακίρης…., καβαλιστής και νοικιασμένος τους κι αυτός….,

[ …..π. χ, ο ‘’χθεσινός’’ εδώ και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή : ΕΛ.ΣΤ.Α εγκάθετός τους…., κυρίως….,
ο που, σε προεπιλεγμένο τους χρόνο και με τέχνασμα – νεφθαλείμ, παρουσίασε διογκωμένο έλλειμμα….,
προετοιμάζοντας το έδαφος για κάθε χρεοκοπία και, τελικά, για ‘’βιαστική’’ επανεξάρτηση της Ελλάδος….! ]

παίζει, σικέ, το ρόλο του της Ελληνικής Μυθολογίας Αυτόλυκου….,
τον του παραποιητή στοιχείων – νούμερων, και, χρεωστικών εγγράφων….!

Τουτέστιν, ‘’όπως’’ ο «γιος του Απόλλωνα και μάστορας της απάτης Αυτόλυκος
έκλεψε κοπάδια από τον Λαέρτη, κι έκανε αγνώριστα τα ζώα, βάφοντας το τρίχωμά τους»….,

( …..«αλληγορικά ζώα»….: εδώ, χρεωστικά έγγραφα : εξωτερικό χρέος με….. διατάξεις – ‘’τρίχωμα’’ – ‘’περούκα’’
του, κι αυτού κι όσον, εξηρτημένου του Απόλλωνα βασιλιά της Ιθάκης Λαέρτη....,
που…., ξέροντας την πονηριά του, με Μαντείο στους Δελφούς – δανειστική Τράπεζα, Απόλλωνα….,
/ Εμ, που, πριν και σ’ άλλους, κατόρθωνε να εμφανίζει το μη χρέος ως χρέος :
το φυσικό ‘’μαλλί’’ ως ‘’περούκα’’ και το άρπαζε….! /
«έβαλε τον Κορίνθιο ήρωα Σίσυφο να μαρκαρίσει τα ζώα του κάτω από τις οπλές τους,
πράγμα που του επέτρεψε να αποδείξει πολύ εύκολα, ότι ο Αυτόλυκος είτανε ο κλέφτης»….! )

‘’έτσι’’ έκανε κι αυτός ο ακατονόμαστος αριθμοφακίρης του προκάτ Εθνοπροδότη Κοστίκα Καβαλανλή….:
‘’αλλαγή χρώματος’’ και στην….. ‘’περούκα’’ – κρυφά δάνεια και χρέος
των, μετά απ’ την ‘’αχρέωτη’’ Χούντα, εγκαθέτων τους και σε μέρος του φυσικού ‘’μαλλιού’’ – μη χρέους
της…., ‘’μαλλιο’’ξασμένης και ‘’περουκο’’φορεμένης, πια…., Ελλάδος….!

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

2) Η «πράσινη Βίβλος» της Ε. Ε…., κεφ. χξς΄ : το ‘’κούρεμα της περούκας’’ μας….: αποκωδικοποίηση….!

…..Σαφώς κι ως προς τα εδώ, ο ‘’ανάλογος’’ Σίσυφος είναι κάπου στην, θυγατρική του Δ.Ν.Τ, Ε.Ε
της Hit λέρας ΜερκΕλωχείμ κι όχι εδώ….,
που, άλλωστε, όλα τα ‘’τέτοια’’ τα γνωρίζουν οι, που τα προορίζουν, του «Αδάμ Κάδμου» αυτοί….!
Οι που παριστάνουν, τότε, τους ανήξερους…., ενώ, κρυφά, γελούν…., ως οι 12 ‘’θεοί’’ του Ολύμπου….,
που, «όλοι σχεδόν οι θεοί παραπονιόντουσαν πως κάτι έκλεψε απ’ τον καθένα ο Ερμής»….,
μα «η αλήθεια είναι πως οι θεοί ήταν πρώτοι και καλύτεροι να ενθαρρύνουν τον Ερμή να τους κλέβει,
όποτε είχαν κάποιο συμφέρον»….: Λυκιανός!!!!!

Προκάτ Εθνοπροδότης, λοιπόν, κι ο ‘’ακούρευτος’’ ‘’Εύμολπις’’ Κοστίκας Καβαλανλής….,
‘’ωσεί’’ ο «πρωτότοκος» γιος του Θηβαίου ήρωα Οιδίποδα Ετεοκλής….,
που, με τον «δευτερότοκό» του γιο Πολυνείκη «συμφώνησαν να βασιλεύουν εναλλάξ»….!
Ναι, «πρωτότοκος» αυτός κι όχι ο ‘’κουρεμένος’’ προκάτ Εθνοπροδότης‘’Κήρυξ’’ Γιορίκας Καβαλρέου….,
αφού, κατά την κτηνώδη ‘’γραφή’’ των Γιαχβέ και Μωυσή και το 2ο μνημόνιο – Δευτερονόμιον : 15: 20….:
«…..μη εκτελέσης εργασίαν με πρωτότοκον βουν και μη κουρεύσης το πρωτότοκον πρόβατον.»….,
το ‘’κούρεμά’’ μας έγινε επί 2ου ’’τέτοιου’’…., επί Γιορίκα Καβαλρέου….!

[ Ε, κι αφού ο Παύλος λέει…., Προς Κορινθίους Α΄, κεφ. 9, εδ. 9, 10,….:
«…..Δεν θα κλείσης το στόμα του βοδιού που αλωνίζει….. Πραγματικά για μας είναι γραμμένον,…..»….,
και ομολογεί κι εξηγεί πως είναι «αλληγορικό βόδι»….,
εδώ εξηγείται το ποιοι είναι, εδώ, «αλληγορικά πρόβατα» της ‘’Γραφής’’ του «Νόμιου» «Αδάμ Κάδμου»….! ]

…..Έτσι, αυτό το, «σπαρτό» εδώ, ‘’κουρεμένο’’ «πρόβατο» Γιορίκας Καβαλρέου….,
ανάλαβε να παίξει, ‘’ανάποδα’’, το ρόλο του ‘’κουρεμένου’’ Θησέα…., σαφώς, Θυσέα της Ελλάδος….,
που, «όταν έγινε έφηβος ο Θησέας πήγε στους Δελφούς, να αφιερώσει στον Απόλλωνα τα μαλλιά του»….,
ενώ, ‘’παράλληλα’’, «είχε θυσιάσει (!;) στις Κεγχρεές τον πρώτο ταύρο στον Ποσειδώνα»….!

[ Έιιιιι, πού έκοψε ο Καββαλρέου τα ‘’μαλλιά’’ ‘’του’’…., συμβολικά, ‘’μυστικά’’ και πατριδοπωλητικά…!;
/ Ιδές….: και, ‘’απόκρυφη’’ συνέντευξη….! /
Και πού, ‘’θυσίασε ‘’, στον «Όρκιο» και Στυγ ερό «Αδάμ Κάδμο», τον «πρωτότοκο» -- «πρώτο ταύρο»
Καβαλανλή…., λες και δεν ήταν, ‘’αλά Μυστήρια της Αθηνάς’’, ‘’«ο ταύρος που τραβούσε το αλέτρι»’’…!;
Ή…., ‘’αλά’’ «την μεταμορφωθείσα σε τράγο κατσίκα, την ώρα που ο Θησέας πρόσφερε θυσία
στην «Επιτραγία Αφροδίτη»...., το….. ‘’τραβούσε το αλέτρι’’…!;
Ή, αλά δυο γιους του Ααρών : Λευιτ.: 10 : 2, «προσέφερεν ανάρμοστον πυρ ενώπιον του Κυρίου»…!;
Ή πρόσφερε στον «Αδάμ Κάδμο», «αναρμόστως», «βόστρυχον από μαλλιά» : ‘’περουκίνι’’ :
‘’«αναίμακτο»’’ σχέδιο ελαφρού ‘’κουρέματος’’ και τιμωρήθηκε ’’θεατρικώς’’ Στυγ ερά….,
αντίθετα με τον Καβαλρέου, που του πρόσφερε, «ευαρμόστως», ‘’περούκα’’ :
‘’«εναίμακτο»’’ σχέδιο βαθιού ‘’κουρέματος’’ και…!; ]

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

3) Η «πράσινη Βίβλος» της Ε. Ε…., κεφ. χξς΄ : το ‘’κούρεμα της περούκας’’ μας….: αποκωδικοποίηση….!

…..Να, τότε που το Κράτος των Αθηνών ήταν χρεωμένο στον βασιλιά Μίνωα της Κρήτης….,
( Τραπεζίτης Απόλλων : ‘’ωσεί’’ Δ.Ν.Τ, Μίνωας : ‘’ωσεί’’ η Ευρωπαïκή Τράπεζα κι οι άλλοι δανειστές μας )
όπου τα ‘’αερόβια’’ ‘’Τζιτζίκα’’ – οι χρεοκοπημένοι Αθηναίοι ήσαν και φόρου υποτελείς….,
/ Ιδές….. κι αντιστοίχισε με τα εδώ….: χρέος σε χρήμα – ‘’περούκα’’….,….. /
μα και φόρου αίματος 7 νέων και 7 νεανίδων, για 9 έτη, υποτελείς….!

[ Ιδές….: φόρος αίματος : φορέα ζωής – ‘’φυσικό ‘’μαλλί’’ – υπόγειες ή μη πηγές πλούτου – μη χρέος….!
Και….. Στυγ ερά έτη…., που οι «επίορκοι στις σπονδές», Αθηναίοι ‘’πάτησαν τον όρκο της Στύγας’’….,
και που…., σαν τελειώνουν, τα 9 ( 10 ) έτη…., ‘’έτη’’….. «μαρασμού, νάρκης, απομόνωσης,…..»….,
τότε, ξξξξξαναμπαίνουν στην παρέα των ‘’θεών’’ και, ’’«υγιείς»’’, ξξξξξαναβγαίνουν….. στις αγορές….! /

Να, που, τελικά και «συν θεοίς’’, τους απάλλαξε και από τους δυο φόρους κι έγινε βασιλιάς της Αθήνας….,
χξς΄, ο «διπλής πατρότητας : από τον Αιγέα κι απ’ τον Ποσειδώνα» Θησέας….,
ο παιδιόθεν φίλος του Ηρακλή…., στον οποίο, μάλλον, θ’ αφιέρωσε και το σχέδιο διάσωσης των Αθηνών….,
‘’ως’’ ο Καβαλρέου το «Σχέδιο διάσωσης της Ελλάδος : Ηρακλής» στο δάσκαλο και μυητή του ‘’Χαννίδα’’….!

Έτσι…., ‘’ανάποδα’’, Θησέας ο Καβαλρέου…., ‘’ανάποδα’’, και «δευτερότοκος» Παύλος ο Καβαλρέου….,
που, κι αυτός, «εις τας Κεγχρεάς έκοψε τα μαλλιά του, (!;) διότι είχε τάξιμο.» ….: Π.Α : Κεφ. 18, εδ. 18….:
τονισμένο στην Κ.Δ…., ο….. υπαρκτός και Φαύλος Παύλος….!

/ …..αλά Θησέα : «το τέλος της Μυθολογία ς μας κι η αρχή της Ιστορίας μας ως βασιλιάς» κατά τον δοτό Πλούταρχο….! /
[ Χξς΄, στο ‘’«Κουρείον η Φοίβη»’’…., βεβαίως, η ‘’Επι τρ αγία’’ Φοίβη και παλλακίδα του «σαρκικού» Παύλου αυτή
κι όχι η γιαγιά του Απόλλωνα Φοίβη…., που ‘’κούρευε, λουσμένα, μαλλιά’’ πανάκριβα : ‘’ψαλιδιά’’ και 666 ‘’δις’’….! ]

Ναι, εκεί ‘’κούρεψε’’, ο «δευτερότοκος», το εξωτερικό χρέος : χρεωστικό έγγραφο του χρεωμένου Ισραήλ….,

{ Χξς΄, «υπό την συκήν» – Σκύλλαν, πια…., κι όχι «υπό την άμπελον»….: αντιγιαχβικός κι αλλαξόθεος….,
ενώ οι 12 ‘’Απόστολοι’’, ακόμα, Γιαχβικοί...., εξού και μάλωσαν, αργότερα, σαν «ανέβηκε εις τα Ιεροσόλυμα»….!
Κι αυτός και σαν τον Οδυσσέα…., που, Στυγ ερά, ‘’πέρασε μια Οδύσσεια και μια Ιλιάδα’’ για το χρέος του Λαέρτη….,
«άδραξε τα κλωνιά της συκιάς…..» και ‘’σώθηκε’’ από τη Χάρυβδι Γιαχβέ….,
όμως, σε αντίθεση με τον Καβαλρέου…., που ‘’δεν πιάστηκε από….. δανείζουσα….. Ρωσική ή Κινέζικη συκιά’’….,
για αποφυγή κάθε ‘’τριχοκουρέματος’’ της Ελλάδος….: της ‘’περούκας’’, της κόμης, των μασχαλών, του αιδοίου,….! ]

αυτό που, τάχα, ο…., ανύπαρκτος…., «μη ενός μεσίτης» και «πρωτότοκος» Ιησούς….. Αντίχριστος….,
ακύρωσε και ‘’σταύρωσε’’….: «ακύρωσε το χρεωστικόν μας έγγραφον με τας διατάξεις του,
το οποίον ήτο εναντίον μας• το επήρε από το μέσον και το έκάρφωσε εις τον σταυρόν…..» :
Παύλου : Προς Κολοσσαείς : 2 : 12 – 15…., τσς, όνειρο που έγινε ονείρωξη….,
καθώς η ‘’666η’’ ενσάρκωση του Εβραιοφάγου Γιαχβέ άλλα : «Θυσίαν και προσφοράν και ολοκαυτώματα
και θυσίας δι’ αμαρτίας.....» του έταζε πρώτα…., κι έστω ως μας τα λένε στα μυθολογήματά τους….,
κι άλλα : ‘’τέτοια’’ του ζητούσε μετά….: Παύλου : Προς Εβραίους : 10 : 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10…!

/ Η νεκρανάσταση της νεκρής ‘’περουκότριχας’’ ήταν το 665ο θαύμα του Ι. ΑΧ και η τριχοτόμησή της το 666ο….! /

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

4) Η «πράσινη Βίβλος» της Ε. Ε…., κεφ. χξς΄ : το ‘’κούρεμα της περούκας’’ μας….: αποκωδικοποίηση….!

…..Σαφώς κι ως προς τα εδώ και τώρα…., το σύρριζα ‘’κούρεμα’’ της Ελλάδος δεν το ‘κανε ο Καβαλρέου….,
αλλά, ‘’με πάσα του’’, το ανάλαβε / …..χξς΄, ‘’πάντα’’, υπό την επίβλεψη του ‘’τυφλού’’ ‘’μαïντανού’’ Ραβινούλια….! /
ο ραβινοΔείμος, ήτοι, ο τρόμος του παπά….,το ‘’ακέφαλο’’ τέρας Γηρυόνης με τα 3 ‘’ασώματα’’ κεφάλια….,
κι έτσι, πια, ‘’μας παίζουν τον παπά’’ με καβάλ ‘’τέτοιον’’…., αντιστοιχία, λες, του Τροīκικού ‘’τέτοιου’’….!.....
( Και….., έι, λαέ…., τα εξ αριστερών σου προκάτ ‘’ασώματα’’ 3 κεφάλια ποιό ‘’ακέφαλο’’ ‘’σώμα’’ θα ‘’κεφαλώσουν’’…!; )

Λοιπόν, «Ανάβαινε, φαλακρέ Ελισαιέ!» – Ραβινο’’Δείμε’’, φτου κι ας με φάνε 42 «αλληγορικές αρκούδες»….!
‘’Ανάβαινε’’ και μη μας τρομάζεις, ω Δείμε : Τρόμε, πως σ’ απειλεί ο του «Αδάμ Κάδμου» «μυσταγωγός» σου
ότι θα μας δείξει, αλά Γιαχβέ τον Μωυσή / Μωυσής : και, η χρεωμένη φυλή του Μωυσή /, τα «οπίσθιά» του….,
τουτέστιν, ‘’«διαζύγιο»’’ και, έτσι, ‘’«Έξοδός»’’ μας από την Ευρωζώνη….!
Ναι…., όχι…., που ξέρουν καλά όλοι οι της Ευρωζώνης πως, κι αυτό, θα είναι ‘’αρρώστια’’ μεταδοτική
στις εταίρες της Ε.Ε….: Στυγ ερή και ‘’μαλλιο’’ρίχτρα λέπρα….: αλά αντιγιαχβική και λεπρωμένη Μύριαμ
και, μετά, μετάδοση της λέπρας : μερικής ή μη χρεοκοπίας στον γιαχβικό Μωυσή – ‘’αντιστοιχία’’ σου….!

Ναι, και πίεσέ ‘τες…., προπαντός, τη Xit λέρα ΜερκΕλωχείμ…., να σηκώσουν ορισμένα απ’ τα βάρη μας….,
‘’ως’’ σήκωναν, «συμβολικάαααα», τα βάρη – χρέη της αρχισατράπισσας Αθηνάς οι σατραπείες της….,
π. χ, η Τεγεάτισσα Στερόπη…., που «ο Ηρακλής της έδωσε ένα βόστρυχο από τα μαλλιά της Γοργόνας,
που του είχε χαρίσει η Αθηνά, λέγοντάς της πως, αν εμφανιζότανε στρατός,
/ Αρκαδικός και κατά της πατρίδας της Τεγέας στρατός….! Τείχη : και, οικονομικά σύνορα….: αλληγορία….. /
θα μπορούσε να τον τρέψει σε φυγή,
δείχνοντάς του 3 φορές τον βόστρυχο πάνω απ’ τα τείχη, προσέχοντας μόνο (!) να μη τον κοιτάξει η ίδια»….,
εεε…., που τα μνημόνια δεν διαβάζονται…., απλά, τα ‘’τρώνε’’ αδιαμαρτύρητα και…., ως κι εδώ και τώρα….!

Έτσι…., ‘’αλά χάννο’’ ‘’κουρεμένο’’ και ‘’ξυρισμένο’’ «συμβολικά» Ιεζεκιήλ : 3 : 1, 2, 3,…..12, 13, 14….,
που, με ‘’βιαστική’’ προτροπή του Γιαχβέ, «άνοιξε το στόμα του κι έφαγε….. ό,τι βρήκε εκεί…..
και χώνεψε το βιβλίο»…., «το γλυκύ ως μέλι εις το στόμα του»….,
| Ε, το μνημόνιο που του ‘δωσε ο που τον κάλεσε σε προφητικό αξίωμα Γιαχβέ και δεν το μελέτησε το ‘’’αμελέτητο’’….! |
κι ας είχε, ο εθνοπροδότης, που δεν το διάβασε, μετά απ’ το γλυκό φάι, ‘’πικρό χέσιμο’’, «λιθοβολιστικό»….!

{ ‘’Γκαρσόοον’’, από μια μερίδα ‘’αμελέτητα’’ στους, κι εδώ ,‘’αμελέτητους’’ και «σιωπηλοτάπεινους» Ευρωλιγούρηδες….,
μα από «τεθλασμένους ή αποκομμένους όρχεις»…., ως δεν θα έλεγε ο Εβραιοφάγος Μωυσής….: Δευτ.: 23 : 1….. }

Ο που, στο Ιεζεκιήλ : 5 : 2 : [ «Η διά συμβολικών πράξεων προαγγελία της καταστροφής της Ιερουσαλήμ :
(!;) κόψιμο (!;) μαλλιών της (!;) κεφαλής και του (!;) πώγωνος του Ιεζεκιήλ…..» ]
διατάζεται απ’ τον, με ‘’Τρόικα’’, Γιαχβέ….: «το εν τρίτον / των (!;) τριχών / θα καύσης εις το πυρ εν τω μέσω
της πόλεως, όταν αι ημέραι της πολιορκίας της τελειώσουν, το εν τρίτον θα κατακόψης με την μάχαιραν
πέριξ της πόλεως και το εν τρίτον θα διασκορπίσης εις τον άνεμον»…., χξς΄, ‘’ως’’ κι εσύ, ρε καβαλΔείμε….!

Και μην ξεχνάς κι εσύ…., ως και τα πριν σου ομούσιά σου και ομοιούσιά σου βαμπίρια εδώ και 37 έτη….,
πάντα, Σάββατο να ψηφίζεις τους κυριευτικούς μας νόμους…., ω Master με τα 666 ‘’master’’ σου…., διότι
«το Σάββατον / «σημείον διαθήκης» : μνημονίου και ιμπεριάλ «περιτομών» / είναι άγιον»…: Έξ.: 31 : 14….,
( Χα…., / περιτομές τα Σάββατα….. / και τα βυζιά σου τράβα ‘τα…., / ε, κι άει στα….. Μωυσ•άρατα….! )
για να θυμόμαστε κι εμείς τα Ελληνούδια ότι «θα πρέπει» να ξεπληρώνουμε τα Εγκλήματα του Κτήνους…..
του επιγόνου του Μεγ κάλου Αλεξάνδρου….. Αντιόχου του Επιφανούς «μέχρι της χιλιοστής γενεάς»….!
Χξς΄ςςςς….!.....

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας

Crazy Greek blogger είπε...

Την καλησπέρα μας Αλέξανδρε

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails