Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

5 πράγματα γύρω απο το σέξ






Το σέξ είναι αναμφισβήτητα μια απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας. Διαβάστε λοιπόν μερικά ασυνήθιστα πράγματα γύρω απο αυτό.




1)Το σέξ αδυνατίζει!

Ο μέσος άνθρωπος χάνει 26 θερμίδες όταν φιλιέται για ένα ολόκληρο λεπτό. Επιπλέον, όταν κάνεις σέξ για μισή ώρα καίς 150 θερμίδες (αυτό σημαίνει πως μπορείς να χάσειςμέχρι και τρία ολόκληρα κιλά σε ένα χρόνο, αν κάνεις σέξ περίπου 7 με 8 φορές το μήνα). Τέλος, το φιλί έχει ευεργετικές επιδράσεις και στα δόντια μας αφού το επιπλέον σάλιο που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του φιλιού διατηρεί το στόμο καθαρό, μειώνοντας τον κίνδυνο φθοράς.


2)Τα προφυλακτικά παλιά κατασκευάζονταν απο έντερα ζώων!

Έχει καταγραφεί πως πριν τον 15 αιώνα στην Ασία κάποιοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά που κάλυπταν μόνο το κεφάλι του πέους, τα οποία φτιαχνόντουσαν απο έντερα ζώων όπως στην Κίνα ή απο κέρατο ζώο και καβούκι χελώνας όπως στην Ιαπωνία.


3)Το σέξ θεραπεύει τον πονοκέφαλο!


Την επόμενη φορά που θα προφασιστείτε πονοκέφαλο για να αποφύγετε να κάνετε σέξ ξανασκεφτείτε το. Έχει αποδειχθεί πως το σέξ λειτουργεί σαν φάρμακο για τον για τον πονοκέφαλο. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης απελευθερώνονται ενδορφίνες που μειώνουν γενικά τον πόνο.


4)Το σπέρμα κάνει καλό στο δέρμα!

Το σπέρμα περιέχει πρωτείνες οι οποίες κάνουν καλό στη σύσφιξη του δέρματος. Όταν το σπέρμα στεγνώνει, η εξάτμιση του νερού σε αυτό αφήνει πίσω μια πρωτείνη η οποία βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων.


5)Οι τρίχες των γεννητικών μας οργάνων έχουν προγραμματισμένη ανάπτυξη!

Όλες οι τρίχες στο σώμα μας ελέγχονται απο ένα "πρόγραμμα ανάπτυξης", το οποίο καθορίζει τη διάρκεια ανάπτυξης και το μήκος της τρίχας. Οι τρίχες λοιπόν των γεννητικών μας οργάνων έχουν μικρότερη διάρκεια ανάπτυξης απο τα μαλλιά μας γι' αυτό δεν αυξάνονται ανεξέλεγκτα.





sportygossip.com

No response to “5 πράγματα γύρω απο το σέξ”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails