Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σάτυρος προσπάθησε να απαγάγει κοριτσάκι 7 ετών






Βίντεο δείχνει την προσπάθεια ενός 25χρονου να απαγάγει ένα 7χρονο κοριτσάκι σε πολυκατάστημα της Τζόρτζια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο δράστης της απόπειρας απαγωγής δεν παραδέχεται ότι προσπάθησε να αρπάξει την μικρή Brittney Baxter, όμως οι….




κάμερες ασφαλείας δείχνουν το αντίθετο. «Του είπα πως ψάχνω την μαμά μου και τότε εκείνος με άρπαξε και με σήκωσε ψηλά» είπε η 7χρονη. Η μικρή ευτυχώς αντέδρασε όπως έπρεπε. Άρχισε να ουρλιάζει και Να χτυπιέται, αναγκάζοντας τον δράστη να την αφήσει κάτω. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να κάνει κακό σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι. Με τρομάζει πολύ!» είπε η μαμά της Georgeanne Baxter.

Από την περιγραφή του δράστη που έδωσε η μικρή και αυτόπτες μάρτυρες που το είδαν να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο , οι αρχές οδηγήθηκαν στον 25χρονο δράστη… Ο Τομας Γουντς ήταν σεσημασμένος κακοποιός και ήταν έξω με αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο παρολίγον απαγωγέας συνελήφθη 16χλμ μακριά από το πολυκατάστημα και σιδεροδέσμιος μεταφέρθηκε στις φυλακές Haralson της Τζόρτζια.







No response to “Σάτυρος προσπάθησε να απαγάγει κοριτσάκι 7 ετών”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails