Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο Χίτλερ είχε αποκτήσει έναν γιο και ζουν οι απόγονοί του






Στοιχεία που δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος του παριζιάνικου περιοδικού Le Point ρίχνουν φως στην περίεργη υπόθεση του Ζαν Μαρί Λορέ, ενός Γάλλου που πολέμησε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και πέθανε το 1987, αλλά όλα δείχνουν πως ήταν ο μοναδικός γιος του Αδόλφου Χίτλερ.




Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Αδόλφος Χίτλερ είχε συνάψει σύντομο δεσμό τον Ιούνιο του 1917 με μια 16χρονη Γαλλίδα, την Σαρλότ Λομπζουά, όταν ο Αδόλφος ήταν στρατιώτης και κατά την διάρκεια μιας σύντομης άδειας, έφυγε από τα χαρακώματα και βρέθηκε σε ένα μικρό χωριό έξω από την Λιλ. Εκεί γνώρισε την Σαρλότ η οποία αργότερα αφηγήθηκε στον γιο της: «Τον γνώρισα την ώρα που ήμασταν στο χωράφι με άλλες γυναίκες.

Τότε εμφανίστηκε ένας νεαρός Γερμανός στρατιώτης που κρατούσε ένα μπλοκ ζωγραφικής και σκιτσάριζε. Τον πλησιάσαμε να δούμε τί είχε σχεδιάσει και εγώ κάθισα μαζί του». Κάπως έτσι άρχισε ένας σύντομος δεσμός. Η Σαρλότ ισχυρίζονταν πως έκανε πολλές βόλτες στην εξοχή με τον Αδόλφο, ο οποίος μιλούσε συχνά σε ένα φανταστικό κοινό, αλλά πάντα στα Γερμανικά τα οποία η ίδια δεν καταλάβαινε, και πως ο Χίτλερ την επισκέπτονταν και μετά την γέννηση του γιου της, αλλά πολύ σπάνια.

Ο Ζαν Μαρί γεννήθηκε έναν χρόνο αργότερα τον Μάρτιο του 1918 και ως παιδί αντιμετώπισε την χλεύη γιατί ήταν γιος Γερμανού. Η μητέρα του ωστόσο αρνούνταν να του μιλήσει τότε για τον πατέρα του και τελικά σε ηλικία περίπου 12 χρονών τον έδωσε για υιοθεσία στην οικογένεια Λορέ. Ο Ζαν Μαρί Λορέ, χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του, μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε και πήγε στο στρατό, όπου και πολέμησε κατά των Γερμανών στην γραμμή Μαζινό το 1939 και μάλιστα στην πορεία έγινε μέλος της γαλλικής αντίστασης όπου απέκτησε και το ψευδώνυμο «Κλεμέντ».

Η Σαρλότ εξομολογήθηκε στον γιο της την ταυτότητα του πατέρα του, λίγο πριν τον θάνατό της στις αρχές του 1950, όταν φυσικά ο Χίτλερ ήταν ήδη νεκρός. Ο Ζαν Μαρί έπαθε τότε σοκ και σε κείμενό του αναφέρει: «Για να μην πάθω κατάθλιψη, δούλευα ακατάπαυστα και δεν έκανε ούτε διακοπές, ούτε είχα κάποιο χόμπι, ενώ για 20 χρόνια δεν πάτησα το πόδι μου σε σινεμά».

Όμως κάποια στιγμή ο Ζαν Μαρί θέλησε να μάθει αν όλα αυτά ισχύουν και προσέλαβε ακόμα και επιστήμονες για να δουν αν σχετίζονταν με τον Χίτλερ και διαπιστώθηκε πως είχαν ακόμα και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα. Επίσης οι φωτογραφίες τους φανερώνουν μια εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ τους. Εντυπωσιακό είναι πως ο Ζαν Μαρί Λορέ όταν πέθανε η μητέρα του βρήκε στην σοφίτα του σπιτιού τους πίνακες με την υπογραφή του Χίτλερ, ενώ τα αρχεία της Βέρμαχτ και του γερμανικού στρατού φανερώνουν πως ακόμα και κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου ο Χίτλερ έστελνε στην Σάρλοτ φακέλους με μετρητά.

Ο Ζαν Μαρί το 1979 προσέλαβε ακόμα και δικηγόρο, τον Φρανσουά Ζιμπό, για να ερευνήσει την υπόθεση, ο οποίος σήμερα ισχυρίζεται πως τα παιδιά του Ζαν Μαρί είναι οι απόγονοι του Χίτλερ και δικαιούνται ακόμα και πνευματικά δικαιώματα για το «Ο Αγών Μου»! Το 1981 ο Ζαν Μαρί έγραψε το βιβλίο «Το όνομα του Πατρός σου είναι Χίτλερ» το οποίο τώρα θα επανεκδοθεί με όλα τα νέα στοιχεία.









No response to “Ο Χίτλερ είχε αποκτήσει έναν γιο και ζουν οι απόγονοί του”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails