Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Μεγάλες αλήθειες της ζωής (1)

.Μεγάλη αλήθεια, κάθε φορά που κόβεις τα νύχια των ποδιών σου κάποιο νύχι θα το κόψεις πιο βαθιά με αποτέλεσμα να σε πονάει για τις επόμενες μια δυο μέρες!

.Η σωστή ατάκα σου έρχεται πάντα 10' μετά από τη στιγμή που πρέπει.

.Όταν σηκώσεις το χέρι σου και σταματήσεις ταξί θα έρθει το λεωφορείο που περίμενες Κανά μισάωρο.

.Σου έρχεται να πας τουαλέτα την στιγμή που είσαι κάτω από το σπίτι σου και ψάχνεις να παρκάρεις και δεν βρίσκεις με τίποτα. Και όταν μπεις στην πολυκατοικία και είσαι έτοιμος να σκάσεις το ασανσέρ είναι στον τελευταίο όροφο!

.Αυτό που ψάχνεις είναι ΠΑΝΤΑ τελευταίο, κι αν αρχίσεις το ψάξιμο από το τέλος το μετανιώνεις γιατί το ανακαλύπτεις ... στην αρχή

.Το χαρτί τουαλέτας σπάνια κόβεται στις διακεκομμένες γραμμές. Οι οποίες είναι και ψιλοάχρηστες γιατί κανένας δεν σκουπίζεται μόνο με ένα τετραγωνάκι

.Αν φύγεις από το σαλόνι και επιστρέψεις, χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 λεπτά για να ξαναβρείς το τηλεκοντρόλ. Πολλές φορές μάλιστα το τηλεκοντρόλ είναι στο δωμάτιο που ήμασταν πριν διότι το είχαμε πάρει μαζί μας και το αφήσαμε εκεί.

.Η κοπέλα που ζαχάρωνες τόσο καιρό αλλά ήταν με άλλον, χωρίζει και σε παίρνει τηλέφωνο ακριβώς λίγο μετά τη δέσμευση σου με τη μικρούλα εκείνη που σε κυνήγαγε.

.Αν βιάζεσαι να φύγεις και ξεχνάς κάτι, αυτό το κάτι 99% είναι τα κλειδιά σου

.Όταν καπνίζεις πάντα ο καπνός πάει προς αυτόν που δεν καπνίζει

.Καλοκαιρινό: αν ψάχνεις τα γυαλιά σου κατά 85,54% είτε τα φοράς είτε τα κρατάς.

.Ξέρεις ότι θα σε πονάει ο λαιμός σου για μέρες τη στιγμή που θα σου περάσει από το μυαλό ότι σε ενοχλεί έστω και λίγο.

.Όταν θες να αντιγράψεις ο πιο ζουμπάς και ζαρωμένος αντιγραφείς θα κάθεται κάπου κοντά στο αμφιθέατρο και θα τραβάει συνεχεία την προσοχή των επιτηρητών.

.Σε εστιατόριο με φίλους-γνωστούς όταν τα ακροδάχτυλα λερωθούν από το φαγητό πρώτα θα τα γλύψουμε για να τα καθαρίσουμε και αφού σαλιωθούν και γίνουν ακόμα πιο χάλια τότε μόνο χρησιμοποιούμε χαρτοπετσέτα.

No response to “Μεγάλες αλήθειες της ζωής (1)”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails