Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

6 φωτογραφίες που ΔΕΝ έχουν υποστεί photoshop



Από φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία, το ίντερνετ είναι γεμάτο. Εν' τούτοις, υπάρχουν και φωτογραφίες, που ενώ με την πρώτη ματιά θα τις βαφτίζατε πλαστές, είναι πέρα για πέρα αληθινές.






1. Παράτολμος ακροβάτης.

Ο Dean Potter περπατάει πάνω σε ένα τεντωμένο σύρμα στο Taft Point στο Yosemite και φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Jeff Cunningham


2. Αντανάκλαση.
Η αριστερή πλευρά είναι ένας καθρέφτης, ενώ η δεξιά πλευρά είναι γυαλί στο οποίο από πίσω βρίσκεται μια δεύτερη κοπέλα.


3. Το 'λιωμένο' κτήριο.
Πρόκειται στην ουσία για ένα τεράστιο τυπωμένο κομμάτι υφάσματος, τοποθετημένο στην πρόσοψη ενός κτηρίου στο Παρίσι. Το έργο ονομάζεται 39GeorgeV και δημιουργήθηκε το 2007.

4. Βόλτα πάνω σε αεροπλάνο.
Ο παράτολμος κασκαντέρ ονομάζεται Rick Rojatt, τα ταξίδεψε πάνω σε ένα DC-8 με ταχύτητα 250 κόμβων στους αγώνες της Καλιφόρνιας. Η φωτογραφία ανήκει στην συλλογή της Cathy Hansen.

5. Μύγες-ζογκλέρ.
Πρόκειται για μια μορφή τέχνης στην οποία ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε νεκρές μύγες για να δημιουργήσει αυτά τα παράξενα έργα του.

6. Αλογοζέβρα.
Zebroid είναι το αποτέλεσμα της διασταύρωσης μιας ζέβρας και ενός αλόγου. Δεν είναι παράξενη μια τέτοια διασταύρωση, αλλά είναι σχετικά σπάνιος ο παραπάνω χρωματισμός του ζώου. Τόσο παράξενος που είναι πραγματικά δύσκολο να μην υποθέσετε ότι έχει γίνει φωτομοντάζ.




πηγή

No response to “6 φωτογραφίες που ΔΕΝ έχουν υποστεί photoshop”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails