Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Πραγματικότητα ή απάτη αυτή η βιντεοσκόπηση ενός alienΠραγματικότητα η εξαπάτηση η αποκαλυπτική βιντεοσκόπηση ενός alien . Δείτε παρακάτω...Πραγματικότητα η εξαπάτηση η αποκαλυπτική βιντεοσκόπηση ?

Το περιστατικό ξεκίνα όταν ένας αγρότης σε μια αγροτική περιοχή ακούει ασυνήθιστους θορύβους, που προέρχονται έξω από το σπίτι του.
Ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να βρει την κάμερα του και βγαίνοντας έξω κινηματογράφησε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστούν πειστικά πλάνα ενός αλλοδαπού.Το υλικό ανέβηκε στο YouTube προκαλώντας σάλο και τώρα εξετάζεται από ερευνητές UFO απο όλο τον κόσμο.


Ο μάρτυρας που αυτοαποκαλείται κ. Beehat γράφει για την εμπειρία του:

Αυτό το βίντεο πάρθηκε σε γύρω στις έντεκα ή δώδεκα το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Alberta στις 7 Ιουνίου 2010. Λίγες ημέρες πριν από αυτό, εγώ και ο αδελφός μου είχα ακούσει θορύβους από την αυλή το βράδυ και νόμιζα ότι είχα δει κάτι έξω από το παράθυρο και έτσι αποφάσισα να κρατήσω κοντά τη φωτογραφική μηχανή σε περίπτωση που συμβεί και πάλι . Όταν έβγαινα προς τα έξω "πάγωσα" βλέποντας ένα ψηλό πλάσμα να περπατά με ένα περίεργο τρόπο με τα πόδια του. Το πλάσμα είχε αρκετά μεγάλα χέρια με τρία δάχτυλα το καθένα και φαινόταν να γίνεται σχεδόν αόρατο κατά καιρούς. Επίσης αυτό που φορούσε ήταν ολόσωμο σφικτό επάνω του σαν δέρμα και ήταν σχεδόν μεταλλικό.blogotsarka


No response to “Πραγματικότητα ή απάτη αυτή η βιντεοσκόπηση ενός alien”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails