Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τα Ζώδια όπως δεν τα έχετε ξαναδεί



Δείτε τι πραγματικά λέει για εσάς το ζώδιό σας. Το post είναι χιουμοριστικό, αν προσβάλλεστε εύκολα μην το διαβάσετε!




Κριός
Είστε πρωτοπόροι και θεωρείτε τους υπόλοιπους ανυπόμονους και υπερόπτες. Έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας και γενικώς είστε λίγο καθίκια.
Διάσημος Κριός: Αδόλφος Χίτλερ.


Ταύρος
Είστε πρακτικοί και επίμονοι. Έχετε μνημειώδη αποφασιστικότητα και δουλεύετε σαν σκυλιά. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είστε γουρουνοκέφαλοι.
Διάσημος Ταύρος: Σαντάμ Χουσέιν


Δίδυμοι
Είστε γρήγοροι και έξυπνοι. Ο κόσμος σας συμπαθεί επειδή είστε bisexual. Έχετε την τάση να περιμένετε μεγάλα ανταλλάγματα. Αυτό σημαίνει ότι είστε φτηνιάρηδες.
Διάσημος Δίδυμος: Αν Φρανκ


Καρκίνος
Κατανοείτε τα προβλήματα των άλλων γεγονός που σας καθιστά κορόιδα. Συνεχώς εγκαταλείπετε αυτά που ξεκινάτε. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα βρείτε ποτέ δουλειά και θα ζείτε με επιδόματα.
Διάσημος Καρκίνος: Μόνικα Λεβίνσκι


Λέων
Θεωρείτε τους εαυτούς σας γεννημένους νικητές. Οι υπόλοιποι σας θεωρούν γεννημένους ηλίθιους. Οι περισσότεροι Λέοντες είναι νταήδες. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε την κριτική. Η αλαζονεία σας είναι αηδιαστική. Οι περισσότεροι λέοντες γίνονται κλέφτες.
Διάσημος Λέων: Μπενίτο Μουσολίνι


Παρθένος
Είστε λογικοί και απεχθάνεστε την αταξία. Αυτή σας η εμμονή για τάξη αρρωσταίνει τους γύρω σας. Είστε ψυχροί και αναίσθητοι. Οι Παρθένοι γίνονται οδηγοί λεωφορείων και νταβατζήδες.
Διάσημη Παρθένος: Άσια Αρζέντο


Ζυγός
Έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες και δυσκολεύεστε να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα. Είστε άνδρες και κατά πάσα πιθανότητα αδερφές. Οι πιθανότητες για επαγγελματική αποκατάσταση είναι ανύπαρκτες. Οι περισσότερες γυναίκες Ζυγοί είναι πόρνες. Όλοι οι Ζυγοί πεθαίνουν από αφροδίσια νοσήματα.
Διάσημος Ζυγός: Άλιστερ Κρόουλι


Σκορπιός
Είστε οι χειρότεροι όλων. Είστε απατεώνες και δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί κανείς. Θα επιτύχετε στη ζωή επειδή δεν έχετε κανένα ηθικό φραγμό. Γενικά είστε μεγάλοι καργιόληδες. Οι περισσότεροι Σκορπιοί δολοφονούνται.
Διάσημη Σκορπιός: Κοντολίζα Ράις


Τοξότης
Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Βασίζεστε την τύχη σας επειδή είστε παντελώς ανίκανοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Δεν αξίζετε δεκάρα.
Διάσημος Τοξότης: Γιούρι Γκέλερ


Αιγόκερως
Είστε συντηρητικοί και φοβάστε να πάρετε ρίσκα. Είστε χέστηδες. Κανένα σημαντικό πρόσωπο της ιστορίας δεν ήταν Αιγόκερως. Θα ήταν καλύτερα να μας απαλλάξετε από την παρουσία σας.
Διάσημος Αιγόκερως: Κανένας!


Υδροχόος
Έχετε δημιουργικό μυαλό και προοδευτικές ιδέες. Λέτε πολλά ψέμματα και κάνετε συνεχώς τα ίδια λάθη επειδή είστε ηλίθιοι. Όλοι πιστεύουν ότι είστε καθίκια.
Διάσημος Υδροχόος: Τζον Τραβόλτα


Ιχθείς
Έχετε ζωηρή φαντασία και μανία καταδίωξης. Έχετε μικρή επιρροή στους γνωστούς σας και σας σιχαίνονται γι’ αυτό. Δεν έχετε αυτοπεποίθηση και είστε αποτυχημένοι.
Διάσημος Ιχθείς: Κάροτ Τοπ





No response to “Τα Ζώδια όπως δεν τα έχετε ξαναδεί”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails