Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Αλήθεια ή ψέμα η πρόσφατη προφητεία του Γέροντα Παϊσιου ?



"Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ; (ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

INFO: δημοσιεύουμε την επιστολή χωρίς διασταύρωση. Σκοπός μας δεν είναι φυσικά η δημιουργία πανικού αφού δεν έχουμε καμμία απολύτως πληροφορία για το παρακάτω γεγονός.



"Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ; (ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει. Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο Θεό, που τέτοια γεγονότα,δε θέλουν έρευνα(προσωπικά για μένα).

Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παίσιου. Συγκεκριμένα, χθες (15 Αυγούστου) μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός,που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν `συνάδελφοι` του μοναχοί από το Άγιο όρος,μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας- που του έκαναν οι γιατροί.

Συγκεκριμένα...:

Ο Γέροντας Παίσιος,περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία). Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί, πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.
Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε, δεν τους έδωσε την ευχή του,αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:
"Tραβήξτε στο Γέροντά σας, και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι, γιατί σε 3 μήνες από τώρα, θα έχουμε `πόλεμο` στην Ελλάδα, κι ο κόσμος θα πεινάσει"
και συνέχισε...:

"Να του πείτε του Γέροντα, να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..." Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί, ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι..."




ΠΗΓΗ: xanthi-blogs.blogspot.com






Γέρων Παϊσιος :

Έλληνας αγιορείτης μοναχός που υπήρξε μια από τις πιο φωτισμένες μορφές της Εκκλησίας μας, για τον 20ο αιώνα. Γεννήθηκε στην Μικρά Ασία το 1924 και και το κοσμικό του όνομα ήταν "Αρσένιος Ενζεπίδης". Ηταν γνωστός στους κύκλους των ορθόδοξων πιστών για για τις προφητικές διδαχές του αλλά και το "θεραπευτικό" του χάρισμα. Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν ττην Κωνσταντινούπολη, τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού αλλά και τον Αντίχριστου. Όσο ακόμη ζούσε είχε εκδηλώσει την λύπη του γιατί οι "θεόπνευστες προφητειες" που έκανε γίνονταν αντικείμενο εκμετάλλευσης από διάφορους επιτήδειους - κάτι που δυστυχώς συνεχίστηκε και μετά τον θανατό του, στις 12 Ιουλίου 1994. Από την ημέρα εκείνη και κάθε χρόνο στην επέτειο της κοίμησης του τελείται αγρύπνια στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγιου Ιωάννη Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσ/νίκης όπου και έχει ενταφιαστεί.

Ο σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ. Ιερόθεος Βλάχος, έχει προτείνει την ανακήρυξή του ως "Αγίου". Το κείμενο της φωτογραφίας είναι χειρογραφο του πατέρα Παϊσιου,με τίτλο "Σημεία των καιρών", το οποίο είχε ζητήσει ο ίδιος να κυκλοφορήσει σε αυτήν την μορφή ώστε να μην αμφισβητηθεί από κάποιους "άπιστους" ότι είναι δικό του.




No response to “Αλήθεια ή ψέμα η πρόσφατη προφητεία του Γέροντα Παϊσιου ?”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails