Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

10 λόγοι για να κάνεις το δικό σου Sex Tape





Θέλεις ν’ ανανεώσεις τη σεξουαλική σας ζωή, ψάχνεις τρόπους ν’ απελευθερωθείτε, θέλεις να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο. Κάντο μ’ ένα sex tape.



Just for fun

Ίσως και ο καλύτερος λόγος απ’ όλους. Απλά να πετάξεις την ιδέα την κατάλληλη στιγμή και να το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Αν το συζητάτε ώρες ή κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία έχει χαλάσει όλη η ουσία του «για πλάκα».

Ανανέωση

Πολύ πιθανό και οι δύο να έχετε «βαρεθεί» τη σεξουαλική σας ζωή. Ψάχνετε να κάτι καινούριο έτσι για να ανανεωθείτε. Μπορεί να μου πεις ότι είναι κλισέ το να γυρίσετε ταινία, αλλά όπως και να το κάνεις είναι κάτι καινούριο. Το πολύ πολύ αν δεν σας φτάσει η ανανέωση γυρνάτε και μια δεύτερη. Στα σίκουελ πάντα το δεύτερο είναι το καλύτερο.

Απελευθέρωση

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να το κάνετε λίγο πιο επαγγελματικό, το καλύτερο κομμάτι είναι το μοίρασμα των ρόλων. Κι εκεί βρίσκεται η απελευθέρωση. Αν μπείτε και οι δύο στο πετσί του ρόλου σας, τότε πολύ πιθανό να κάνετε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα ντρεπόσασταν ή απλά δεν θα τολμούσατε.

Περιέργεια

Δεν θα ήθελες να δεις πως είσαι όταν κάνεις σεξ; Καλός ο καθρέφτης στο ταβάνι αλλά ακόμα καλύτερη η σφαιρική εικόνα. Άλλωστε η ωραιότερη στιγμή θα είναι αυτή που θα κάτσετε να δείτε το δημιούργημά σας. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Σίγουρα έχεις μια εικόνα του πως είσαι άλλα πίστεψέ με απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ετοιμάσου πάντως για πολύ γέλιο.

Ψώνιο

Ίσως αυτή να είναι η πρώτη και η τελευταία σου ευκαιρία να βρεθείς μπροστά ή πίσω από την κάμερα. Αν έχεις το ψώνιο του «ηθοποιού» ή του σκηνοθέτη, αυτή είναι στιγμή να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου. Στήσε τα σκηνικά σου, γράψε το σενάριο, μοίρασε τους ρόλους και…action!

Free porn

Γιατί να πληρώνεις για να βλέπεις πορνό ή να κατεβάζεις τσάμπα βιντεάκια με ατάλαντους, όταν μπορείς να θαυμάσεις εσένα με την σύντροφό σου;

Κι αν η σεξουαλική σας ζωή είναι μια χαρά το λογικό είναι να μην υπάρχει κάτι που θα σε φτιάχνει περισσότερο από εκείνη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και γι’ αυτήν. Αρά θα είναι και η καλύτερη ταινία για να βλέπετε μαζί. Το πιασες;

Υπάρχουν βέβαια και λάθος λόγοι για να γυρίσεις μια τέτοια ταινία, αλλά όπως και να το κάνεις είναι αυτοί ένα κίνητρο.

Είναι πολλά τα λεφτά

Ίσως όχι τώρα. Άλλα αν στο μέλλον γίνεις διάσημος; Δεν είναι λίγοι αυτοί που πούλησαν τις προσωπικές τους στιγμές είτε για τα χρήματα είτε για τη διασημότητα. Και καλύτερα να την έχεις έτοιμη από τώρα. Το «αμαρτωλό παρελθόν» πουλάει περισσότερο από το «αμαρτωλό παρόν». Άσε που αυτό που θα τους ενδιαφέρει είναι το τι έκανες. Το τι κάνεις θα το ξέρουν αν είσαι διάσημος.

10 λεπτά διασημότητας

Όχι δεν εννοώ να την βγάλεις στο ίντερνετ. Θα το δούμε κι αυτό παρακάτω. Μιλάω για την παρέα σου. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνεις ο «μάγκας» της παρέας. Κανείς δεν σε πιστεύει ότι είσαι το απόλυτο αρσενικό στο κρεβάτι ή ότι κατάφερες να ρίξεις εκείνο το σούπερ γκομενάκι που πετύχατε στο μπαρ. Αν όμως του δείξεις αποδείξεις; Έχεις το πάνω χέρι.

Θα την έχεις στο χέρι

Είπαμε ότι και κάποιοι λόγοι είναι λάθος. Αν γίνει λοιπόν καμιά στραβή στο μέλλον μ’ αυτήν την ταινία την έχεις στο χέρι. Και φυσικά μιλάω για απειλές. Θέλει όμως προσοχή γι’ αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανκ. Αν έχετε και οι δύο αντίτυπο της ταινίας σας ποτέ δεν ξέρεις αν θα έρθει η στιγμή που θα το χρησιμοποιήσει εκείνη εναντίον σου.

Η εκδίκηση τρώγεται κρύα

Χωρίσατε, σε παράτησε, σε πλήγωσε, σου φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και ξαφνικά θυμήθηκες την ταινία σας που έχεις κλειδωμένη στο συρτάρι.

Μια ξαφνική επιθυμία σε σπρώχνει να την ανεβάσεις στο ίντερνετ και να στείλεις το link σε όλους τους γνωστούς της. Με λίγα λόγια θα την κάνεις ρόμπα. Μην ξεχνάς όμως ότι κι εσύ συμμετέχεις σ’ αυτό και μπορεί εσύ να γίνεις δύο φορές ρόμπα.


men24.gr



Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “10 λόγοι για να κάνεις το δικό σου Sex Tape”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails