Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Οι 6 καλύτερες πηγές για δωρεάν Freeware Download





Η καλή είδηση είναι, πως, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες software developers που δίνουν καθημερινά προγράμματα δωρεάν, τα οποία όμως κάνουν ακριβώς και ότι κάνουν τα αντίστοιχα επι πληρωμή προγράμματα. Ξεχώρισα τις 5 καλύτερες πηγές (και μια [η 6η] για κινητά τηλέφωνα) για download freeware προγραμμάτων, δείτε τις.

1. CNET

Η CNET έχει μια τεράστια συλλογή απο freeware προγράμματα για κάθε πλατφόρμα (Windows, macOS κ.λ.π.) και σχεδόν 100,000 απο αυτά, είναι δωρεάν. ¨Εχει επίσης και μια active community όπου θα βρείτε comments πάνω στο κάθε software Reviews και βαθμολογήσεις των προγραμμάτων απο άλλους χρήστες που τα δοκίμασαν. Μια πολύ καλή πηγή εμπειριών απο άλλους χρήστες, πρίν δοκιμάσετε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα.


freeware programs

2. ZDNet downloads

Η ZDNet έχει επίσης τεράστιο αριθμό για downloads, και επιλέγοντας εσείς “free” σαν μια απο τις επιλογές αναζήτησης, θα σας δώσει μια λίστα απο freeware προγράμματα. Η ZDNet δεν έχει όμως όπως η CNET, active community και user feedback, αλλά διαφημίζει τον εαυτό της πως κατέχει την πρώτη θέση ως Web’s largest library για software downloads.


freeware downloads

 

3. Tucow’s Butterscotch

Εδώ θα βρείτε ξανά βοήθεια απο τους χρήστες των προγραμμάτων πρίν τα δοκιμάσετε εσείς. Μια επίσης καλή σελίδα.


freeware downloads

 

4. Brothersoft

Και η Brothersoft έχει μια πολύ μεγάλη λίστα με free downloads. Δεν έχει μεγάλες διαφορές απο τις πιο πάνω σελίδες, εκτός απο το Editor’s Blog, που μπορεί να σας φανεί μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών για τα software που σας ενδιαφέρουν.


freeware downloads

 

5. FreewareFiles

Και αυτή η σελίδα θα σας αρέσει σίγουρα, καθώς όλα τα προγράμματα που έχει στην λίστα της είναι δωρεάν, δηλαδή freeware.

freeware software

 

6. Get Jar 

Η Get Jar είναι μια απο τις καλύτερες websites για freeware προγράμματα για κάθε mobile device, δηλαδή, κινητή συσκευή τηλεφώνων. Τα προγράμματα αυτά μπορείτε να τα χειριστήτε απ' ευθείας απο το κινητό σας, άσχετα αν είναι η όχι smartphone, και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε phone browser. Μέχρι στιγμής έχει μια συλλογή με περισσότερα απο 70,000 applications και games, και πολλά απο αυτά είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι πως, εάν την χειριστείτε μέσω του κινητού σας, αυτόματα ανακαλύπτει τι τύπο κινητού έχετε, και σας εμφανίζει εκείνα τα software που λειτουργούν στο δικό σας μοντέλο τηλεφώνου.

freeware programs


Να προσέχετε πάντα με τα freeware, να είναι όντως το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.
Ακόμη και στις πιο πάνω σελίδες που σας έδωσα, να προσέχετε κάθε φορά πως βλέπετε καθαρά την ετικέτα, “Free” ή “Freeware”. Γιατί, μερικά software μπορεί να έχουν ετικέτα που λέει “Free to Try”, και το οποίο βασικά σημαίνει πως είναι απλά δοκιμαστική έκδοση μόνο, μα όχι δωρεάν (trial version, απο 15 μέχρι και 90 μέρες)  και κατόπιν πρέπει η να τα απεγκαταστήσετε, η να τα αγοράσετε αν σας ενδιαφέρουν.

Πολλά freeware προγράμματα που θα βρείτε, έχουν φιαχτεί απο ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να τα μοιραστούν μαζί μας δωρεάν. Ας είμαστε λιγάκι γεναιόδωροι. Εάν πραγματικά μας αρέσει η δουλειά κάποιου και το δωρεάν του software, και αν πράγματι μας βοηθάει σε κάτι, ας κάνουμε μια επίσκεψη στο website του δημιουργού και ας κοιτάξουμε γύρω, αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο donate 2-3 δολάρια ή ευρώ. Βοηθάει εκείνους που τα δημιούργησαν, να τα κρατήσουν για πάντα δωρεάν, να φτιάξουν νέα, και να αισθανθούν μια μικρή ικανοποίηση.

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο freeware; Απο πού κάνετε download συνήθως εσείς; έχετε κάποια σελίδα που θεωρείτε επίσης αξιόλογη να την προσθέσουμε στις πέντε της ανάρτησης;
Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας, να μαθαίνουμε περισσότερα.









πηγή : http://nikos63.blogspot.com/2010/11/5-freeware-download.html

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “Οι 6 καλύτερες πηγές για δωρεάν Freeware Download”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails