Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γελοίοι ιοί υπολογιστών




Σήμερα θα σας παρουσιάσω μερικούς αστείους ιούς υπολογιστών - δεν είναι υπαρκτοί οποτε μην ψαρώσετε...





Ιός Arnold Scwarzenegger : Μόλις μολύνει τον υπολογιστή σας θα αρχίσει να καταστρέφει τα πάντα αργότερα με ένα μυστήριο τρόπο θα αποθηκευτεί στην RAM αφήνοντας στην οθόνη το μήνυμα "Ill be back!"

Ιός Εύα και Αδάμ: Ο συγκεκριμένος ιός χτυπάει τους Mac και γενικότερα ότι είναι της εταιρίας Apple. Φήμες λένε ότι κάποτε το σήμα της apple ήταν ολόκληρο το μήλο μέχρι που χτυπήθηκε σοβαρά από αυτόν τον ιό.

Ιός Αιμομίκτης: Όταν εισβάλει στο σύστημα σας θα θέλει να παντρευτεί με το Motherboard σας.

Ιός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αν και με αυτόν τον ιό το σύστημα σας δεν θα λειτουργεί τα διαγνωστικά προγράμματα που θα έχετε θα σας λένε ότι όλα είναι εντάξει!

Ιός Rick Astley: Ο πιο επικίνδυνος από όλους. Θα σας παίζει συνέχεια στην οθόνη σας το video clip του "never gonna let you".

Ιός Morgan Freeman: Μόλις σας μολύνει θα βρίσκετε παντού στον υπολογιστή σας. Φήμες λένε ότι ακομα και με format ο ιός μπορεί να ζήσει σε κάποιον πυκνωτή μέσα και μετά να εμφανιστεί για άλλη μια φορά.








Δρ.Φίλιππος, http://gadget-akia.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “Γελοίοι ιοί υπολογιστών”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails