Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Έκαναν πραγματικό σεξ σε γύρισμα ταινίας του 1973! Δείτε το βίντεο...





Άργησε 38 ολόκληρα χρόνια αλλά αποκαλύφθηκε. Είναι αυτό που λέμε ότι τίποτε δεν μένει κρυφό.

Μία σεξουαλική σκηνή από πασίγνωστη ταινία φαινόταν εξαιρετικά ρεαλιστική, γιατί οι πρωταγωνιστές έκαναν σεξ την ώρα που γυριζόταν.



Ο Donald Sutherland και η Julie Christie στην ταινία Don't Look Now, η οποία ψηφίστηκε ως το καλύτερο Αγγλικό φιλμ που γυρίστηκε ποτέ, υποδύονται ένα ζευγάρι το οποίο θρηνεί τον θάνατο του παιδιού του.

Στην ταινία, γυρίζουν την πασίγνωστη πλέον σκηνή όπου κάνουν έρωτα και ο Sutherland εμφανίζεται ολόγυμνος στην κάμερα. Ο Peter Bart, ο οποίος συμμετείχε στα γυρίσματα, λέει σήμερα ότι οι δύο πρωταγωνιστές το έκαναν κανονικά!

Μάλιστα λέει ότι είπε στον σκηνοθέτηNicolas Roeg, πως περίμενε να διακόψει το γύρισμα και εκείνος του απάντησε: «Δεν μπορούσα. Ηθελανα είμαι καλυμένος ότι είχα τη σκηνή». Ο Bart επίσης θυμάται ότι ο WarrenBeatty, ο οποίος τότε τα είχε με τηνChristie, είχε γίνει θηρίο

Η σκηνή είχε γυριστεί σε ξενοδοχείοτης Βενετίας. Ο 75χρονος Both Sutherland και η 69χρονη Christie, πάντοτε διέψευδανότι είχαν κάνει σεξ.

Το βιβλίο του Bart, Infamous Players:A Tale of Movies, the Mob, (and Sex), στο οποίο περιγράφεται το γεγονός θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.












Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Έκαναν πραγματικό σεξ σε γύρισμα ταινίας του 1973! Δείτε το βίντεο...”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails