Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δώρο αυξητική στήθους σε 7χρονη





Η μητέρα της μικρής Poppy της έκανε δώρο στα γενέθλιά της μια αυξητική στήθους!



Για δεύτερη φορά προκαλεί η 50χρονη μητέρα Sarah Burge με τις κατευθύνσεις που δίνει στην επτάχρονη κόρη της.

Η Burge που δηλώνει εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και αποκαλείται η «Ανθρώπινη Barbie», πέρυσι είχε εξομολογηθεί ότι μαθαίνει στην τότε εξάχρονη κόρη της, Poppy, χορό πάνω σε στύλο. Φέτος, ένα χρόνο μετά, αποκαλύπτει ότι της έκανε δώρο μια αισθητική επέμβαση αυξητικής στήθους, αξίας 6.000 λιρών. Για να την αξιοποιήσει βέβαια η κόρη της θα πρέπει να περιμένει να φτάσει 16 χρονών, όταν πια θα επιτρέπεται.

Το δώρο δόθηκε στα γενέθλια της μικρής μαζί με ένα φορητό υπολογιστή, ένα σετ κοσμημάτων μεγάλης αξίας και σπα 4.000 λιρών! Η μητέρα διοργάνωσε για χατίρι της ένα πάρτι αξίας 12.000 λιρών με 7 μόλις προσκεκλημένους. Το πάρτι έγινε μέσα σε ένα ροζ υπερπολυτελές λεωφορείο, με την Poppy και τις φίλες της κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ, να βάφουν το πρόσωπό τους, να ντύνονται με καινούργια ρούχα, να κάνουν ψεύτικα τατουάζ, να προσποιούνται ότι πίνουν σαμπάνια και να γεύονται μία πανάκριβη τούρτα 250 λιρών.

Φυσικά η μικρή ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, δηλώνει ότι είναι κατενθουσιασμένη με τα δώρα και όλες οι φίλες της τη ζηλεύουν, λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας και αδημονεί να μεγαλώσει και να μοιάσει στη μαμά της.

Πάντως, η Sarah, η οποία έχει ακόμα τρία παιδιά, απαντά στις επικρίσεις των άλλων λέγοντας ότι η κόρη της είναι ένα χαρούμενο παιδί που ζει φυσιολογικά, όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της! Μάλιστα συμβάλλει και στην διαπαιδαγώγηση της καθώς πρόκειται να της δείξει βίντεο από πλαστική της εγχείρηση για να ξέρει πως γίνεται και να είναι προετοιμασμένη!

Η Sarah στα δικά της γενέθλια είχε κάνει στον εαυτό της δώρο πλαστικές αξίας 51.000 λιρών.




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! 



No response to “Δώρο αυξητική στήθους σε 7χρονη”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails