Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Η αγάπη τους βρήκε 53 χρόνια μετά...





Ένα ερωτικό γράμμα παραδόθηκε στον παραλήπτη του με καθυστέρηση 53 χρόνων! Μια ιστορία αγάπης που αυτή τη φορά, δε θυμίζει ταινία...



Καμιά φορά η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Μερικές φορές νομίζουμε ότι μας δίνει υλικό για την πιο ρομαντική ταινία και άλλες φορές μας προσγειώνει από μόνη της στην πραγματικότητα.

Πριν λίγες μέρες, στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια έφτασε ένα γράμμα από το Πίτσμπουργκ με σφραγίδα ταχυδρομείου 20 Φεβρουαρίου 1958 και παραλήπτη κάποιον Clark Moore. Το ταχυδρομείο βρήκε το γράμμα με καθυστέρηση...μόλις 53 χρόνων καθώς όπως υποστήριξε είχε παραπέσει σε κάποια θυρίδα.

Επρόκειτο για ένα ερωτικό γράμμα από μια κοπέλα που υπέγραφε «Με αγάπη για πάντα, Vonnie». Το γράμμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς η Vonnie εξέφραζε στον Moore τη βαθιά της αγάπη που θα κρατούσε για πάντα και έκλεινε γράφοντας

«Ακόμα μου λείπεις και θα σε αγαπώ για πάντα. Περιμένω απάντησή σου σύντομα».

Βέβαια, αυτό το «σύντομα» έμοιαζε με μια κακόγουστη πλάκα καθώς 53 χρόνια μετά το γράμμα δεν είχε ακόμα παραδοθεί για να μπορεί ο παραλήπτης να απαντήσει.

Το Πανεπιστήμιο προσπάθησε να βρει με κάθε τρόπο τον Moore ή τη μυστηριώδη Vonnie. Ίσως να επρόκειτο για μια ιστορία αγάπης που έληξε άδοξα καθώς το αγόρι δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει στην κοπέλα που μάταια περίμενε το γράμμα του. Ίσως κι αυτός να περίμενε με αγωνία ένα σημάδι ζωής από αυτή που έμελλε να έρθει μετά από 53 χρόνια, για να τους αποζημιώσει η ζωή γι' αυτή την ατυχία έστω και αργά. Δυστυχώς, όμως αν και η ζωή μερικές φορές ξεπερνά τις ταινίες, αυτή δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο παραλήπτης Clark Moore τελικά βρέθηκε. Πρόκειται για έναν 74χρονο που ζει στην Ινδιανάπολη σήμερα, ο οποίος στην πορεία της ζωής του ασπάστηκε τον ισλαμισμό και μετονομάστηκε σε Muhammad Siddeeq.

Αν και ποτέ δεν έλαβε αυτό το γράμμα, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ξαναδεί τη Vonnie. Κι όχι μόνο την είδε, αλλά ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός που μετά από λίγο παντρεύτηκαν και έκαναν μαζί τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, αν και δυνατός ο δεν έμελλε να είναι παντοτινός καθώς μετά από οχτώ χρόνια γάμου έληξε άδοξα, αφού πήραν διαζύγιο.

Σήμερα, οι δυο τους ζουν χωριστά και ο Muhammad δηλώνει ότι έχει ανάμικτα συναισθήματα γι' αυτό το γράμμα. «Είμαι περίεργος να το διαβάσω, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο αδημονώ». Η Vonnie από την πλευρά της δεν ήθελε να μιλήσει γι' αυτό και σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο είναι ταραγμένη που δημοσιοποιήθηκε.




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Η αγάπη τους βρήκε 53 χρόνια μετά...”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails