Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η απόλυτη ταινία με όλους τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ!






O Τζίμι Κίμμελ έφτιαξε την απόλυτη ταινία με πρωταγωνιστές όλους σχεδόν του σταρ του Χόλιγουντ! Δείτε το μοναδικό τρέιλερ !!!








Το σόου του Τζίμι Κίμμελ στο ABC είναι πολύ διάσημο στην Αμερική καθώς στους καναπέδες του παρελαύνουν συνεχώς διάσημα ονόματα και ο Κίμμελ δεν διστάζει ποτέ να κάνει πλάκα μαζί τους.

Ένα τελευταίο δείγμα είναι το τρέιλερ μιας... επικείμενης ταινίας που έφτιαξε το σόου διάρκειας 10 σχεδόν λεπτών από το οποίο παρελαύνουν όλοι (μα όλοι) οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ.

Η ταινία ονομάζεται Movie: The Movie και είναι μια προσπάθεια του Κίμμελ να δείξει πως θα έπρεπε να είναι πραγματικά οι ταινίες, την ώρα που δίνονταν τα βραβεία Όσκαρ! Δυστυχώς, βέβαια δεν θα ακολουθήσει στ' αλήθεια ταινία, αλλά και το τρέιλερ είναι σαν ένα μικρής διάρκειας φιλμ! Όπως κάθε ταινία που σέβεται τον εαυτό της, η ιστορία περιλαμβάνει έρωτες, τρελούς επιστήμονες, δράση, περιπέτεια και ένα μετεωρίτη που κατευθύνεται στη γη και τον οδηγεί ένας μαύρος Χίτλερ!

Στο τρέιλερ εμφανίζονται απο την Κέιτ Μπέικινζέιλ και την Μέριλ Στριπ (με μουστάκι) έως και ο Μάρτιν Σκορσέζε (με γυαλιά με φρύδια!) με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, ενώ οι σταρ που περνούν από τις οθόνες μας είναι αμέτρητοι! Στο τέλος μάλιστα τραγουδά ακόμα και ο Στιβ Τάιλερ!

Φυσικά, από το τρέιλερ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ματ Ντέιμον, με τον οποίο ο Κίμμελ υποτίθεται ότι έχει μια μακροχρόνια έχθρα. Ο Ντέιμον είναι ντυμένος βατόμουρο και του ανακοινώνεται, ενώ παίζει το τρέιλερ ότι τελικά δε θα συμμετάσχει στην ταινία!

Τα λόγια είναι περιττά και το τρέιλερ μιλά από μόνο του... Το σίγουρο είναι ότι αν ήταν ταινία θα ήταν πολύ πιο καλή από πολλές άλλες χολιγουντιανές υπερπαραγωγές!




4 Responses to “Η απόλυτη ταινία με όλους τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ!”

Ανώνυμος είπε...

"Crazy Greek blogger είπε...
27 Φεβρουαρίου 2012 11:01 π.μ.
Τα spam μηνύματα θα διαγράφονται αυτομάτως. Οποιος θεωρεί ότι έχει θιχτεί ή προσβληθεί με κάποια ανάρτηση ας κάτσει να στείλει ένα email με τα παράπονα του. Διαφορετικά μην σώσει και ξαναμπεί στο blog. Καλημέρα και καλή σαρακοστή"

ΤΑ MAIL ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΜΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ektos kai apo xazos eisai kai stravos. Fyge apo edw re patata an den goustareis to blog. Re Crazy, kane mia anafora re mas ta exei priksei

Ανώνυμος είπε...

Το στραβος που κολλαει ρε βλημα; Κλασικε ελληναρα;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails