Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Γίνεται Πελέ ο Μπέκαμ




Ο Άγγλος μέσος θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας «Η μεγάλη απόδραση των 11»





Πληροφορίες θέλουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γουίμπλετον και νυν ηθοποιό Βίνι Τζόουνς προκειμένου ο Άγγλος μέσος να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας του 1981 «Η μεγάλη απόδραση των 11».

Η ταινία διαδραματίζεται σε στρατόπεδο αιχμαλώτων του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου όταν ο Γερμανός διοικητής αναθέτει σε ένα κρατούμενο να φτιάξει μια ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία θα αποτελείται από συμμάχους και θα αντιμετωπίσει την αφρόκρεμα των Ναζί. Ο Τζον Κόλμπι δέχεται με απώτερο σκοπό μια θεαματική απόδραση όλων εκείνων που συμμετέχουν στην ομάδα.

Ο Βίνι Τζόουνς πιστεύει πως σε περίπτωση που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τότε το ριμέικ της ταινίας θα έχει μεγάλη απήχηση τόσο στις βρετανικές όσο και στις αμερικάνικες αγορές.

Δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης πως ο Τζόουνς πιστεύει πως οι υποκριτικές ικανότητες του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές των κανονικών ηθοποιών.

Σε δηλώσεις του, άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Βίνι Τζόουνς τόνισε: «Οι υποκριτικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών στην πρώτη ταινία ήταν... ξύλινες. Αυτή την φορά πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν εμπειρία από κινηματογράφο και οι παραγωγοί εκτιμούν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Βίνι Τζόουνς έχει μιλήσει σε μερικούς και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να συμμετέχουν. Υπάρχουν επίσης συζητήσεις και με τους Μάικλ Κέιν και Σιλβέστερ Σταλόνε να αναλάβουν και εκείνοι κάποιους ρόλους».

Στην πρώτη ταινία του 1981 πρωταγωνίστησαν ο Πελέ, ο Μπόμπι Μουρ, ο Οσβάλντο Αρντίλες, ο Πολ Φαν Χιμστ και ο Κάζιμερ Ντέινα.


No response to “Γίνεται Πελέ ο Μπέκαμ”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails