Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

10άχρονο παιδί-θαύμα του μπάσκετ!
Αυτή τη στιγμή οι απόλυτοι σταρ στο αμερικανικό επαγγελματικό μπάσκετ είναι οι Κόμπε Μπράιντ και ΛεΜπρον Τζέιμς, ίσως όμως σε μερικά χρόνια από τώρα να ανατείλει ένα νέο όνομα πάνω από τα παρκέ, αυτό του Τζέιλιν Φλέμινγκ.

VIDEo...
Ο λόγος για ένα 10άχρονο παιδί ύψους 1,5μ το οποίο έχει καταφέρει ήδη να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών σκάουτς ομάδων του NBA αλλά και των μίντια, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν στην παρούσα φάση έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στις ΗΠΑ στην ηλικία του.

Η εφημερίδα "Chicago Tribune" φρόντισε μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας της να τον κάνει ακόμα πιο γνωστό ανεβάζοντας βίντεο με μερικά από τα κατορθώματά του, με highlight από αυτό το βίντεο να είναι στιγμιότυπο όπου κατά τη διάρκεια αγώνα κάνει νόημα σε συμπαίκτη του να πάει στη ρακέτα και να κάνει σκριν σε αντίπαλο για να διεισδύσει και να πετύχει τελικά καλάθι με ταμπλό.

"Είμαι ένα ταπεινό παιδί που προσπαθεί να πετύχει έναν στόχο", τόνισε ο Φλέμινγκ, με άνθρωπο της εφημερίδας να σημειώνει πως το παιδί αυτό έχει ήδη δουλέψει με ανθρώπους των Knicks και των Bulls, αλλά και με αρκετούς προπονητές κολεγίων και λυκείων με σκοπό τη βελτίωσή του.

"Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ένα τέτοιο παιδί", "Είναι ο κορυφαίος σε αυτή την ηλικία", "κάνει κινήσεις που κάνουν μόνο έφηβοι", ήταν μερικά από τα σχόλια που έκαναν για το 10άχρονο παιδί-θαύμα σκάουτς από ομάδες του NBA, την ώρα που ο πατέρας του Τζον Φλέμινγκ, έκανε λόγο για τη μοναδικότητα που διέκρινε στο γιο του από τη στιγμή της γέννησής του.

"Όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμες παρατήρησαν τα χέρια του. Ήταν πάρα πολύ μεγάλα, προσευχόμουν και ρωτούσα το Θεό, τί θα έκανε ο Τζέιλιν με τόσο μεγάλα χέρια;"
No response to “10άχρονο παιδί-θαύμα του μπάσκετ!”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails