Σάββατο 10 Απριλίου 2010

5 διάσημοι σεξομανείς




Ο εθισμός στο σεξ δεν αφορά μόνο τους "κοινούς θνητούς". O Crazy Greek blogger παρουσιάζει τους πέντε διάσημους που έχουν παραδεχτεί ή έχουν "κατηγορηθεί" ότι έχουν υπάρξει... σεξομανείς.




Ρομπ Λόου



Ο άντρας που έκανε πολλές γυναίκες στη δεκαετία του 80 να "κολλάνε" στην μικρή και μεγάλη οθόνη, ήταν ο πρώτος που είδαμε σε προσωπική πορνοταινία. Λόγω του sex tape του Ρομπ Λόου, ξέσπασε μια θύελλα αντιδράσεων με αντικείμενο κριτικής τον ίδιο, επειδή τα πλάνα τον έδειχναν να κάνει σεξ με μια ανήλικη. Το σκάνδαλο ήταν μεγάλο πλήγμα για την καριέρα και τη ζωή του και από τότε μπαινοέβγαινε σε κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ και προσπάθησε πολλές φορές να απενεξαρτητοποιηθεί από το σεξ.

Ρόμπι Γουίλιαμς



Μπορεί ο Ρόμπι Γουίλιαμς όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος στους Τake That να μην είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, αλλά με τη διάλυση του γκρουπ και την αρχή της σόλο πορείας του, οι γυναίκες όλου του πλανήτη έπιναν νερό στο όνομα του Robbie. Το ίματζ του ως το "γλυκό και αθώο" αγόρι ήταν "πιασάρικο", αλλά αν οι φήμες των τελευταίων ετών αληθεύουν, εκείνος δεν είναι καθόλου μα καθόλου αθώος. Πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να απολαμβάνει το ευκαιριακό σεξ (και με άτομα του ιδίου φύλου) περισσότερο από τις μακροχρόνιες σχέσεις. Τα αντικείμενα του πόθου του είναι δεκάδες και εκείνος έχει μπει ανεπίσημα στη λίστα με τους σεξομανείς σταρ του πλανήτη των σταρ. Μάλλον υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις φήμες.

Όζι Όζμπορν



Η ηλικία από ότι φαίνεται δεν αποτελεί εμπόδιο για τις σεξουαλικές ορέξεις του Όζι Όζμπορν. Όλος ο κόσμος σιγοψιθυρίζει για τη συχνότητα που κάνει σεξ ο 60χρονος εκκεντρικός σταρ, που δεν ανταποκρίνεται σε μια συνηθισμένη ερωτική ζωή ενός κοινού ανθρώπου. Από ότι φαίνεται ο Όζι δεν μπορεί να ζήσει μια ημέρα χωρίς μπόλικο σεξ και η ίδια η γυναίκα του, Σάρον Όζμπορν επιβεβαιώνει τις φήμες: "Είναι σαν την διαφήμιση της μπαταρίας Duracell. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι στη θέση του κουνελιού, θα έπρεπε να υπάρχει το πέος του Όζι να χτυπάει τα ντραμς". Ε, αν δεν παινέσεις το σπίτι σου και το σύζυγό σου...

Μάικλ Ντάγκλας



Ο γιος του Κερκ Ντάγκλας είναι ένας από τους πιο "συνειδητοποιημένους" σεξομανείς του πλανήτη Χόλιγουντ. Ο ίδιος ομολόγησε στους θαυμαστές και στο κοινό την αδυναμία του και αμέσως μετά εισήχθη σε μιοα κλινική της Αριζόνα για να "ξεφορτωθεί" αυτό το πρόβλημα. Σήμερα, η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Σύμφωνα με τις φήμες, ο ίδιος έχει υπογράψει συμβόλαιο που τον δεσμεύει. Για κάθε απιστία του θα πρέπει να αποζημιώσει τη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με 1,8 εκατομμύρια ευρώ! Μάλλον αυτός είναι ένας καλός λόγος για να σκέφτεσαι με το... πάνω κεφάλι.

Ντέηβιντ Ντουκόβνι



Η είδηση που έφτασε στα αυτιά μας πριν από μερικούς μήνες σόκαρε τη κοινή γνώμη. Ο low profile και "καλός σύζυγος", Ντέηβιντ Ντουκόβνι ανακοίνωσε ότι είναι εθισμένος στο σεξ και συγκεκριμένα ότι είναι κολλημένος με τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, στις οποίες περνούσε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του. Η σύζυγός του, Τία Λεόνι έμεινε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά τον χώρισε με το που εκείνος βγήκε από την κλινική. Πολλοί είπαν ότι ο λόγος του χωρισμού δεν ήταν μόνο ότι ο Ντουκόβνι ήταν σεξομανής, αλλά αυτό που κυρίως την ώθισε στο διαζύγιο, ήταν η εξωσυζυγική σχέση που είχε με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Τίποτα από όλα αυτά, εκτός από τον εθισμό του στο σεξ, δεν επιβεβαιώθηκε.



πηγή

No response to “5 διάσημοι σεξομανείς”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails