Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"Καλοστημένη φάρσα η ανεύρεση της Κιβωτού του Νώε στην Τουρκία"!




Τι καταγγέλει πρώην συνεργάτης της αποστολής!





Την προηγούμενη εβδομάδα, μία ομάδα Ευαγγελιστών ερευνητών ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι "ανακάλυψε την Κιβωτό του Νώε, στο όρος Αραράτ". Σήμερα, ένας πρώην συνεργάτης τους, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα!

Ο Ράνταλ Πράις είναι αρχαιολόγος, διευθυντής του Κέντρου Ιουδαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Liberty, στο Lynchburg, και έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με την ομάδα των φονταμενταλιστών για την ανεύρεση της Κιβωτού.

Με email που έστειλε στην εφημερίδα "The Christian Science Monitor", υποστηρίζει ότι: "Το καλοκαίρι του 2008, μια ομάδα Κούρδων εργατών κουβάλησε τα ξύλινα δοκάρια από τη Μαύρη Θάλασσα, σε μια σπηλιά κοντά στην κορυφή του Αραράτ, περίπου στο σημείο που οι γραφές θέλουν να ξεβράστηκε η Κιβωτός."

Αλλά και πέρα από αυτό το γεγονός, ο Πράϊς υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες της υποτιθέμενης Κιβωτού (κλικ για μεγέθυνση), μαρτυρούν ότι πρόκειται για ψέμα : "Στις γωνίες των δοκαριών, εμφανίζονται ιστοί αράχνης! Αυτό δεν γίνεται να συμβεί σε μία ξύλινη κατασκευή θαμμένη για αιώνες στις συγκεκριμένες συνθήκες"!

Και συνεχίζει εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για την κατάληξη αυτής της υπόθεσης: "Το πρόβλημα μου είναι ότι στο τέλος θα αποδειχτεί πως πρόκειται για φάρσα. Και τότε θα φανεί για ακόμη μια φορά, πόσο εύπιστοι είναι οι αγνοί κια καλοπροαίρετοι Χριστιανοί!"

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση, από τους επικεφαλής της αποστολής που ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν την Κιβωτό του Νώε, στις καταγγελίες του πρώην συνεργάτη τους! Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις και τα ευρύματα που παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα!





πηγή

No response to “"Καλοστημένη φάρσα η ανεύρεση της Κιβωτού του Νώε στην Τουρκία"!”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails