Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τι έχουν σπουδάσει οι celebrities ???



Μπορεί τελικά να τους κέρδισε η show biz... όμως αρκετές είναι οι διασημότητες που κάθισαν σε φοιτητικά έδρανα και κατάφεραν να αποκτήσουν έστω ένα πτυχίο! Ασχέτως αν οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν, ένα πτυχίο δεν χάνει ποτέ την αξία του.



Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια του "Πολύ μπλα μπλ"» φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, όπου σπούδασε Φιλοσοφία του Θεάματος με ειδικότητα στο θέατρο, ενώ έκανε και το μεταπτυχιακό της στα ΜΜΕ. Είχε, δε, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια του Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είναι ιδρυτικό στέλεχος της συγκεκριμένης σχολής.

Γκλόρια Έστεφαν: Η διάσημη κουβανέζα τραγουδίστρια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, από όπου και έλαβε το πτυχίο της με τον τίτλο ‘Επικοινωνία και Ψυχολογία’. Παράλληλα με τις σπουδές της, η Έστεφαν είχε πιάσει και δουλειά ως μεταφράστρια Ισπανικών και Γαλλικών στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Νάταλι Πόρτμαν: Αν και μικρή σε ηλικία, η Νάταλι Πόρτμαν έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του Hollywood... Ταλαντούχα ηθοποιός, όμορφη αλλά πάνω από όλα... έξυπνη, αφού κατάφερε να περάσει στο Χάρβαρντ και να πάρει πτυχίο στην Ψυχολογία. Η Πόρτμαν έχει και έφεση στις ξένες γλώσσες, αφού μιλάει Γαλλικά, Γιαπωνέζικα και Ισπανικά.

Τζένιφερ Κόνελι: " Ρέκβιεμ για ένα όνειρο", "Ένας υπέροχος άνθρωπος", "Ματωμένο Διαμάντι" κ.α. είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες έχει πρωταγνωνιστήσει η Τζένιφερ Κόνελι. Η οποία, παρεπιπτόντως, ήταν επί δύο χρόνια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και αργότερα του Στάνφορντ, στο οποίο και μεταφέρθηκε προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της στην Αγγλική Φιλολογία.

Ντέιβιντ Μπουκόβνι: Τον γνωρίσαμε ως ειδικό πράκτορα του FBI μέσα από την επιτυχημένη σειρά "X-Files". Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ο Μπουκόβνι ήταν φοιτητής σε δύο από τα Τοp Πανεπιστήμια παγκοσμίως. Αφού τέλειωσε το προπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, συνέχισε τις σπουδές του στο Γέιλ και πήρε master στην Αγγλική Φιλολογία, ενώ ξεκίνησε και το Διδακτορικό του, το οποίο ωστόσο δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

Γιώργος Τσαλίκης: Ο Γιώργος Τσαλίκης φεύγει στα δεκαοκτώ του από την Ελλάδα και εγκαθίσταται στο Βουκουρέστι.Ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου, τις οποίες και ολοκληρώνει το 1999. Ποτέ, όμως, δεν ασχολήθηκε με αυτό που σπούδασε, αφού τoν κέρδισε η μουσική!

Μαριέττα Χρουσαλά: Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής "Η Ελλάδα παίζει" είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πτυχίο της έχει φανεί σίγουρα χρήσιμο στην μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία, αφού είναι από τους λίγους εγχώριους celebrities που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν.

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Σταμάτης Κραουνάκης προφανώς, έκανε σπουδές στη μουσική,πέρα όμως από αυτές, αποφοίτησε και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και συγκεκριμένα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

Χάρης Ρώμας: Όταν ανακοίνωσε στους γονείς του ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής, εκείνοι του εναντιώθηκαν. Έτσι ο Χάρης Ρώμας ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις οποίες και ολοκλήρωσε μετά από το πέρας μιας δεκαετίας.




miss24

No response to “Τι έχουν σπουδάσει οι celebrities ???”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails