Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οι κρασοκανάτες του ποδοσφαίρου




Ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που του αρέσει το αλκοόλ. Από το ελληνικό αλλά και το ξένο ποδόσφαιρο έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές που εκτός από τα δίχτυα είχαν και ερωτική σχέση με το ποτό...




Μίροσλαβ Οκόνσκι

Ο Πολωνός μέσος χάρισε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ την πρώτη του χρονιά (32 συμμ., 11 γκολ τη σεζόν 1988-89), αλλά στη συνέχεια «βούλιαξε» μαζί με τα «υποβρύχια» (ουίσκι με μπίρα). Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Στράτος Γιδόπουλος τον μάζεψε σηκωτό έξω από νυχτερινό μαγαζί

Έρικ Μίκλαντ

Το «κουνούπι» της Νορβηγίας μασούσε σίδερα στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1997-2000), αλλά εκτός γηπέδου κατέβαζε πολλά λίτρα μπίρες (είχε και τη συμπαράσταση του Πολωνού Ιγκόρ Σιπνιέφσκι). Προς τη δύση της καριέρας του παραδέχτηκε ότι είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης.

Φλάβιο Κονσεισάο

Αγωνίστηκε μία σεζόν στον Παναθηναϊκό (2005-06) και το τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στις 15 Ιανουαρίου 2006 (ήττα 3-2 στο Καραϊσκάκη). Λίγες μέρες πριν ο Βραζιλιάνος μέσος είχε «πιαστεί» σε κατάσταση μέθης για τρίτη φορά και από τη στιγμή που δεν επανόρθωσε στο ντέρμπι λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ντιόγκο Λουίς Σάντος


Ένας από τους λόγους της περσινής του αγωνιστικής καθίζησης ήταν και τα νυχτοπερπατήματα. Σε μια έξοδό του, μάλιστα, στο «Villa Mercedes» τον είχαν προπηλακίσει εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, αφού δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι δείχνει μεγαλύτερη έφεση στην κατανάλωση αλκοόλ παρά στο σκοράρισμα.

Γιώργος Μύρτσος

Η νυχτερινή του ζωή είχε γίνει σύνθημα! «Μύρτσο, γερά το βράδυ στον Καρρά» φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη τη σεζόν 1992-93 για τον τερματοφύλακα της αγαπημένης ομάδας τους. Ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα πως «δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς το μπουζούκι» με ό,τι αυτό συνεπάγεται

Τζορτζ Μπεστ

«Ξόδεψα τα περισσότερα χρήματά μου σε ποτά, γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα» είχε πει ο αλησμόνητος Βορειοϊρλανδός Τζορτζ Μπεστ που πέθανε το 2007 σε ηλικία 59 ετών από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια. Δεν έπινε μόνο την ώρα που έλαμπε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πολ Γκασκόιν

Αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του αστυνομικού δελτίου στην Αγγλία ακόμη και σήμερα (43 ετών). Μπαινοβγαίνει σε κέντρα αποτοξίνωσης, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα αλκοολισμού, αλλά συνεχώς «ξανακυλάει» στις καταχρήσεις. Συνελήφθη πάλι το Σάββατο το ξημερώματα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην περιοχή Jesmond.

Τόνι Άνταμς

Ο εμβληματικός αρχηγός της Αρσεναλ «πνίγηκε» τόσες πολλές φορές στο ποτό, ώστε αποφάσισε -αφότου κατάφερε να αποτοξινωθεί- να ανοίξει ένα ίδρυμα που προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε αθλητές με προβλήματα αλκοολισμού και χρήσης ναρκωτικών.

Ροναλντίνιο

 Όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα εθεωρείτο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά πλέον ως παίκτης της Μίλαν είναι η ψυχή της παρέας στα νυχτερινά μαγαζιά. Ακόμη και στα μέρη μας «πετάγεται» για να διασκεδάσει (με το αλκοόλ, βέβαια, να ρέει άφθονο) είτε στη Μύκονο (το καλοκαίρι) είτε στο «Frangelico» είτε στο «Villa Mercedes».

Πάτρικ Έμπερτ

Ο Γερμανός πλάγιος μπακ χαφ της Χέρτα είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα απίστευτο επεισόδιο πριν από μερικά χρόνια. Είχε γίνει τόσο λιάρδα, ώστε έξω από νυχτερινό μαγαζί προκάλεσε υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα και πλάκωσε στο ξύλο έναν άτυχο πολίτη.


πηγή gazzetta.gr


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!  




No response to “Οι κρασοκανάτες του ποδοσφαίρου”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails