Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κομμώτριες κουρεύουν γυμνές !!! [video]

Το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το κομμωτήριο θα γίνεται ουρά από πελάτες και κυρίως άντρες!

Μια Πολωνή μετανάστρια στην Αυστραλία, η Wojtek Wasilewski, έβλεπε το κομμωτήριο της άδειο και σκέφτηκε έναν τρόπο για να το...αναζωογονήσει. Το μετονόμασε σε Hotcuts και προσέλαβε όμορφες, ζουμερές κομμώτριες οι οποίες όμως θα κουρεύουν...τόπλες!Το κομμωτήριο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας χρεώνει 60 δολάρια Αυστραλίας για ένα μασάζ κεφαλιού και κούρεμα και φυσικά ωραίο θέαμα με τις γυμνόστηθες κοπέλες να κάνουν τη δουλειά τους! Βέβαια, ποιος νοιάζεται για τα λεφτά, το μασάζ και το κούρεμα θα μου πείτε...

Πάντως, οι συνέδελφοι κομμωτές της περιοχής μόνο με καλό μάτι δε βλέπουν την επιχερηματική κίνηση της Wasilewski καθώς τους έχει πάρει όλη την αντρική πελατεία. Λένε μάλιστα ότι είναι επικίνδυνο για μια κομμώτρια να εργάζεται τόπλες καθώς οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο γυμνό σώμα.

Ωστόσο, ποιος μπορεί να αντισταθεί και να μην πάει σε αυτό το κομμωτήριο...


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! No response to “Κομμώτριες κουρεύουν γυμνές !!! [video]”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails