Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης





Το FBI δημοσιοποίησε έγγραφο με το προφίλ του διαβόητου δολοφόνου




Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο στο οποίο ειδικός είχε αναλύσει την προσωπικότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Η ανάλυση είχε γίνει τη δεκαετία του '80 και ήρθε τώρα στο φως. Μέσα σε επτά σελίδες ο πράκτορας Τζον Ντάγκλας σκιαγράφησε το προφίλ ενός από τους πιο διάσημους serial killer της ιστορίας. Σύμφωνα με το κείμενο ο Τζακ ήταν ένας σεμνός ήσυχος άνδρας, κομψά ντυμένος που έπινε συχνά σε τοπικά στέκια και δεν είναι παντρεμένος.

Ο πράκτορας Ντάγκλας γράφει: « Θα έπρεπε να ψάξουμε για κάποιον με μέσο ύψος και βάρος. Πιθανόν, αντιμετώπιζε προβλήματα στην ομιλία και είχε σημάδια στο πρόσωπο, εξαιτίας κάποια ασθένειας ή τραυματισμού. Ο εγκληματίας αυτού του είδους δεν περιμένουμε να είναι παντρεμένος. Αν ήταν παντρεμένος στο παρελθόν, θα είχε μια σύζυγο αρκετά μεγαλύτερή του σε ηλικία και ο γάμος δεν θα είχε διαρκέσει πολύ. Δεν ήταν συνηθισμένος στις κοινωνικές συναναστροφές και οι περισσότερες σεξουαλικές του σχέσεις ήταν με πόρνες. Είχε εμφάνιση συνηθισμένου ανθρώπου. Όμως, το ντύσιμό του ήταν ιδιαιτέρως προσεγμένο, καθώς ήθελε να πιστεύουν οι ανυποψίαστες πόρνες - θύματά του ότι διαθέτει χρήματα. Η μητέρα του ήταν ιδιαιτέρως κυριαρχική, ενώ ο πατέρας του ήταν παθητικός και αδύναμος. Κατά τα παιδικά του χρόνια, η μητέρα του έπινε πολύ και είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη λάβει ουσιαστική φροντίδα, ούτε να έχει ένα σταθερό πρότυπο ενήλικα. Η συσσωρευμένη του οργή από τα παιδικά του χρόνια ξέσπασε στις βίαιες πράξεις του».

Σύμφωνα με τον Ντάγκλας ο Αντεροβγάλτης ακολουθούσε μοναχικό επάγγελμα με ιδανικό γι' αυτόν να είναι χασάπης ή βοηθός νεκροθάφτη.Ζούσε και εργαζόταν στην περιοχή του Ουαϊτσάπελ, στο Λονδίνο.





Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails