Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Το θαύμα της Καλύμνου με την εικόνα της Παναγίας [video]

Η Κυριακή Δ’ Νηστειών θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της μικρής κοινωνίας της Καλύμνου. Ενα συγκλονιστικό γεγονός, που για πολλές ημέρες θα είναι θέμα συζήτησης, έκανε τους Καλύμνιους να σταυροκοπιούνται.Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καλύμνου στην εικόνα της Παναγίας εμφανίστηκε η μορφή του Ιησού Χριστού με ακάνθινο στεφάνι, όπως έχει αποτυπωθεί και στη φωτογραφία (Alithia FM) που δημοσιεύουμε. Για θαύμα μίλησαν και συνεχίζουν να μιλούν πολλοί Καλύμνιοι εν μέσω Σαρακοστής. Από την ώρα που μαθεύτηκε το «σημάδι από τον Κύριο», όπως είπαν, πλήθος κόσμου συρρέει στην εκκλησία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος ενημερώθηκε αμέσως για το γεγονός και επισκέφθηκε τον ιερό ναό.

Ο κ. Παΐσιος ανέφερε ότι αυτά τα σημεία τα στέλνει ο Θεός για να μας συνετίσει και να επιστρέψουμε κοντά του. Στη συνέχεια τέλεσε Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή ιερέων του νησιού.

Πολίτες της Καλύμνου μιλούν στην κάμερα της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ και εξηγούν με την κάθε λεπτομέρεια πώς εμφανίστηκε η μορφή του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται στο τέμπλο του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας. Αυτό συνέβη και έγινε αντιληπτό την ώρα που η χορωδία της εκκλησίας έψαλλε τους ύμνους εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας.
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “Το θαύμα της Καλύμνου με την εικόνα της Παναγίας [video]”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails