Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Κάπνισε 70 τσιγάρα σε ένα λεπτό! (vid)

Μπορεί πλέον στα πάρκα της Νέας Υόρκης να έχει απαγορευτεί το κάπνισμα ωστόσο πρόσφατα ένας Νεοϋορκέζος μουσικός έκανε παγκόσμιο ρεκόρ καπνίζοντας 70 τσιγάρα σε 60 δευτερόλεπτα!Ο 55χρονος Ρίτσι Μάτζικ έκανε το συγκεκριμένο ρεκόρ στις 19 Μαΐου μέσα σε ένα λεπτό.

"Είναι αηδία. Η γλώσσα μου είναι ναρκωμένη και η άκρη της με σκοτώνει. Αισθάνομαι σαν να έχει απολεπιστεί η γλώσσα μου", παραδέχτηκε ο Μάτζικ.

Μετά την επιτυχημένη προσπάθειά του, ο Μάτζικ κατανάλωνε για ορισμένες μέρες μόνο υγρά καθώς το στόμα του είχε σοβαρά τραύματα που δεν του επέτρεπαν να φάει.

Η σύζυγός του δήλωσε πως αισθάνεται άβολα που ο άνδρας της καταστρέφει τον εαυτό του.

"Αισθάνομαι περίεργα και φοβισμένη για την υγεία του", είπε η κ. Νίστα.

Όταν ο Μάτζικ βγήκε στη σύνταξη μετά από χρόνια ως δεσμοφύλακας ξεκίνησε καριέρα στο χώρο της... μαγείας και των ταχυδακτυλουργικών κόλπων.

Η κ. Νίστα έκοψε το τσιγάρο πριν από δύο εβδομάδες ενώ πριν το εγχείρημα του άνδρα της, του έδωσε ένα γλυκό φιλί ωστόσο θα αργήσει πολύ να το ξανακάνει εξαιτίας της δυσάρεστης αναπνοής του.


cosmo.gr
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!
No response to “Κάπνισε 70 τσιγάρα σε ένα λεπτό! (vid)”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails