Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μετατέθηκε το τέλος του κόσμου





Ο ευαγγελιστής πάστορας που έλεγε ότι την 21η Μαΐου ο κόσμος θα καταστραφεί, τώρα μας τα αλλάζει!


Αφού για έναν περίεργο λόγο ο κόσμος δεν καταστράφηκε το Σάββατο 21 Μαΐου, ο Ευαγγελιστής πάστορας, Χάρολντ Κάμπινγκ, που το είχε προβλέψει και είχε πείσει πολλούς είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Οι πιστοί του έγιναν άπιστοι και τον έψαχναν εξοργισμένοι, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μάλλον...δικαιώθηκε!

Κι όμως, ο Κάμπινγκ μετά από δυο μέρες χωρίς κανένα σημείο ζωής, εμφανίστηκε, ενώ στο μεσοδιάστημα σκέφτηκε τα πράγματα καλά!

Ο Κάμπινγκ μιλώντας στο ραδιοφωνκό του σταθμό το βράδυ της Δευτέρας, παραδέχτηκε ότι τελικά είχε κάνει ένα μικρό λαθάκι. Πραγματικά, ο κόσμος δε καταστράφηκε, αλλά αυτό θα γίνει πέντε μήνες μετά, στις 21 Οκτωβρίου. Τελικά, αυτό που δεν είχε καταλάβει και ο ίδιος είναι ότι η 21η Μαΐου ήταν απλώς μια πρώτη «πνευματική» ημέρα Κρίσεως, κάτι που δε μπορεί θα το νιώσατε κι εσείς!

Θυμίζουμε βέβαια, ότι είχε ήδη αναφερθεί στην 21η Οκτωβρίου και παλιότερα, καθώς υποστήριζε ότι όποιος δεν πεθάνει την 21η Μαΐου, θα πεθάνει τον Οκτώβρη, όταν ο Θεός θα μας πετάξει μπάλες φωτιάς! Τελικά, η πραγματική κρίση θα γίνει σε πέντε μήνες.

Όλα αυτά βέβαια σε μια προσπάθεια να πείσει όλους τους πιστούς του, οι οποίοι είχαν σπαταλήσει εκατομμύρια δολάρια, για να κατασκευαστεί τόσο ο ραδιοσταθμός Family Radio International του πάστορα, όσο και για να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο η μέρα του τέλους του κόσμου. Πάντως από δω και πέρα, ο πάστορας δε θα συνεχίσει να προειδοποιεί τον κόσμο, αφού πλέον έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει η μέρα της Κρίσης. Έτσι, ως τον Οκτώβρη το ραδιόφωνό του θα παίζει απλώς χριστιανική μουσική!




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Μετατέθηκε το τέλος του κόσμου”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails