Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η ταινία του μήνα




ECLIPSE - TOY STORY 3 - THE A-TEAM

Παρακάτω θα βρείτε το τρέιλερ και την υπόθεση της κάθε ταινίας...





ECLIPSE

Σκηνοθεσία: Κρις Βάις
Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Μάικλ Σιν, Ντακότα Φάνινγκ
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 124'
Επίσημος Τίτλος: THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE


Υπόθεση:
Στο “Eclipse”, η Μπέλα βρίσκεται ξανά περικυκλωμένη από τον κίνδυνο μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων στο Σιάτλ και ενώ μια μοχθηρή βρυκόλακας συνεχίζει την αναζήτησή της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της με τον Τζέικομπ, γνωρίζοντας πως η απόφασή της μπορεί να πυροδοτήσει την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρυκόλακες και λυκάνθρωπους.








TOY STORY III

Σκηνοθεσία: Τζον Λάσσιτερ
Ακούγονται οι φωνες των: Ελεονώρα Μελέτη, Άλκης Κούρκουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Λιάντος
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 103'
Επίσημος Τίτλος: TOY STORY III


Υπόθεση:
Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών.
Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο ‘Toy Story 3’ τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)!









THE A-TEAM

Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπιλ, Πάτρικ Ουίλσον, Σάρλτο Κόπλεϊ
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 120'
Επίσημος Τίτλος: THE A-TEAM


Υπόθεση:
Ο Τζο Κάρναχαν, σκηνοθέτης των ταινιών "Narc" και "Smokin' Aces", επιστρέφει με μια περιπέτεια γεμάτη δράση και χιούμορ, βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1983. Στην παραγωγή φιγουράρουν τα ονόματα των Ρίντλεϊ και Τόνι Σκοτ, ενώ πρωταγωνιστούν ο Μπράντλεϊ Κούπερ ("The Hangover") και ο Λίαμ Νίσον ("Batman Begins").
Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα του Τζον "Χάνιμπαλ" Σμιθ και της δραστήριας ομάδας του, που απαρτίζεται από πρώην στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων. Τα μέλη της θρυλικής A-Teamεπανέρχονται στην ενεργό δράση, όταν κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.







No response to “Η ταινία του μήνα”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails